You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τι smartphone προτείνετε ρε παιδιά?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Για το Samsung Galaxy μπορεί να μου πει κάποιος αν το χει εμπειρία? Επίσης διαβάζω ότι το συγκεκριμένο δεν έχει flash player. Ισχύει?
μόλις πήρα το S2,αν και φαν του iphone-ipad
το καλύτερο που κυκλοφορεί αυτήν τη στιγμή
μεγάλη οθόνη,φοβερή ανάλυση,κάμερα και βίντεο τρομερά
πολύ γρήγορο και καλές εφαρμογές
φλας έχει κανονικά
poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
Το καλυτερο κινητο στον πλανητη για τα λεφτα του ειναι χωρις αμφιβολια το Xperia X8
Τσεκαρε τιμες εδω
Αν θες κατι καλυτερο μπορεις με 300ε να παρεις το nexus s. Μπορει να ξεφευγει απο τα 200ε που θες να δωσεις αλλα σιγουρα αξιζει τα λεφτα του. Σκεψου οτι οι κλεφτες στο γερμανο το πουλανε ακομα 500ε. Για τα 300ε ειναι σιγουρα οτι καλυτερο...
Τσεκαρε τιμες εδω
Αν θες κατι καλυτερο μπορεις με 300ε να παρεις το nexus s. Μπορει να ξεφευγει απο τα 200ε που θες να δωσεις αλλα σιγουρα αξιζει τα λεφτα του. Σκεψου οτι οι κλεφτες στο γερμανο το πουλανε ακομα 500ε. Για τα 300ε ειναι σιγουρα οτι καλυτερο...
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Το κινεζικο Huawei X5 στα € 200 εχει βγει καλο συμφωνα με κριτικες που διαβαζω
Ομως θα προτιμουσα καποιο επωνυμο οπως το Samsung Galaxy η το LG OPTIMUM BLACK
Αν διεθετες περισσοτερα θα σου ελεγα να χτυπησεις ενα i-phone 3gs η i-phone 4 και θα καθαριζες μια και καλη
ουτε κολληματα, ουτε μπλοκαρισματα, ουτε τιποτα και απιστευτες εφαρμογες ειτε επι πληρωμη ειτε δωρεαν
Εγω που αλλαζα κινητο καθε 4μηνο και παντα κορυφαια μοντελα με το που πηρα το Ι-phone καθαρισα
ειναι να αγορασω κινητο εδω και σχεδον 1,5 ετος.....
Ομως θα προτιμουσα καποιο επωνυμο οπως το Samsung Galaxy η το LG OPTIMUM BLACK
Αν διεθετες περισσοτερα θα σου ελεγα να χτυπησεις ενα i-phone 3gs η i-phone 4 και θα καθαριζες μια και καλη
ουτε κολληματα, ουτε μπλοκαρισματα, ουτε τιποτα και απιστευτες εφαρμογες ειτε επι πληρωμη ειτε δωρεαν
Εγω που αλλαζα κινητο καθε 4μηνο και παντα κορυφαια μοντελα με το που πηρα το Ι-phone καθαρισα
ειναι να αγορασω κινητο εδω και σχεδον 1,5 ετος.....
Στα λεφτά μου με βλέπω να καταλήγω στο Samsung Galaxy Ace στα 230 το χει το πλαίσιο.Το χει κανείς να μου πεί εμπειρία? ή κάτι αρνητικό?
μικρος επεξεργαστης.
pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
μόλις πήρα το S2,αν και φαν του iphone-ipad
το καλύτερο που κυκλοφορεί αυτήν τη στιγμή
μεγάλη οθόνη,φοβερή ανάλυση,κάμερα και βίντεο τρομερά
πολύ γρήγορο και καλές εφαρμογές
φλας έχει κανονικά
καλά το S2 είναι γαμηστερό τηλέφωνο και το χύνει στη μάπα και το iphone.. αλλά μου πέφτει ακριβό...οπότε το αδερφάκι του το galaxy μου φαίνεται θα προτιμήσω αν και προβληματίστηκα τώρα το οτι δεν έχει flash player οπότε στο νετ θα χω προβλήματα.
dimk93
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2009
- Like
- 110
- Πόντοι
- 16
Το καλυτερο κινητο στον πλανητη για τα λεφτα του ειναι χωρις αμφιβολια το Xperia X8
καλά το S2 είναι γαμηστερό τηλέφωνο και το χύνει στη μάπα και το iphone.. αλλά μου πέφτει ακριβό...οπότε το αδερφάκι του το galaxy μου φαίνεται θα προτιμήσω αν και προβληματίστηκα τώρα το οτι δεν έχει flash player οπότε στο νετ θα χω προβλήματα.
..γραψε εντυπωσεις...
jimmyee
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Παρε οποιο θες, εκτος απο ΝΟΚΙΑ !!!
ότι θελετε για το S2 ρωτηστε. ειχα και το S και το i phone το οποιο ειναι 2 κλασεις κατω. το S2 εξαλλου ανηκει στα superphone και οχι smartphone πια. απλα οτι καλυετρο κυκλοφορει με μονο μειονεκτημα το πλαστικο περιβλημα .
Φίλε Pyrokavle έχω δουλέψει και έχω αλλάξει τα εξής smartphones: HTC Wildfire, HTC Desire, HTC Desire S, HTC Desire HD, Samsung Galaxy Ace, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy S 2, Samsung Galaxy Tab και 7" και 10.1", iphone 3gs, iphone 4 και LG Optimus 2X. Από την εμπειρία μου σου λέω ότι το καλύτερο στην μικρή κατηγορία (περίπου 250 €) είναι το HTC Wildfire S, στη μεσαία κατηγορία (περίπου 350 €) είναι το HTC Desire S, και αν θες να έχεις το καλύτερο κινητό που κυκλοφορεί (περίπου 500 €) παίρνεις το Samsung Galaxy S 2. Όμως επειδή διαβάζω ότι δίνεις γύρω στα 200 € θα σου έλεγα να πας στο HTC Wildfire S (το καινούργιο) το οποίο στο skroutz () μπορείς να το βρεις στα 230 € με πτωτικές τάσεις. Το Galaxy Ace αν και όταν το είχα ήταν τίμιο κινητάκι, θα σε χαλάσει η μη υποστήριξη flash και η ψιλοφτηνή ποιότητα κατασκευής. Αυτά, ελπίζω να βοήθησα.
pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
Φίλε Pyrokavle έχω δουλέψει και έχω αλλάξει τα εξής smartphones: HTC Wildfire, HTC Desire, HTC Desire S, HTC Desire HD, Samsung Galaxy Ace, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy S 2, Samsung Galaxy Tab και 7" και 10.1", iphone 3gs, iphone 4 και LG Optimus 2X. Από την εμπειρία μου σου λέω ότι αν ψάχνεις κάτι στην μικρή κατηγορία (περίπου 250 €) πάρε το HTC Wildfire S, αν ψάχνεις στη μεσαία κατηγορία (περίπου 350 €) πάρε το HTC Desire S, και αν θες να έχεις το καλύτερο κινητό που κυκλοφορεί (περίπου 500 €) πάρε το Samsung Galaxy S 2. Αυτά...
το Samsung Galaxy Ace τι σε χάλασε γιατί μ αρέσει απ αυτά που διαβάζω.??
Σου απάντησα παραπάνω, τροποποίησα το μήνυμα...το Samsung Galaxy Ace τι σε χάλασε γιατί μ αρέσει απ αυτά που διαβάζω.??
pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
Φίλε Pyrokavle έχω δουλέψει και έχω αλλάξει τα εξής smartphones: HTC Wildfire, HTC Desire, HTC Desire S, HTC Desire HD, Samsung Galaxy Ace, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy S 2, Samsung Galaxy Tab και 7" και 10.1", iphone 3gs, iphone 4 και LG Optimus 2X. Από την εμπειρία μου σου λέω ότι το καλύτερο στην μικρή κατηγορία (περίπου 250 €) είναι το HTC Wildfire S, στη μεσαία κατηγορία (περίπου 350 €) είναι το HTC Desire S, και αν θες να έχεις το καλύτερο κινητό που κυκλοφορεί (περίπου 500 €) παίρνεις το Samsung Galaxy S 2. Όμως επειδή διαβάζω ότι δίνεις γύρω στα 200 € θα σου έλεγα να πας στο HTC Wildfire S (το καινούργιο) το οποίο στο skroutz () μπορείς να το βρεις στα 230 € με πτωτικές τάσεις. Το Galaxy Ace αν και όταν το είχα ήταν τίμιο κινητάκι, θα σε χαλάσει η μη υποστήριξη flash και η ψιλοφτηνή ποιότητα κατασκευής. Αυτά, ελπίζω να βοήθησα.
ε σόρυ βασικά μπορεί να πω πατάτα... όταν λές flash ενοείς το φλάς της φωτογραφικής ή το πρόγραμμα flash player. Αν εννοείς το δεύτερο το διάβασα κι εγώ αλλά έμαθα πως υπάρχουν κάποια άλλα προγράμματα που τα κατεβάζεις και το υποκαθιστούν.
Το adobe flash εννοώ φυσικά το οποίο δεν υποστηρίζει ο native browser. To κινητό το κράτησα λίγο και δεν του πέρασα άλλο browser (πχ Dolphin HD) για να δω αν παίζει εκεί τα flashakia. Πάντως μην πολυπιστεύεις τι λένε στο myphone γιατί μπαίνει ο κάθε άσχετος και γράφει την π@π@ριά του. Αν σου αρέσει το κινητό καλύτερα πριν το αγοράσεις βρες κανένα γνωστό σου που να το έχει ή πήγαινε σε κάποιο κατάστημα να το δεις από κοντά και να το διευκρινήσεις με κάποιον πωλητή που είναι σχετικός. Πάντως γενικά είναι καλό κινητό για τα λεφτά του απλώς εγώ θα έπαιρνα το Wildfire S λόγω σχεδίασης, ποιότητας κατασκευής (που δεν είναι πολύ καλή αλλά καλύτερη από το Ace) και Sense.ε σόρυ βασικά μπορεί να πω πατάτα... όταν λές flash ενοείς το φλάς της φωτογραφικής ή το πρόγραμμα flash player. Αν εννοείς το δεύτερο το διάβασα κι εγώ αλλά έμαθα πως υπάρχουν κάποια άλλα προγράμματα που τα κατεβάζεις και το υποκαθιστούν.
Τσέκαρε και τα βιντεάκια:
για Ace:
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
κανένα.
Όσα περισσότερα features/ applications Κλπ έχουν τόσο πιο εύκολα πάνε για ανακύκλωση.
Πάρε ένα τηλέφωνο με πράσινο, κόκκινο κουμπί και wifi για να συνδέεσαι όπου έχει ανοικτό δίκτυο.
Κάτι τέτοιο τύπε;
poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
Αυτο δεν εχει κυκλοφορησει ακομα ρε καυλιαρη! Ενταξει δε συγκρινεται αυτο με το Χ8 της ερικσον! Αυτο ειναι σαφως καλυτερο... και προφανως θα ειναι κ ακριβοτερο. Γαμω τα κινητα παντως
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις
- 8K