Στα συγκριτικα παντως το lumia βγαινει τελευταιο αυτο δεν χωραει αμφισβητηση.
Δεκτο. Αν υπαρχει λογος που το προτεινω σε συγκιρη με τα υπολοιπα, ειναι το λογισμικο του και τιποτα αλλο. Αντε και το τσαμπα gps.
Aκομα και αν το λογισμικο ειναι καλυτερο μιλαμε για κινητο μπακατελα αφου πιανει πατο παντου και κοστιζει ακριβοτερα. ΑΚομα και οι συναγωνιστες εδω ψηφο στο Samsung i9070 Galaxy S Advance δινουν. Ουδεις στο λουμια
Λοιπον επειδη ειμαι ρατσιστης (κινδυνευω με το νεο νομο το ξερω) με τους βλακες σου απαντω και σε τελειωνω εδω γιατι ξερω οτι οι βλακες σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν λογω εδρας.
Λοιπον εγω ειπα στην αρχη την αποψη μου και τελος. Εσυ αρχισες μα το ενα μα το αλλο ναι αλλα αυτο εκεινο και αλλα τετοια. Εκει ηταν και η απαντηση μου για τους συμβουλατορες που σε εκανε τουρμπο.
Ξαναδιαβασε το ποτε δεν αναφερθηκα για καποιο αλλο της εκτος απο αυτο που κατα την αποψη μου ειναι best buy. Το προτεινα και αντικειμενικα σε χρηση ακομα πιστευω πως στα λεφτα του δεν υπαρχει καλυτερο. Δεν κολλαει εχει καλη μπαταρια και οθονη ζουμ ιν ζουμ αουτ κλπ κλπ Στα παπαρια μου λοιπον γραφω τα λειτουργικα και το νεο και παλιο γιατι ολα ειναι σχετικα. Ναι μετρανε σε δεικτες κλπ αλλα στην πραξη ολα ειναι αλλιως.Τι να κανουμε ρε μαν εγω πρωτιμω το παλιο Χ5 απο το νεο daewoo! (παραδειγμα ειναι αυτο για να καταλαβεις οτι ολα ειναι σχετικα.)
Στην πραξη τραβα χειρισου το και ελα μετα και κανε κριτικη σας χρηστης οχι σαν ιντερνετοσυμβουλατορας κολημενο αρνητικα με τα Iphones και τα android.
Μπορει η φερραρι να πουλα λιγοτερο απο το μινι αλλα ειναι μονο εξ αιτιας της τιμής! ΜΟΝΟ
Το οτι το λουμια δεν κλανει μια σε πωλησεις μπροστα στο Samsung δεν ειναι θεμα τιμης αφου ειναι σχεδον ιδια ειναι θεμα χρησης, κριτικων και διαδοση απο στομα σε στομα. Ουτε θεμα μαρκετινγκ. Μηπως εχεις δει ποτε διαφημιση για μικρο Σαμσουνγκ; Ποτε, μονο για Σ3 και τωρα Σ4 θα δεις. Τολ λουμια το διαφημιζουν αλλα..... Τι δεν καταλαβαινεις;
Ποσταρες μια συγκριση (παλιο-νεο, android-windows, οπως θες πες) που βγαζει το samsung να νικα σε ολους τους δεικτες και θες να μας πεις οτι ειναι καλυτερο το λουμια; Οkay μαζι σου! Η βλακεια ειναι αηττητη!!!
Μμμαλιστα... Δηλαδη σου φτιαχνω ολοκληρω τοιχο για απαντηση οπου σου παραθετω επισημα links με συγκρισεις και προβληματα και οπου και εξηγω γιατι η επιλογη σου ειναι προβληματικη
[size=16pt]Στο ξαναλεω, εκανες διδακτορικο στη βλακεια στελνοντας ενα λινκ συγκρισης που βγαζει το λουμια στον πατο και θες τα ευσημα;[/size]
Παρτα απο μενα και σε φιλω στα μουτρα!
Δεν τα ξαναβαζω με ηλιθιους δεν μπορω να μπω στη λογικη τους! ΤΕΛΟΣ