Νέα

Αγορά Smartphone Μεσαίας Κατηγορίας.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα King Of East
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 63
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Στα συγκριτικα παντως το lumia  βγαινει τελευταιο αυτο δεν χωραει αμφισβητηση.

Δεκτο. Αν υπαρχει λογος που το προτεινω σε συγκιρη με τα υπολοιπα, ειναι το λογισμικο του και τιποτα αλλο. Αντε και το τσαμπα gps.

Aκομα και αν το λογισμικο ειναι καλυτερο μιλαμε για κινητο μπακατελα αφου πιανει πατο παντου και κοστιζει ακριβοτερα. ΑΚομα και οι συναγωνιστες εδω ψηφο στο Samsung i9070 Galaxy S Advance  δινουν. Ουδεις στο λουμια

Λοιπον επειδη ειμαι ρατσιστης (κινδυνευω με το νεο νομο το ξερω) με τους βλακες σου απαντω και σε τελειωνω εδω γιατι ξερω οτι οι βλακες σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν λογω εδρας.

Λοιπον εγω ειπα στην αρχη την αποψη μου και τελος. Εσυ αρχισες μα το ενα μα το αλλο ναι αλλα αυτο εκεινο και αλλα τετοια. Εκει ηταν και η απαντηση μου για τους συμβουλατορες που σε εκανε τουρμπο.

Ξαναδιαβασε το ποτε δεν αναφερθηκα για καποιο αλλο της εκτος απο αυτο που κατα την αποψη μου ειναι best buy. Το προτεινα και αντικειμενικα σε χρηση ακομα πιστευω πως στα λεφτα του δεν υπαρχει καλυτερο. Δεν κολλαει εχει καλη μπαταρια και οθονη ζουμ ιν ζουμ αουτ κλπ κλπ Στα παπαρια μου λοιπον γραφω τα λειτουργικα και το νεο και παλιο γιατι ολα ειναι σχετικα. Ναι μετρανε σε δεικτες κλπ αλλα στην πραξη  ολα ειναι αλλιως.Τι να κανουμε ρε μαν εγω πρωτιμω το παλιο Χ5 απο το νεο daewoo! (παραδειγμα ειναι αυτο για να καταλαβεις οτι ολα ειναι σχετικα.)

Στην πραξη τραβα χειρισου το και ελα μετα και κανε κριτικη σας χρηστης οχι σαν ιντερνετοσυμβουλατορας κολημενο αρνητικα με τα Iphones και τα android.

Μπορει η φερραρι να πουλα λιγοτερο απο το μινι αλλα ειναι μονο εξ αιτιας της τιμής! ΜΟΝΟ
Το οτι το λουμια δεν κλανει μια σε πωλησεις μπροστα στο Samsung δεν ειναι θεμα τιμης αφου ειναι σχεδον ιδια ειναι θεμα χρησης, κριτικων και διαδοση απο στομα σε στομα. Ουτε θεμα μαρκετινγκ. Μηπως εχεις δει ποτε διαφημιση για μικρο Σαμσουνγκ; Ποτε, μονο για Σ3 και τωρα Σ4 θα δεις. Τολ λουμια το διαφημιζουν αλλα..... Τι δεν καταλαβαινεις;

Ποσταρες μια συγκριση (παλιο-νεο, android-windows, οπως θες πες) που βγαζει το samsung να νικα σε ολους τους δεικτες και θες να μας πεις οτι ειναι καλυτερο το λουμια; Οkay μαζι σου! Η βλακεια ειναι αηττητη!!!

Μμμαλιστα... Δηλαδη σου φτιαχνω ολοκληρω τοιχο για απαντηση οπου σου παραθετω επισημα links με συγκρισεις και προβληματα και οπου και εξηγω γιατι η επιλογη σου ειναι προβληματικη

[size=16pt]Στο ξαναλεω, εκανες διδακτορικο στη βλακεια στελνοντας ενα λινκ συγκρισης που βγαζει το λουμια στον πατο και θες τα ευσημα;[/size]

Παρτα απο μενα και σε φιλω στα μουτρα!

Δεν τα ξαναβαζω με ηλιθιους δεν μπορω να μπω στη λογικη τους! ΤΕΛΟΣ

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
το κακό της samsung είναι ότι βγάζει κινητά των 500 € αλλά και κινητά των 30 € γι' αυτό και ο κόσμος έχει την ψευδαίσθηση ότι η samsung του 2010 και μετά έχει σχέση με τη samsung προ smartphones Που έβγαζε κινητά με το τσουβάλι και χαμηλού κόστους.

Δε διαφωνώ αλλα κινητο ειναι οχι αυτοκινητο να πεις χανω σε στατους η σε μεταπωληση. Μακαρι να βγαινουν κινητα με καλη αποδοση σε καλη λαθος τιμη

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Μην το κουραζουμε και πολυ τραβα σκρουτζ διαλεξε περιοχη τιμων  με βαση τα λεφτα που θα διαθεσεις κανε μια επιλογη απο αυτα που θα σου βγαλει και μπες μετα gsm arena  κανε συγκριση μεταξυ τους και τελος.
Το να προσπαθει ο ενας να πεισει τον αλλον ποιο ειναι καλυτερο δεν οδηγει πουθενα.

Ωραιος!! Τα ειπες ολα!!! [size=3pt](φυσικα αν τα κανει αυτα θα καταληξει στο Xperia sola και στο galaxy s advance γιαυτο του τα προτεινα απο την αρχη)[/size]

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Μμμαλιστα... Δηλαδη σου φτιαχνω ολοκληρω τοιχο για απαντηση οπου σου παραθετω επισημα links με συγκρισεις και προβληματα και οπου και εξηγω γιατι η επιλογη σου ειναι προβληματικη και η απαντηση σου ειναι αυτη. Σε δε προηγουμενο post δινω τα καλα και τα κακα της επιλογης μου κατι που δεν κανεις πουθενα...

Παλικαρι, δημοτικο εβγαλες;! Η τακτικη του "σε αγνοω και σε βριζω" δεν πιανει μεταξυ ενηλικων. Αμα θες να χεις γνωμη και να χει καποια αξια για να την πεις, πρεπει να χεις και κανα-δυο επιχειρηματα να τη στηριξεις. Αλλιως τραβα κανε την γκομενα.

Η μεση ελλεινηδα παιζει μια-δυο κατηγοριες πανω απο σενα, αλλα θα τα βρειτε μια χαρα.

:shit: :shit: :shit:

Να σου θυμισω τι ειπες πιο πανω:
Τωρα. Εξπερ δεν ειμαι,
Και επειδη δεν εισαι κανε μοκοτο τωρα και παιξε με το lumia! Σαν τους παππουδες που ειχαν το 5110 και δεν αλλαζαν τη νοκια επειδη ειχαν συνηθισει το μενου  :2funny:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Καλησπέρα παίδες.

Εδώ και μία εβδομάδα έχω φάει κόλλημα και θέλω να αγοράσω ένα smartphone. Το θέλω πιο πολύ για web και όχι για παιχνίδια. Επίσης θέλω να έχει οθόνη 4.0 inches και όχι παραπάνω.

Είμαι ανάμεσα σε αυτά:

1)www.skroutz.gr/s/1799095/Sony-Xperia-P.html]http://www.skroutz.gr/s/1799095/Sony-Xperia-P.html[/url]

2)www.skroutz.gr/s/2504932/Samsung-Galaxy-S-III-mini-8GB.html]http://www.skroutz.gr/s/2504932/Samsung-Galaxy-S-III-mini-8GB.html[/url]

3)www.skroutz.gr/s/2828260/Nokia-Lumia-620.html]http://www.skroutz.gr/s/2828260/Nokia-Lumia-620.html[/url]

4)www.skroutz.gr/s/2315178/HTC-Desire-X.html]http://www.skroutz.gr/s/2315178/HTC-Desire-X.html[/url]

Ας με διαφωτίσουν οι εξπέρ των κινητών..

Πιο πολύ πάντως κλίνω προς το Nokia λόγω εμφάνισης.

Ένα άλλο που ήθελα να ρωτήσω είναι αν το λειτουργικό Android είναι καλύτερο απ'τα Windows Phone.

όλα ίδια είναι... τσάμπα τσακώνονται εδώ...

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
:shit: :shit: :shit:
Σαν τους παππουδες που ειχαν το 5110 και δεν αλλαζαν τη νοκια επειδη ειχαν συνηθισει το μενου  :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Φήμες αναφερουν οτι το λουμια σε ενα χαρακτηριστικο ειναι πολυ δυνατο....

Εχει καλυτερη δονηση.

Τωρα εξηγουνται πολλα

Chris MacNeil

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Aκομα και αν το λογισμικο ειναι καλυτερο μιλαμε για κινητο μπακατελα αφου πιανει πατο παντου και κοστιζει ακριβοτερα.

Λοιπον εγω ειπα στην αρχη την αποψη μου και τελος. Εσυ αρχισες μα το ενα μα το αλλο ναι αλλα αυτο εκεινο και αλλα τετοια. Εκει ηταν και η απαντηση μου για τους συμβουλατορες που σε εκανε τουρμπο.

Παμε ενα τελευταιο γυρω. Οχι γιατι θα καταλαβεις, αλλα γιατι θελω να μαι σιγουρος οτι αυτος που ενδιαφερεται για το θεμα και οχι για να τρολλαρει θα δει ποσο καραγκιοζης εισαι και δε θα σε παρει στα σοβαρα. Γιατι δε φτανει να διχνεις οτι ξερεις τι λες. Πρεπει και να ξερεις το αντικειμενο σου για να μη σε πιασουν κοτσο οπως και εγινε.

Πρωτον εχεις δειξει οτι δε ξερεις καν τι ειναι και γιατι υπαρχει το λογισμικο οποτε ασε τις κουβεντες για τους υπολοιπους σε αυτο. Για να το εχεις δοκιμασει κιολας δε το συζηταμε. Απλα το κραζεις οπως καναν τα τσογλανια στο γυμνασιο. Παιρνεις στοχο και σουρεις οτι σου κατεβει για να νιωσεις καλυτερα. Pecking order λεγεται.

Δευτερων, δεν ειπες απ την αρχη την αποψη σου. Τη πηρες σαν την απολυτη αρχη και οταν εσκασα μυτη να σου πω οτι δεν ειναι ετσι αρχισες το μαγκιορικο του παγκου. Δε στο ξεκινησα εγω αγριαδα αλλα εσυ. Μετα με καθε ταπα το παιζες και πιο αλανι, και δε θα σταματησεις τωρα, το ξερω. Μου αρκει απλα να παρει τη καταλληλη απαντηση ο τυπας που ρωτησε. Εσυ κατσε κραξε μεχρι να γαμησεις και να σου φυγει η τσαντιλα.

[size=16pt]Στο ξαναλεω, εκανες διδακτορικο στη βλακεια στελνοντας ενα λινκ συγκρισης που βγαζει το λουμια στον πατο και θες τα ευσημα;[/size]

Το λινκ που σου δωσα εβγαζε το lumia ισαξιο με τη παπαρια που στειλες και κοιτουσε μονο τη συσκευη. Το λογισμικο θεωρειτε ειδη ισο με το android απ οταν εκανε την αλλαγη σε 7. Τωρα με το 8 υστερει μονο στο application market. Αλλου ειναι ηδη πιο μπροστα.

Ποσταρες μια συγκριση (παλιο-νεο, android-windows, οπως θες πες) που βγαζει το samsung να νικα σε ολους τους δεικτες

Ελα πες το... Ουτε καν την κοιταξες. Απλα προμοταρεις την αρχιδια σου γιατι δε σου καθεται καλα να βγεις μαλακας και σ αυτο στη ζωη σου. Πρεπει να νιωσεις σε κατι πετυχημενος! Το καταλαβαινω, αλλα δεν εισαι.

Μπορει η φερραρι να πουλα λιγοτερο απο το μινι αλλα ειναι μονο εξ αιτιας της τιμής!

Η τιμη που λες, για τη μαλακια σου ξεκινησε οταν βγηκε στα 3μιση 4 κατοσταρικα σε ευρωπη και τωρα, 1 χρονο και κατι ψηλα μετα, το βρισκεις στα 177. Ετσι ειναι η φερραρι ρε γερομπρουφα;!

Να σου θυμισω τι ειπες πιο πανω:Και επειδη δεν εισαι κανε μοκοτο τωρα και παιξε με το lumia!

Και το ξαναλεω. Δεν αναιρει κατι. Εξπερ δεν ειμαι. Μηπως εισαι εσυ και δε το ξερουμε;! Πιανετε ο καθενας, σα μογλιδες, μια κουβεντα και την επαναλαμβανετε.

Εγω εδωσα links με συγκριτικες, εδωσα τα φωτα μου απο εμπειρια και με τις 2 πλατφορμες (τη δε andriod την εχω και σε ταμπλετα) και εσεις καθεστε σα τα παπαγαλακια και επαναλαμβανετε ποσο γουσταρετε τη μια που ξερετε και ποσο σιχαμενη ειναι η αλλη που ουτε απο κοντα δεν εχετε δει. Δεν ειναι οτι ξερετε, απλα πατε με τη μαζα με το σκεπτικο "κατι θα ξερουν, και αν οχι εχω πλατες για να μη με πουν μαλακα".

Και αντε πες ο αλλος βλακας φωναζει "2πυρηνο" και πωρωνεται. Δε ξερει, δε ψαχνεται και αμφιβαλλω αν κοιταξε και τις συγκρισεις. Χωρια που παταει στις ιδιες του τις κουβεντες.

Εσυ, τι κανεις;!

Ρε μαραζοκαβληδες αφου να τσακωθειτε θελετε, γιατι δε πατε να  πιασετε τη γκομενα σας ή το γκομενο σας; Στη τελικη, αν δε σας παρατησουν, μπορει η τσαντιλα να σας φερει κανα δυνατο γαμησι, να το φχαριστιθειτε. Εδω μπηκε ο KoE να ζητησει αποψεις που εσεις δεν εχετε καν τη γνωση για να απαντησετε και εχετε γεμισει 6 σελιδες με παπαριες αδικαιολογητα. Δηλαδη τι νομιζατε;! Θα σας εβλεπα να το παιζετε εξυπνοι και θα λεγα "α, εμπλεξα με αντρακλες που κοροιδευουν! καλυτερα να την κανω..."; Α ρε ζωα που σας βγαλαν οι δικοι σας... Αλλα το μηλο κατω απ τη μηλια.

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.120
Πόντοι
216
Παιδες εγω εχω βολευτει με το iphone 3gs δοξα τον Θεο καλα κραταει...
το σκοτωνουν στα 120 ευρω μεταχειρισμενα πλεον...
τον νοεμβριο κλεινω 5 χρονια μαζι του, συνηθως καθε χρονο αλλαζα κινητο.
Πλεον δεν εχω τετοια κολληματα, ο λογος που θα το αλλαξω ειναι για καποιο αρκετα ταχυτερο κινητο, η αν χαλασει απο μονο του...

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
javascript:void(0);
ειχα zte blade, ειχα huawei 8650, και πριν 2 βδομαδες πηρα με επιδοτηση huawei Y300  γαμαει :knockinb:  εχει 4αρα οθονη, ανοιγει σελιδες σαν τρελο,  πολυ καλο, οσοι θελετε 4,3 οθονη και καλυτερη καμερα alcatel 997d  το απολυτο στα λεφτα του   τα "επωνυμα" κινητα ειναι πλεον πεταμενα λεφτα :idiot:

:rockon:

OP
OP
King Of East

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
Λοιπόν για να τελειώνουμε..

Ανάμεσα σε αυτά τα τέσσερα που πρότεινα και έχω κατά νου, ποιό είναι αυτό που κολλάει λιγότερο, γιατί αυτό είναι που με ενδιαφέρει.

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Αν δεν σε πείραζε τοσο πολυ το μέγεθος οθόνης,θα σου πρότεινα χαλαρά το Optimus 4x HD.

Το καλύτερο στα λεφτά του!

Chris MacNeil

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν για να τελειώνουμε..

Ανάμεσα σε αυτά τα τέσσερα που πρότεινα και έχω κατά νου, ποιό είναι αυτό που κολλάει λιγότερο, γιατί αυτό είναι που με ενδιαφέρει.

Ριξε κερμα και παρε οτι σκατα βγει. Μετα απο τοσες κριτικες και 4 σελιδες εδω περα εχεις μπολικο υλικο να παρεις την αποφαση μονος σου. Απο μεριας μου εδωσα οση λεπτομερεια γινοταν.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
redmi 8 pro,να το παραγγείλω ξέρεις κάποιος κάτι για το νέο redmi?

Koriatis

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2014
Like
9
Πόντοι
0
Samsung A70
Ξεκινάει στα 300€ απο Skroutz.

Το έχω κοντά 2 μήνες τώρα και είναι μια χαρά.
Δυνατό του σημείο η οθόνη (6.7", Super AMOLED), απλά φοβερή αίσθηση ειδικά για όσους κάνουν upgrade απο αρκετά μικρότερες οθόνες, καθώς και η λειτουργία Fast Charging (25W).
Μειονεκτήματα ο optical sensor για το δακτυλικό αποτύπωμα (σχετικά αργή αναγνώρηση).

Γενικά πολύ καλή επιλογή για τα λεφτά του. Η Samsung αρχίζει και ενσωματώνει αρκετά δυνατά specs στο mid-range segment της αγοράς μετά απο την κυριαρχία κινέζικων εταιρειών όπως η Huawei και η Xiami σε αυτή τη κατηγορία.

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Παρε xiaomi Να γουσταρεις

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
redmi 8 pro,να το παραγγείλω ξέρεις κάποιος κάτι για το νέο redmi?

Παρήγγειλε το άφοβα

Το πήρε συνάδελφος με το που βγήκε και το κινητό είναι ότι πιο vfm υπάρχει στην αγορά αυτή τη στιγμή.

Και οι αρχικές επιφυλάξεις για τον Mediatek,τελικά δεν δικαιολογήθηκαν.

Διάβασε και κριτικές ατόμων που το έχουν ήδη αγοράσει,η πλειοψηφία είναι απόλυτα ευχαριστημένοι.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
Παρήγγειλε το άφοβα

Το πήρε συνάδελφος με το που βγήκε και το κινητό είναι ότι πιο vfm υπάρχει στην αγορά αυτή τη στιγμή.

Και οι αρχικές επιφυλάξεις για τον Mediatek,τελικά δεν δικαιολογήθηκαν.

Διάβασε και κριτικές ατόμων που το έχουν ήδη αγοράσει,η πλειοψηφία είναι απόλυτα ευχαριστημένοι.
Για τον mediatek εχει γίνει ο ντόρος γι'αυτο περιμένω να κινηθεί λίγο να δω αντιδράσεις αν και η χρήση που κάνω είναι απλή αλλά βασικό είναι να μη κολλάει.

tekero

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2019
Κριτικές
1
Like
21
Πόντοι
0
Παρε xiaomi Να γουσταρεις
Γενικα νομιζω ειναι πεταμενα λεφτα τα ακριβα κινητα ,πρεπει να δινουμε τοσα οσα χρειαζεται και να μην παρασυρομαστε απο μεγαπιξελ καμερας κλπ ,εξ αλλου ειναι κατι το αναλωσιμο στην ουσια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom