Νέα

Αγορά Mercedes

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nightRider21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 172
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nightRider21

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές.. Θέλω να αγοράσω μια ωραία mercedes που έχω δει.. στα 16 χιλιάρικα.. να πω είμαι 20 και δεν είχα ποτέ δικό μου αμάξι .. κυρίως οδηγούσα της μάνας μου..
Πιστεύετε θα έχω κάνα πρόβλημα με εφορίες κτλπα? Να πω πως δεν έχω δουλέψει ποτέ.. φοιτητής είμαι. Θα μπορώ να το πάρω στο όνομα μου ?
Ακούω συμβουλές!!  :)

bull4cuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
596
Πόντοι
306
Δεν μας λες ποιά mercedes ορέγεσαι.
'Αλλο η Α150 και άλλο η S600.
Αν και κατά βάση, νομίζω, πως ό,τι και να πάρεις, θα έχεις πρόβλημα, χωρίς εισόδημα.

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125
Δεν υπάρχει περίπτωση να αγοράσεις αμάξι και μάλιστα Μερσεντές και να μη μπλέξεις με εφορία. Αποτελεί τεκμήριο που σημαίνει οτι θα πληρώσεις κάποιο πρόστιμο για τα λεφτά που έδωσες εφόσον δεν μπορέσεις να τα δικαιολογήσεις. Κατά τα άλλα η Μερσεντές είναι ένα ακριβό αμάξι σε όλα του και στα ανταλλακτικά του που σημαίνει οτι αν δεν είναι σε καλή κατάσταση τότε ετοιμάσου να δώσεις πολλά. Άσε που καίει βενζίνη σαν .... άνα. Είχα και έκανα αμάν να τη δώσω.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Συναγωνιστές.. Θέλω να αγοράσω μια ωραία mercedes που έχω δει.. στα 16 χιλιάρικα.. να πω είμαι 20 και δεν είχα ποτέ δικό μου αμάξι .. κυρίως οδηγούσα της μάνας μου..
Πιστεύετε θα έχω κάνα πρόβλημα με εφορίες κτλπα? Να πω πως δεν έχω δουλέψει ποτέ.. φοιτητής είμαι. Θα μπορώ να το πάρω στο όνομα μου ?

Η εφορία δεν κοιτάει μάρκα. Κυβικά κοιτάει. Επειδή υπάρχουν Μερσεντές και με 6000 ευρώ ( η SLK τόσο έχει σήμερα) κι εσύ βρήκες με 16.000.... σημαίνει πως κοιτάς πολύ δυνατό εργαλείο με μεγάλο κυβισμό.

Θα σε γαμήσει  το τεκμήριο φίλε. Κράτα τα λεφτά αυτά, αν τα έχεις μετρητά κι εφόσον είσαι φοιτητής, χρησιμοποίησε τα για να κάνεις κάνα μεταπτυχιακό ή διδακτορικό στην επιστήμη σου.
  Είναι η πιο καλή συμβουλή που μπορώ να σου δώσω.

Μερσεντές θα βρεις πολλές και μετά.

OP
OP
nightRider21

nightRider21

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ωχ.. κατάλαβα.. έχω βρει μια slk 200 μοντέλο του 5 στα 1800 κυβικά.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Ωχ.. κατάλαβα.. έχω βρει μια slk 200 μοντέλο του 5 στα 1800 κυβικά.

Πανάκριβη είναι. Μπες στο car.gr και θα βρεις από ιδιώτη μέχρι και με 12.000 για 2005 μοντέλο.

Αν πας πιο πίσω ένα μοντέλο, θα βρεις και με 6 χιλιάρικα διαπραγματεύσιμη. Και θα την πάρεις με 4 αν ο άλλος έχει ανάγκη να πουλήσει.

Σήμερα για να επιβιώσεις πρέπει να είσαι killer. Τα λεφτά δεν βρίσκονται στον δρόμο πια.

halford

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
10
Πιστεύετε θα έχω κάνα πρόβλημα με εφορίες κτλπα?

ΝΑΙ, θα έχεις. Θα πρέπει να καλύψεις το τεκμήριο αγοράς του αυτοκινήτου (αυτό μπορεί να γίνει μέσω άτυπων δωρεών), αλλά και το τεκμήριο κατοχής. Για τις δηλώσεις του οικονομικού έτους 2012, τα αυτοκίνητα του συγκεκριμένου κυβισμού με παλαιότητα 6-10 έτη το τεκμήριο ανήρχετο στα € 5320,00. Ευνόητο είναι πως την επόμενη χρονιά το συγκεκριμένο τεκμήριο θα αυξηθεί κι άλλο.

Θα μπορώ να το πάρω στο όνομα μου ?

Τα πάντα μπορείς να πάρεις στο όνομά σου, αρκεί να πληρώνεις! Ίσως είναι προτιμότερο να αγοραστεί, εφόσον υπάρχει δυνατότητα με βάση το εισόδημα, στο όνομα των γονιών σου. Ή και σε τρία ονόματα (θα είναι μέσα και το δικό σου, αλλά το τεκμήριο θα διαιρείται δια του τρία).

Αν θέλεις πάντως μια πολύ φιλική από ένα σαραντάχρονο, πάρε φίλε μου ένα αυτοκινητάκι που να σε εξυπηρετεί στις μετακινήσεις σου και ξέχνα τις μουνοπαγίδες. Οι μουνοπαγίδες καίνε μισό μηνιάτικο το μήνα για βενζίνη και, επιπλέον, τα θηλυκά που έλκονται από αυτές θα σου τρώνε άλλα δύο μηνάτικα.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Αν θέλεις πάντως μια πολύ φιλική από ένα σαραντάχρονο, πάρε φίλε μου ένα αυτοκινητάκι που να σε εξυπηρετεί στις μετακινήσεις σου και ξέχνα τις μουνοπαγίδες. Οι μουνοπαγίδες καίνε μισό μηνιάτικο το μήνα για βενζίνη και, επιπλέον, τα θηλυκά που έλκονται από αυτές θα σου τρώνε άλλα δύο μηνάτικα.

Θα συμφωνησει και ενας 45χρονος. παρε ενα μεταχειρισμενο γκολφακι, ενα μινι, κατι παρομοιο να το ευχαριστηθεις. Εχεις καιρο για καλα αμαξια. Να ξερεις, απο την πειρα μου οτι τα ευχαριστιεσαι περισσοτερο οταν τα παιρνεις με δικα σου εισοδηματα. Να εισαι καλα να βγαλεις χρήματα και εξω υπαρχουν αφθονες μερσεντες και πόρσε...

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Το αίμα των νέων βράζει και θέλουν να "πιουν" τη ζωή μέχρι το μεδούλι. Τον καταλαβαίνω τον φίλο.

Όταν εχεις τα φράγκα να αγοράσεις κάτι που χεις καυλώσει και σου λένε όλοι μην το πάρεις γιατί έτσι και γιουβέτσι, τρελλαίνεσαι!

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66

και για συμπληρώσω τους φίλους μας ,μην ξεγελαστείς από τις τιμές κτήσις είναι εύκολο να αγοράσεις σήμερα μεγάλο αυτοκίνητο ,εκτός των φορολογικών θεμάτων ,να εστιάσεις την προσοχή σου σε κάτi που μπορείς άνετα να συντηρήσeiς . ;)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.302
Πόντοι
22.785
και για συμπληρώσω τους φίλους μας ,μην ξεγελαστείς από τις τιμές κτήσις είναι εύκολο να αγοράσεις σήμερα μεγάλο αυτοκίνητο ,εκτός των φορολογικών θεμάτων ,να εστιάσεις την προσοχή σου σε κάτi που μπορείς άνετα να συντηρήσeiς . ;)

῾Ο σοφός λαός ἀποφάσισε τόν χορό τού Ζαλόγγου ??????????????????????????????????????????

Επισκέπτης
Aλλο θελω να ρωτησω εγω.
Γιατι ενα παλικαρακι 20 χρονων να θελει να αγορασει ενα αυτοκινητο που οδηγουν αντρες σε κριση ηλικιας?

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Κράτα τα λεφτά αυτά, αν τα έχεις μετρητά κι εφόσον είσαι φοιτητής, χρησιμοποίησε τα για να κάνεις κάνα μεταπτυχιακό ή διδακτορικό στην επιστήμη σου.
  Είναι η πιο καλή συμβουλή που μπορώ να σου δώσω.

Μερσεντές θα βρεις πολλές και μετά.
Πολύ σωστά..Αυτή είναι η δουλειά τους,να κατασκευάζουν όλο και καλύτερα οχήματα.Δεν είναι κάτι που θα εκλείψει,αυτό σκέψου μονάχα.Ενώ τη δυνατότητα να κάνεις κάποιο μεταπτυχιακό θα την έχεις μονάχα σ'αυτή τη δεκαετία της ζωής σου.Μετά θα σκέφτεσαι "τώρα στα γεράματα,μάθε γέρο γράμματα" όπως σοφά λέει ο λαός..

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Ακούω συμβουλές!!  :)

αμα τα χεις τα φραγκα αγορι μου παρτο , κανε την καβλα σου και βλεπεις για αυριο ... μια φορα ζουμε ! οι υπολοιποι που δουλευουμε απο τα 16 τι καταφεραμε ? να παρουμε ( και αν τα καταφερουμε )συνταξη στα 67  , π ο υ τ α ν α   ο λ α   λ ο ι π ο ν!!

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
Aλλο θελω να ρωτησω εγω.
Γιατι ενα παλικαρακι 20 χρονων να θελει να αγορασει ενα αυτοκινητο που οδηγουν αντρες σε κριση ηλικιας?

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

η μονη εξηγηση ειναι για πουλμουρ.

και εγω που πλησιαζω τα πρωτα ηντα,θα προτιμουσα παραδειγμα ενα ASTRA OPC

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Mην αρχίσουμε όμως να κατακρίνουμε ένα παλλικαράκι που θέλει το κάτι περισσότερο απο αυτό που θα έπρεπε!
Ελπίζω να ακούσει τη φωνή της λογικής!

;)

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Mην αρχίσουμε όμως να κατακρίνουμε ένα παλλικαράκι που θέλει το κάτι περισσότερο απο αυτό που θα έπρεπε!
Ελπίζω να ακούσει τη φωνή της λογικής!

;)
αμα εχει λεφτα ας παρει :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom