You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αγορά κινητού τηλεφωνου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα redmanftw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 35
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
altgreek74
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
σκεφτομαι να παρω το μινι αλλα εχω ακουσει για το προβλημα με την οθονη...η να ανεβω λιγο και να παω σε αυτα
Οι κριτικες κλεινουν προς το Sonny Errison Live with walkman χωρις να εχω προσωπικη εμπειρια απο κανενα απο τα δυο.
tsoutseki90
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
θα λεγα το neo v που αναβαθμιστηκε προσφατα και σε ics 4...Οι κριτικες κλεινουν προς το Sonny Errison Live with walkman χωρις να εχω προσωπικη εμπειρια απο κανενα απο τα δυο.
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.468
- Πόντοι
- 9.931
θα λεγα το neo v που αναβαθμιστηκε προσφατα και σε ics 4...
Το αγορασε εχθες το neo v ενας φιλος μου και νομιζω οτι αξιζει τα λεφτα του, δευτερη επιλογη θα ελεγα το Huawei Ideos X5 U8800 Pro.
altgreek74
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
ρε παιδια με τις αναβαθμισεις τι παιζει?με ποιον τροπο γινονται?τι προσφερουν?ειναι δυσκολο να τις κανεις? ειναι η πρωτη φορα που παιρνω smartphone
Το συνδεεις στο computer σου, μπαινεις στο internet, θα σου βγει ενα μηνυματακι που θα λεει οτι "υπαρχει διαθεσιμη μια νεα εκδοση του ταδε software" και ΑΝ ΘΕΣ την κανεις. Αμα παρεις smartphone φροντισε πρωτα να κανεις back up στο computer σου τις επαφες σου, τα μηνυματα σου κλπ διοτι με την αναβαθμιση μπορει να τα χασεις...
Bastounovlaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
ρε παιδια με τις αναβαθμισεις τι παιζει?με ποιον τροπο γινονται?τι προσφερουν?ειναι δυσκολο να τις κανεις? ειναι η πρωτη φορα που παιρνω smartphone
Εδω υπάρχει εξειδικευμένο (έως υπερβολικά ) φορουμ που θα βρεις ολες τις απαντησεις
...
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
το κινητο κραταει μια αναβαθμιση ετσι δεν ειναι ? αμα θελω δεν κανω καμμια? το root τι ειναι?Το συνδεεις στο computer σου, μπαινεις στο internet, θα σου βγει ενα μηνυματακι που θα λεει οτι "υπαρχει διαθεσιμη μια νεα εκδοση του ταδε software" και ΑΝ ΘΕΣ την κανεις. Αμα παρεις smartphone φροντισε πρωτα να κανεις back up στο computer σου τις επαφες σου, τα μηνυματα σου κλπ διοτι με την αναβαθμιση μπορει να τα χασεις...
altgreek74
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
το κινητο κραταει μια αναβαθμιση ετσι δεν ειναι ? αμα θελω δεν κανω καμμια? το root τι ειναι?
Επειδη βλεπω εχεις καποιες αποριες σου συνιστω ψαξ'το λιγο παραπανω πριν προχωρησεις στην αγορα. Οχι οτι εγω ειμαι κανενας εξπερ. Δες ας πουμε τα κινητα που σε ενδιαφερουν ποιο λειτουργικο εχουν και ποια εκδοση και κατα ποσο μπορει να αναβαθμιστει. Οταν περνεις ενα κινητο εχει ηδη προεγκαταστημενη μια εκδοση του λειτουργικου η οποια μπορει και να ειναι αναβαθμισιμη. Αν θες το αναβαθμιζεις.
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
ναι το καταλαβα..Επειδη βλεπω εχεις καποιες αποριες σου συνιστω ψαξ'το λιγο παραπανω πριν προχωρησεις στην αγορα. Οχι οτι εγω ειμαι κανενας εξπερ. Δες ας πουμε τα κινητα που σε ενδιαφερουν ποιο λειτουργικο εχουν και ποια εκδοση και κατα ποσο μπορει να αναβαθμιστει. Οταν περνεις ενα κινητο εχει ηδη προεγκαταστημενη μια εκδοση του λειτουργικου η οποια μπορει και να ειναι αναβαθμισιμη. Αν θες το αναβαθμιζεις.
tsoutseki90
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
ανάλογα το κιν. που θα πάρεις υπάρχει ανάλογο πρόγραμμα πχ. η ερικσον έχει pc companion η samsung το kies συνδέεις το κιν. με τον υπολογιστή και εκεί σου λέει κάπου ενημέρωση λογισμικού αν δεν θές βέβαια δεν κάνεις τίποτα.root είναι που περνάς ένα custom πρόγραμμα τις περισσότερες φορές ανεπίσημο φτιαγμένο απο χρήστες η τεχνικούς που κάποια εμπεριέχουν κινδύνους και αυτό σου προσφέρει παραπάνω λειτουργίες στο κιν όπως νέο user interface και αλλα...ρε παιδια με τις αναβαθμισεις τι παιζει?με ποιον τροπο γινονται?τι προσφερουν?ειναι δυσκολο να τις κανεις? ειναι η πρωτη φορα που παιρνω smartphone
Λέγεται πως θα βγάλουν εως το τέλος του χρόνου την τεχνολογία 4G στην αγορά γνωρίζει κάποιος κάτι γι'αυτό ?
Αξίζει να πάρω smartphone τώρα ή είναι καλύτερα να περιμένω ?
Υπάρχουν συγκεκριμένα που υποστηρίζουν 4G ή είναι κάτι που κάνει για όλες τις συσκευές ?
Αξίζει να πάρω smartphone τώρα ή είναι καλύτερα να περιμένω ?
Υπάρχουν συγκεκριμένα που υποστηρίζουν 4G ή είναι κάτι που κάνει για όλες τις συσκευές ?
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
για όσους θέλουν επιδόσεις, με χαμηλή κατανάλωση και αξιοπιστία
γαμάει λέμε, Terascale computing και τα μυαλά στα μπλέντερ
γαμάει λέμε, Terascale computing και τα μυαλά στα μπλέντερ
EnglandRules
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Πριν 5μήνες μου έκαναν δώρο ένα κινητό... το ανοίγω βλέπω ένα περίεργο σήμα και ενα περίεργο όνομα
Λεω ποιος ξέρει τι μπαχατέλα είναι...5 μήνες μετά πιστεύω ότι είναι το καλύτερο κινητό που είχα ποτέ!
Γρήγορο, αντέχει η μπαταρία, μεγάλο, πολύ καλή οθόνη, πολύ καλή κάμερα, καλή κατασκευή και άλλα πολλά.
Μοναδικό μειονέκτημα ότι θα ήθελα καλύτερο ηχείο! :'(
Με τον καιρό έμαθα ότι αυτή η εταιρεία βγάζει πολύ καλές συυκευές και 2-3 ακόμα που είδα ότι έχουν κινητά από την ίδια εταιρεία είναι ικανοποιημένοι στο μέγιστο!
Εδώ Ελλάδα υπάρχει και με 87 ευρώ!
Λεω ποιος ξέρει τι μπαχατέλα είναι...5 μήνες μετά πιστεύω ότι είναι το καλύτερο κινητό που είχα ποτέ!
Γρήγορο, αντέχει η μπαταρία, μεγάλο, πολύ καλή οθόνη, πολύ καλή κάμερα, καλή κατασκευή και άλλα πολλά.
Με τον καιρό έμαθα ότι αυτή η εταιρεία βγάζει πολύ καλές συυκευές και 2-3 ακόμα που είδα ότι έχουν κινητά από την ίδια εταιρεία είναι ικανοποιημένοι στο μέγιστο!
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.175
- Πόντοι
- 1.106
Πριν 5μήνες μου έκαναν δώρο ένα κινητό... το ανοίγω βλέπω ένα περίεργο σήμα και ενα περίεργο όνομα
http://[URL unfurl="true"]www.thinkdigit.com/cimages/product/1186/14.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Τυπε στην Ελλαδα αγνωστη σ ολο τον κοσμο πασιγνωστη
Ρωτα και τα Αμερικανακια που τα χουν κανει πανω τους...
funkyxxxxx
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.145
- Πόντοι
- 456
Κανε λιγο υπομονη. Θα βγει το IPHONE 6.