Νέα

Τι smartphone προτείνετε ρε παιδιά?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
οπότε Samsung Galaxy Nexus στα 299 ή Samsung Galaxy Ace στα 235? :think:

ιδού η απορία :sunglasses: :S

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Καλημερα. Ποιο smartphone προτεινετε για την εξης χρηση: σερφαρισμα στο ιντερνετ, επεξεργασια εγγραφων MS Office (Word, Excel, PowerPoint), ανοιγμα Pdf, διαβασμα e-mails. Αλλες λειτουργιες με αφηνουν παγερα αδιαφορο, αλλα αυτες που ανεφερα καλο θα ηταν να τις κανει οσο το δυνατον γρηγοροτερα και πιο ευχρηστα.

Ενας φιλος ολο λεει για το Samsung Galaxy S II αλλα μου φαινεται πανακριβο και αναρωτιεμαι αν ειναι υπερβολικο για αυτα που ζηταω. Για το Xperia X8 τι γνωμη εχετε?

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
Καλημερα. Ποιο smartphone προτεινετε για την εξης χρηση: σερφαρισμα στο ιντερνετ, επεξεργασια εγγραφων MS Office (Word, Excel, PowerPoint), ανοιγμα Pdf, διαβασμα e-mails. Αλλες λειτουργιες με αφηνουν παγερα αδιαφορο, αλλα αυτες που ανεφερα καλο θα ηταν να τις κανει οσο το δυνατον γρηγοροτερα και πιο ευχρηστα.

Ενας φιλος ολο λεει για το Samsung Galaxy S II αλλα μου φαινεται πανακριβο και αναρωτιεμαι αν ειναι υπερβολικο για αυτα που ζηταω. Για το Xperia X8 τι γνωμη εχετε?
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ IPHONE.προτιμησε κατι με ανδροιντ που θα βρισκεις ολα ta προγραμματα σπασμενα.εχω το htc το sensation.O αδερφος μου εχει το samsung και ειναι καλυτερο μου φαινεται γενικοτερα ειναι πιο σταθερό τηλεφωνο.Το htc τραβαει τα κολληματα του σπανια ομως .Εγω αν το ηξερα θα επαιρνα το σαμσουγκ.Αλλά και με το χperia μην περιμένεις και πολλα πραγματα.Εχεις περιορισμενες δυνατοτητες

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16

Το Χ8 ειναι μπιχλιμπιδι οχι κινητο

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ IPHONE.προτιμησε κατι με ανδροιντ που θα βρισκεις ολα ta προγραμματα σπασμενα.εχω το htc το sensation.O αδερφος μου εχει το samsung και ειναι καλυτερο μου φαινεται γενικοτερα ειναι πιο σταθερό τηλεφωνο.Το htc τραβαει τα κολληματα του σπανια ομως .Εγω αν το ηξερα θα επαιρνα το σαμσουγκ.Αλλά και με το χperia μην περιμένεις και πολλα πραγματα.Εχεις περιορισμενες δυνατοτητες

Για ποιο Samsung μιλας, για το Samsung Galaxy S? Οσον αφορα τις δυνατοτητες, θελω συγκεκριμενα πραγματα οπως ανεφερα, δε με νοιαζει να εχει καλη καμερα, παιχνιδια, ταινιες κτλ.

Το Χ8 ειναι μπιχλιμπιδι οχι κινητο

Τοσο χαλια? Εσυ ποιο προτεινεις?

xristos350

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
10
Like
298
Πόντοι
1.510

εγω θα σου προτεινα να παρεις Iphone!εχω αλλαξει πολλα κινητα!απο την στιγμη που πηρα το Iphone δεν το αλλαζω!κατεβαζεις τα παντα&κανεις οτι θελεις!!!!

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
εγω θα σου προτεινα να παρεις Iphone!εχω αλλαξει πολλα κινητα!απο την στιγμη που πηρα το Iphone δεν το αλλαζω!κατεβαζεις τα παντα&κανεις οτι θελεις!!!!

Εχει ομως τσιμπημενη τιμη. Μπορεις να ανοιξεις σε Iphone εγγραφα MS Office?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
i-phone 4 η i-phone 4s (το καινουργιο) και ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ !!!!!!!!!!!!!!

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Συμφωνώ ότι το Άντροϊντ είναι εξαιρετική πλατφόρμα, στην οποία βρίσκεις ότι θέλεις. Χρησιμοποιώ πολύ τις υπηρεσίες της Γκούγκλ, και συνεπώς έχω ακόμα έναν λόγο να την προτιμώ.

Για το Χ8 που ρώτησε κάποιος, προσωπικά έχω ακόμα το Χ10 μίνι, το οποίο έχει βγει σκυλί. Βέβαια δεν το έχω για τρελές χρήσεις: κλήσεις, καμιά ανανέωση στο φέις, καμιά πληροφορία για καιρό, κανένα παιχνιδάκι ενώ περιμένω την κοπέλα στο δωμάτιο. Για πιο σοβαρές εργασίες έχω το νόουτμπουκ. Σαφέστατα είναι πρώτα τηλέφωνο και μετά οτιδήποτε άλλο, και δεν εντυπωσιάζει όταν το ακουμπήσεις στο τραπέζι, αλλά είναι μικρό και απροβλημάτιστο στην χρήση. Είναι και ότι έχω την φιλοσοφία το κινητό μου να είναι μικρότερο από την πούτσα μου.

xristos350

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
10
Like
298
Πόντοι
1.510
Εχει ομως τσιμπημενη τιμη. Μπορεις να ανοιξεις σε Iphone εγγραφα MS Office?

για την τιμη συμφωνω!μπορεις να βρεις σε καλη τιμη μεταχειρισμενα σε πολυ καταστση!μπορεις να δεις οτι θελεις!υπαρχουν παρα πολλες εφαρμογες που κατεβαζεις&ανοιγεις MS office!!!πραγματικα δεν θα το βαρεθεις!

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Συμφωνώ ότι το Άντροϊντ είναι εξαιρετική πλατφόρμα, στην οποία βρίσκεις ότι θέλεις. Χρησιμοποιώ πολύ τις υπηρεσίες της Γκούγκλ, και συνεπώς έχω ακόμα έναν λόγο να την προτιμώ.

Για το Χ8 που ρώτησε κάποιος, προσωπικά έχω ακόμα το Χ10 μίνι, το οποίο έχει βγει σκυλί. Βέβαια δεν το έχω για τρελές χρήσεις: κλήσεις, καμιά ανανέωση στο φέις, καμιά πληροφορία για καιρό, κανένα παιχνιδάκι ενώ περιμένω την κοπέλα στο δωμάτιο. Για πιο σοβαρές εργασίες έχω το νόουτμπουκ. Σαφέστατα είναι πρώτα τηλέφωνο και μετά οτιδήποτε άλλο, και δεν εντυπωσιάζει όταν το ακουμπήσεις στο τραπέζι, αλλά είναι μικρό και απροβλημάτιστο στην χρήση. Είναι και ότι έχω την φιλοσοφία το κινητό μου να είναι μικρότερο από την πούτσα μου.

Το κακο με το μινι ειναι πως εχει πολυ μικρη οθονη και θα στραβωθω! Θελω να ειναι καλη η οθονη διοτι το κινητο το θελω για να δουλευω  :-

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Το κακο με το μινι ειναι πως εχει πολυ μικρη οθονη και θα στραβωθω! Θελω να ειναι καλη η οθονη διοτι το κινητο το θελω για να δουλευω  :-
Αν το θες για δουλεια, πιστευω οτι θα βολευτεις καλυτερα με ενα 7ιντσο ταμπλετ....

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Αν το θες για δουλεια, πιστευω οτι θα βολευτεις καλυτερα με ενα 7ιντσο ταμπλετ....

εχω σκεφτει και για ταμπλετ, αλλα νομιζω καλυτερα σμαρτ κινητο 2 σε 1, αλλωστε ποσα πραγματα θα κουβαλαω μαζι μου  :huh:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom