εχω το igo με ολη την ευρωπη για android για οποιον ενδιαφερεται.να γλυτωσετε λεφτα...εγω εχω το samsung galaxy s3 mini,μια χαρα ειναι το κινητο,παρτο απο καπου που εχει
εγκατεστημενους προγραμμα gps,εγω ακομη προσπαθω να βρω καποιο...θα γλιτωσεις τα 40 ευρω που
ζητανε για να κατεβασεις το προγραμμα,τωρα αν εισαι κανας χακερας και σπας προγραμματα ειναι οκ..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αγορά Smartphone Μεσαίας Κατηγορίας.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα King Of East
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 63
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
asia_fun
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
ειχα zte blade, ειχα huawei 8650, και πριν 2 βδομαδες πηρα με επιδοτηση huawei Y300 γαμαει εχει 4αρα οθονη, ανοιγει σελιδες σαν τρελο, πολυ καλο, οσοι θελετε 4,3 οθονη και καλυτερη καμερα alcatel 997d το απολυτο στα λεφτα του τα "επωνυμα" κινητα ειναι πλεον πεταμενα λεφτα
poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
sumsung Fame, έχω ακούσει θετικά σχόλια!
Για το μπουτσο εντελως!
Γενικα παντως εχω καταλαβει οτι εχω να κανω κυριως με ασχετους παπουληδες και αγυριστα κεφαλια που νομιζουν οτι τα κινητα ειναι σαν τα αυτοκινητα! Αν παρεις μερσεντες ξερεις οτι θα γαμαει ενω αν παρεις χιουνται θα ξερεις οτι θα ειναι σκατα. Στα κινητα δεν ειναι ετσι ομως! Ενα καλο κινητο μπορει να το φτιαξει και η ερικσον και η σαμσουνγκ και η μοτορολα... (προσεξτε οτι δεν εβαλα την απλ μεσα! ) απο κει κ περα θα πρεπει να βρειτε ποιο σας καλυπτει και που θα το βρειτε πιο φθηνα για να το παρετε.
Αυτα απο μενα βαρεθηκα να ασχολουμαι με ατομα που αντι να βλεπουν τις δυνατοτητες ενος κινητου καθονται και κολλανε στην εμφανιση! Οποιος ειναι ετσι ας παρει αι φον να γουσταρει!
Φιλακια απο τον ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟ
Επισκέπτης
Για το μπουτσο εντελως!
Γενικα παντως εχω καταλαβει οτι εχω να κανω κυριως με ασχετους παπουληδες και αγυριστα κεφαλια που νομιζουν οτι τα κινητα ειναι σαν τα αυτοκινητα! Αν παρεις μερσεντες ξερεις οτι θα γαμαει ενω αν παρεις χιουνται θα ξερεις οτι θα ειναι σκατα. Στα κινητα δεν ειναι ετσι ομως! Ενα καλο κινητο μπορει να το φτιαξει και η ερικσον και η σαμσουνγκ και η μοτορολα... (προσεξτε οτι δεν εβαλα την απλ μεσα! ) απο κει κ περα θα πρεπει να βρειτε ποιο σας καλυπτει και που θα το βρειτε πιο φθηνα για να το παρετε.
Αυτα απο μενα βαρεθηκα να ασχολουμαι με ατομα που αντι να βλεπουν τις δυνατοτητες ενος κινητου καθονται και κολλανε στην εμφανιση! Οποιος ειναι ετσι ας παρει αι φον να γουσταρει!
Φιλακια απο τον ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟ
πουστικα τα σμαρτφον
mgb
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παίδες.
Εδώ και μία εβδομάδα έχω φάει κόλλημα και θέλω να αγοράσω ένα smartphone. Το θέλω πιο πολύ για web και όχι για παιχνίδια. Επίσης θέλω να έχει οθόνη 4.0 inches και όχι παραπάνω.
Είμαι ανάμεσα σε αυτά:
1)www.skroutz.gr/s/1799095/Sony-Xperia-P.html]http://www.skroutz.gr/s/1799095/Sony-Xperia-P.html[/url]
2)www.skroutz.gr/s/2504932/Samsung-Galaxy-S-III-mini-8GB.html]http://www.skroutz.gr/s/2504932/Samsung-Galaxy-S-III-mini-8GB.html[/url]
3)www.skroutz.gr/s/2828260/Nokia-Lumia-620.html]http://www.skroutz.gr/s/2828260/Nokia-Lumia-620.html[/url]
4)www.skroutz.gr/s/2315178/HTC-Desire-X.html]http://www.skroutz.gr/s/2315178/HTC-Desire-X.html[/url]
Ας με διαφωτίσουν οι εξπέρ των κινητών..
Πιο πολύ πάντως κλίνω προς το Nokia λόγω εμφάνισης.
Ένα άλλο που ήθελα να ρωτήσω είναι αν το λειτουργικό Android είναι καλύτερο απ'τα Windows Phone.
Φιλε μου ειναι μακραν το καλυτερο για τα λεφτα του
Επισκέπτης
εγω αυτο εχω, καλο μου φαινεταιsumsung Fame, έχω ακούσει θετικά σχόλια!
King Of East
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2012
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
Νομίζω ότι διευκρίνισα εξ'αρχής ότι θέλω οθόνη μέχρι 4.0
Είμαι της άποψης ότι αν είναι να πάρεις κινητό μεγαλύτερης οθόνης, καλύτερα να πάρεις tablet.
poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
Σωστος αλλα ξεφευγει και λιγο στην τιμη αυτο σε σχεση με αυτα που προτεινε στο πρωτο ποστ ο φιλος μας!
Γατακι που βγαλες και νυχακια αμα δεν παρουν τη Μεναγακη στην απλ θα πω να παρουν εσενα..
Διδακτορικη διατριβη για να στειλεις ενα λινκ που λεει τι;
Οτι το λουμια ειναι καλυτερο; Σε τι; στον κοσμο σου;
Γατακι κατσε γκουγκλαρε κανα 5 ωραο ακομα και ξαναελα με νεα ερευνα απλα υπεγραψε την κιολας. Ζωο
soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.363
- Πόντοι
- 456
Μην το κουραζουμε και πολυ τραβα σκρουτζ διαλεξε περιοχη τιμων με βαση τα λεφτα που θα διαθεσεις κανε μια επιλογη απο αυτα που θα σου βγαλει και μπες μετα gsm arena κανε συγκριση μεταξυ τους και τελος.
Το να προσπαθει ο ενας να πεισει τον αλλον ποιο ειναι καλυτερο δεν οδηγει πουθενα.
Το να προσπαθει ο ενας να πεισει τον αλλον ποιο ειναι καλυτερο δεν οδηγει πουθενα.
μπες και πηγαινε στα κινεζικα , τετραπυρηνο τσαμπα
Chris MacNeil
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Γατακι που βγαλες και νυχακια αμα δεν παρουν τη Μεναγακη στην απλ θα πω να παρουν εσενα..
Διδακτορικη διατριβη για να στειλεις ενα λινκ που λεει τι;
Οτι το λουμια ειναι καλυτερο; Σε τι; στον κοσμο σου;
Γατακι κατσε γκουγκλαρε κανα 5 ωραο ακομα και ξαναελα με νεα ερευνα απλα υπεγραψε την κιολας. Ζωο
Μμμαλιστα... Δηλαδη σου φτιαχνω ολοκληρω τοιχο για απαντηση οπου σου παραθετω επισημα links με συγκρισεις και προβληματα και οπου και εξηγω γιατι η επιλογη σου ειναι προβληματικη και η απαντηση σου ειναι αυτη. Σε δε προηγουμενο post δινω τα καλα και τα κακα της επιλογης μου κατι που δεν κανεις πουθενα...
Παλικαρι, δημοτικο εβγαλες;! Η τακτικη του "σε αγνοω και σε βριζω" δεν πιανει μεταξυ ενηλικων. Αμα θες να χεις γνωμη και να χει καποια αξια για να την πεις, πρεπει να χεις και κανα-δυο επιχειρηματα να τη στηριξεις. Αλλιως τραβα κανε την γκομενα.
Η μεση ελλεινηδα παιζει μια-δυο κατηγοριες πανω απο σενα, αλλα θα τα βρειτε μια χαρα.
Chris MacNeil
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μην το κουραζουμε και πολυ τραβα σκρουτζ διαλεξε περιοχη τιμων με βαση τα λεφτα που θα διαθεσεις κανε μια επιλογη απο αυτα που θα σου βγαλει και μπες μετα gsm arena κανε συγκριση μεταξυ τους και τελος.
Ρε παλικαρι προφανως εχει κανει την ερευνα του, και εχει καταληξει σε αυτα. Εδω μπηκε να ακουσει αποψεις απο αυτους που εχουν εμπειρια, πανω στις επιλογες του.
Τι στο πουτσο;! Μονο εγω και redman το καταλαβαμε;
soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.363
- Πόντοι
- 456
Ρε παλικαρι προφανως εχει κανει την ερευνα του, και εχει καταληξει σε αυτα. Εδω μπηκε να ακουσει αποψεις απο αυτους που εχουν εμπειρια, πανω στις επιλογες του.
Τι στο πουτσο;! Μονο εγω και redman το καταλαβαμε;
Τοτε κρατα το δευτερο μερος της προτασης μου που αφορα τη συγκριση και τελος
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
το κακό της samsung είναι ότι βγάζει κινητά των 500 € αλλά και κινητά των 30 € γι' αυτό και ο κόσμος έχει την ψευδαίσθηση ότι η samsung του 2010 και μετά έχει σχέση με τη samsung προ smartphones Που έβγαζε κινητά με το τσουβάλι και χαμηλού κόστους.
Chris MacNeil
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Στα συγκριτικα παντως το lumia βγαινει τελευταιο αυτο δεν χωραει αμφισβητηση.
Δεκτο. Αν υπαρχει λογος που το προτεινω σε συγκιρη με τα υπολοιπα, ειναι το λογισμικο του και τιποτα αλλο. Αντε και το τσαμπα gps.
Κατα τα αλλα και εγω οταν πηγαινα για αγορα το desire ειχα σταμπαρει και εκατσε η στραβη με το radar. Παρα αυτα δεν το μετανιωσα ποτε. Ισως λιγο στην αρχη που φαγα την ξενερα με τους ηχους κλησης...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 85
- Εμφανίσεις
- 5K