thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
ας (ξανα)αναφερω αυτο που ειπα πριν λιγο!ε αν εσενα αυτο φιλε σε κανει ευτυχισμενο, εχει καλως!
ε αν εσυ μενεις σε ενα πατρικο που ειναι π.χ. 2οροφο και εισαι πανω κατω και εχεις την ησυχια σου παλι εχει καλως!
ε αν παλι μενεις σε διαμερισμα με τους γονεις σου και δεν σε ενδιαφερει να χεις την ησυχια σου τον προσωπικο σου χωρο ! να καλεσεις ενα φιλο να πιειτε μια μπυρα να δειτε εναν αγωνα να πηδηξεις μια γκομενα ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ και αλλα πολλα!
παλι καλως!
καθενας μας ειναι ξεχωριστος! εχει αλλα <θελω> απο την ζωη του και απαιτησεις!
κατ εμε για μενα δεν ειναι υγειες!
περι ορεξεως!!
ουτε διαγωνισμος ομορφιας ουτε διαγωνισμος πετυχημενου κατηντησε!μαγκες παρακολουθω το thread κ βλεπω οτι εχει ξεφυγει το θεμα κ εχει καταντησει διαγωνισμος για το πιο "επιτυχημενο"..ε δε γινεται ρε μαγκες ολοι να βγαζουν 2 χιλιαρικα το μηνα κ να χουν κ δικο τους σπιτι απο τα 30..αλλοι μπορει να δουλευουν για πολυ λιγοτερα κ να ναι κ ευχαριστημενοι..οπως κ η οικογενεια δεν ειναι για ολους,ειδικα με τις σημερινες συνθηκες..αλλος μπορει να γουσταρει να "νοικοκυρευτει" απ'τα 25-30 με σπιτι,γυναικα,παιδια κ αλλος μπορει να γουσταρει να το παιζει εργενης μια ζωη κ να τα τρωει στα ξεκωλα,τις τανες κ τις μπαροβιες..οπως ανεφερε κ ο φιλος str81977 οπως τη βρισκει ο καθενας..
απλα εγω βλεπω την μειοψηφια που δεν συμφωνει με ενα στυλακι συνηθως να προσπαθει να επιβαλει την δικη της αποψη! με μαγκια βρισιδια και πουτανες for ever!
κανεις απ ολλους αυτους δεν γυρισε ΠΟΤΕ να πει εδω μεσα οτι ΝΑΙ ρε φιλε! περι ορεξεως κολοκυθοπιτα!
μονο οι ακομπλεξαριστοι τα λενε αυτα!
το να χεις στοχους και ονειρα απο την ζωη δεν σημαινει οτι ολλοι πρεπει να βγαζουμε απαραιτητως και 2.000 τον μηνα! μην το παμε στο αλλο ακρο!
αλλα η πλακα ξερεις ποια ειναι???
αυτοι συνηθως που κατηγορουνε-βριζουνε και λενε τις παπαριες εδω μεσα παιζει να ναι και οι χειροτεροι μουνακηδες-μουνοδουλοι του κοσμου!
κατι τετοιους εχω γνωρισει που το παιζουν ταχα μου ανεξαρτητοι....δεν εχουμε αναγκη τις γυναικες και οταν δουν κανα καλο μουνι και κολησουν κανουν κακα πανω τους! διαροια!!
αλλα τι περιμενεις σκυλος που συνεχεια γαβγιζει.......
εγω δεν ειδα κανεναν επιτυχημενο να λεει..μην γαματε μουνια! μην δουλευετε,μην εχετε στοχους! μην παιρνετε αυτοκινητα μην βγαινετε για καφε! συνεχιστε να ζειτε με την μαμακα μεχρι να παρετε συνταξη.....
τεσπα! μην τα πω πιο χοντροκομενα!
αλλα τι περιμενεις!
οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια!!
πολλοι εδω μεσα που κατηγορουν γκομενες (ενω θα καναν τα χειροτερα αν μπορουσαν) κατηγορουν μπουζουκια lifestyle ντυσιμο αυτοκινητα
μου θυμιζουν κατι τυπαδες που επειδη δεν εχουν μια λενε....αιντε ρε την να την κανεις την bmw? καλη χρυση αλλα δεν αξιζει (επειδη εχουν κανα kia ceed μεταχειρο) κλπ κλπ με λιγα λογια την βγαζουνε αχρηστη...ενω αν μπορουσαν να παρουν την 335 θα παιρναν........
πες ναι ρε πουστη! ωραιο αμαξι! μακαρι να μπορουσα να παρω και γω! οχι να τα βγαζουμε ολλα αχρηστα!
παραδειγμα εδωσα για το αυτοκινητο!
το ιδιο ισχυει για γυναικες-σπιτι-δουλεια!!