raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.211
- Πόντοι
- 5.006
bosch τυπε η μπλε μου κρατησε 10 χρονια και η ασημιο εχω ακουσει για 12 στο νερο
Πουλα του την καντίνα ρε λαμογιο!
bosch τυπε η μπλε μου κρατησε 10 χρονια και η ασημιο εχω ακουσει για 12 στο νερο
ρε βλακα τωρα την εχω πουλησει.Πουλα του την καντίνα ρε λαμογιο!
Η bosch μανισια? στο δικο μου μανισια ειχε την Panasonic και τωρα εβαλα Varta 80 ευρω.bosch τυπε η μπλε μου κρατησε 10 χρονια και η ασημιο εχω ακουσει για 12 στο νερο
ασημι εχω και εγω σε 5-6 οχηματα και πραγματικα δε λενε να χαλασουνbosch τυπε η μπλε μου κρατησε 10 χρονια και η ασημιο εχω ακουσει για 12 στο νερο
105 είναι γρήγορος κινητήρας....τότε με τα 220/260 άλογα πως τους λετε
Οι μάντραδες ειναι απατεωνες κ γυρνάνε τα χλμΜε 30€ σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο σου λένε τα πάντα όλα.
Ισχύει για όλα τα αυτοκίνητα, όλες τις αντιπροσωπείες.
Εκτός κι αν θέλεις να ξεποδιαριαστείς σε ιδιώτες, με ραντεβού κλεισμένα που δεν γίνονται κλπ
SKoda Superb 1.8 Elegance 160 αλογα ετους 2010 115000 χλμ ολα σε ταξίδι (μένω επαρχία) με βιβλιο σέρβις πλήρες. 8000ευρω .Προβολεις Xenon με αυτοματη ρύθμιση,ηλεκτρικα καθίσματα εμπρος με μνήμη του οδηγου.Αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω,αισθητηρες βροχής και φωτος κλπ...
Κανεις λάθος φίλε....δεκα χρόνια δεν εχω προσθέσει ουτε γραμμάριο λαδι. Μονο αλλαγες κανονικα. Μην γενικευεις τα πράγματα... ο 1.8 TSI δεν καιει λάδια...ΛΑΔΙΕΡΑ τυπε
Σε καινουριο σκοντα οκτάΒια το μανιουαλ λεει οτι καιει 1000ml στα 7,8 χιλ χλμ
Μακριά απο group VW
Λαδιερες
Κανεις λάθος φίλε....δεκα χρόνια δεν εχω προσθέσει ουτε γραμμάριο λαδι. Μονο αλλαγες κανονικα. Μην γενικευεις τα πράγματα... ο 1.8 TSI δεν καιει λάδια...
Ψάχνουν για μαλάκεςΡε παιδιά ακριβυξαμε και τα παλιά αμάξια χωρίς λόγο ζητάνε 7χιλριαρικα για κάτι χρεπια BMW μοντέλο 2002 ενώ πριν 2 χρόνια ζητάγανε 4500 για το ίδιο αμάξι.. Μήπως με το κουλή τα έχουμε κονομησει και δεν το ξέρουμε??
Καινούριο;Βενζίνη ή ντίζελ;