Νέα

Αγορά μπιλιάρδου!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα apati
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apati

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
0
Παδια θελω να αγορασω ενα μπιλιαρδο μιας και ασχολουμαι με το σπορ και μ αρεσει...
Δεν εχω προβλημα χωρου επειδη μενω επαρχια και ψαχνω κατι σε 8-9 ft.Εχω ψαξει λιγο αλλα δεν εχω βρει κατι που να ταιριαζει σε τιμη και ποιοτητα.Ενας φιλος μ ειπε να κοιταξω σε μεταχειρισμενα στα οποια μπορω να αλλαξω μετα την τσοχα και τις γωνιες......... :rockon:
Επειδη ειμαι ασχετος γενικα μπορει καποιος να μου προτεινει κατι το οποιο κατα την γνωμη του ανταποκρινεται σε αυτο που θελω δηλαδη(καλη ποιοτητα,κοστος να μην ξεπερναει τα 2000 ευρω.
Σας ευχαριστω προκαταβολικα.:-)

Επισκέπτης
Φιλαρακι αμα ασχολεισαι με ebay ριξε μια ματια  εδω ..

Εχει πολλες καλες περιπτωσεις

OP
OP
A

apati

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
0
Και με τι θα μου το στειλει απο την αμερικη?? :uglystupid:
Και πες οτι βρισκει τροπο θα ειναι σαν να αγοραζω γρουνι στο σακι μπορει αυτο να μου στειλει κανεναν καναπε
αντι για μπιλιαρδο..... :2funny:
Παιδια κατι απο ελλαδα!!!!

Επισκέπτης
Και πες οτι βρισκει τροπο θα ειναι σαν να αγοραζω γρουνι στο σακι μπορει αυτο να μου στειλει κανεναν καναπε

Ρε ανθρωπα των σπηλαιων το feedback ξερεις τι σημαινει ?
Το shipping cost?

Νομιζεις τι εισαι ο πρωτος που θα αγορασει απο Αμερικη ?
Αλλοι αγοραζουνε αυτοκινητα και μηχανες τα οποια συνολικα το κοστος με τα μεταφορικα ειναι 2 φορες πιο φθηνα απο το να αγορασεις καινουργιο
Εξυπνιδη

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Διάβασε εδώ να μάθεις περισσότερα...

Επισκέπτης
Ασε ρε dfwk πας να ανοιξεις τα ματια σε μερικους  και σου τι λενε κιολας απο πανω τα ταγαρια..

OP
OP
A

apati

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
0
Ναι ρε αλλα το paypal μεχρι 1000$ δινει σε περιπτωση απατης,ειναι ρισκο να δωσεις 2000$ και αν γινει  πατατ να σου δωσει 1000 πισω το paypal!

Επισκέπτης
Παδια θελω να αγορασω ενα μπιλιαρδο μιας και ασχολουμαι με το σπορ και μ αρεσει...
Δεν εχω προβλημα χωρου επειδη μενω επαρχια και ψαχνω κατι σε 8-9 ft.Εχω ψαξει λιγο αλλα δεν εχω βρει κατι που να ταιριαζει σε τιμη και ποιοτητα.Ενας φιλος μ ειπε να κοιταξω σε μεταχειρισμενα στα οποια μπορω να αλλαξω μετα την τσοχα και τις γωνιες......... :rockon:
Επειδη ειμαι ασχετος γενικα μπορει καποιος να μου προτεινει κατι το οποιο κατα την γνωμη του ανταποκρινεται σε αυτο που θελω δηλαδη(καλη ποιοτητα,κοστος να μην ξεπερναει τα 2000 ευρω.
Σας ευχαριστω προκαταβολικα.:-)

για μενα αυτο ειναι καλη λυση.Εγω αυτο θα εκανα.Κοιτα σε αγγελιες απο μπιλιαρδαδικα που αλλαζουν εξοπλισμο η ακομη καλυτερα απο ξενοδοχεια που βαρεσαν φουντο κ πουλανε εξοπλισμο.

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Φιλε με 2000 μονο για μεταχειρισμενα να κοιταξεις!
Αν ασχολεισαι πολυ να κοιταξεις για Brunswick!
Καλη περιπτωση ειναι και τα Murey αλλα ειναι πιο μεγαλα και πιο ευκολα!
Υπαρχουν 1-2 εμποροι που νοικιαζουν σε μαγαζια τραπεζια και κατ'επεκταση τα πουλανε!

OP
OP
A

apati

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
0
περισσοτερες πληροφοριες?

BEBELAC

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Επειδη το ειχα ψαξει παλιοτερα για αγορα κοιτα πρωτα το εξης.

ο χωρος που θελεις να το βαλεις ειναι 100%ισιος.
Συνηθως οι πλακαδες-πατωματζηδες τα κανουν ισια αλλα οχι τοσο οσο χρειαζεται για ενα μπιλιαρδο.
Μην μπεις στην διαδικασια να κανεις καποια αγορα και στο τελος να δεις οτι εχεις ενα τραπεζι βαρκα.
Παλιοτερα υπηρχε ο σιβισιδης(10ετια)ο οποιος εφτιαχνε τραπεζια σε σχετικα καλες τιμες και ειχε και μεταχειρισμενα αλλα φροντισε πρωτα να βρεις εναν ειδικο σε τοποθετησεις τραπεζιων και να σου πει τις απαραιτιτες τεχνικες λεπτομερειες.
Αν υπαρχει ο σιβισιδης ακομα θα βγαλεις ακρη.
βεβαια τα τραπεζια του δεν ειναι τα καλυτερα αλλα ειναι σε ενα ανεκτικο επιπεδο.

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Επειδη το ειχα ψαξει παλιοτερα για αγορα κοιτα πρωτα το εξης.

ο χωρος που θελεις να το βαλεις ειναι 100%ισιος.
Συνηθως οι πλακαδες-πατωματζηδες τα κανουν ισια αλλα οχι τοσο οσο χρειαζεται για ενα μπιλιαρδο.
Μην μπεις στην διαδικασια να κανεις καποια αγορα και στο τελος να δεις οτι εχεις ενα τραπεζι βαρκα.
Παλιοτερα υπηρχε ο σιβισιδης(10ετια)ο οποιος εφτιαχνε τραπεζια σε σχετικα καλες τιμες και ειχε και μεταχειρισμενα αλλα φροντισε πρωτα να βρεις εναν ειδικο σε τοποθετησεις τραπεζιων και να σου πει τις απαραιτιτες τεχνικες λεπτομερειες.
Αν υπαρχει ο σιβισιδης ακομα θα βγαλεις ακρη.
βεβαια τα τραπεζια του δεν ειναι τα καλυτερα αλλα ειναι σε ενα ανεκτικο επιπεδο.
Φιλε BEBELAC τα τραπεζια αλφαδιαζονται!Απλουστα ρυθμιζεις τα ποδια,δυστυχως χρειαζονται 2-3 ατομα για αυτη τη δουλεια!
Οσο αφορα την μαρκα που ανεφερες πιστευω οτι εναι τα χειροτερα τραπεζια που κυκλοφορουν και φθειρονται πολυ ευκολα! ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom