Όπως τη βρίσκει ο καθένας και περί ορέξεως κολοκυθόπιττα..
Προσωπική άποψη που δεν θέλω να την επιβάλλω σε κανέναν είναι ότι αν περνάνε τα χρόνια και κοιτώντας πίσω, δεν έχεις κάποιον αξιοπρεπή απολογισμό (ακαδημαϊκές - επαγγελματικές επιτυχίες, απόκτηση κάποιων περιουσιακών αγαθών με ΔΙΚΑ ΣΟΥ και μόνον λεφτά, πλήρη αυτονόμηση από τους δικούς σου, ταξίδια, ποιότητα ζωής- για οικογένεια δεν μιλάω γιατί εκεί πρέπει να βρεις και τη σωστή κατάλληλη κοπέλα και αυτά είναι λιγάκι τυχερά) κάτι λείπει...
Και καλός ο τρόπος ζωής του έφηβου (χαρτζιλίκι και τάνες) αλλά μετά τα 30 μου φαίνεται κάπως ανούσιος.
Άποψή μου πάντοτε και αν είσαι ευτυχισμένος, λόγος δεν πέφτει σε κανέναν.
Αλήθεια του γονείς σου τους έχεις ρωτήσει αν τους πειράζει που ΕΣΥ μένεις μαζί τους;
Μετά από 20 χρόνια τα φιλαρακια σου θα είναι ακόμα εργένηδες; Και πες ότι είναι. Θα αντέχεται ο ένας τα χουγια του άλλου; Και δε μιλάω στα 50σας, αλλά στα 60 και στα 70 σας που ο άνθρωπος λίγο πολύ ξεμωρένεται.
Υ.Γ Όσο για τον μπακάλη. Στο μπούτζο μου λουλούδια κιόλας! (όπως υποθέτω το ίδιο λέει και αυτός για μένα).
χτες που ανεφερα κατι παρομοιο καποιοι μονο που δεν πεσαν να με φανε!
ξαναλεω τι ειπα!
ενταξει Man! ε αν εσυ εισαι ευχαριστημενος ! κατσε ετσι! μην προσπαυθεις!
γαμα συνεχεια πουτανες! μην κανεις μια νορμαλ υγειη σχεση! καλες χρυσες οι τανες αλλα με μετρο...
μην παρεις αυτοκινητο κατσε με κανα παπακι ή με αστικο....
πηγαινε στις πλατειες συνεχεια σαν τους ρωσοποντιους που παιζουν ταβλι-χαρτια.....μην κανεις παρεες να βγαινεις να πινεις εναν καφε...ασε για ποτο δεν σου λεω,πιες ρετσινα-κολα στην πλατεια ΤΟΥΜΠΑΛΙΜΠΡΕ.....!
και συνεχισε να ζεις με τους δικους σου......και στην τελικη αν καποτε παντρευτεις πηγαινε να γινεις σωγαμπρος!!!
(μην πω για διακοπες με παρεα κλπ εδω δεν πινεις ενα καφε που και τα παπουδια εστω καφενειο θα πιουν)
θα ναι τραβηγμενο!
μην πω για παρεες-παρτακια κλπ θα το χεσω το κερατο....μην πως για καλοκαιρια....θα το ξεσκισω.....
...για καφε δεν βγαινω ουτε επειδη ειμαι ποζερας.....ουτε επειδη ψαχνω μουνιαααααααα συνεχεια
δεν μου χουνε γινει και εμονη
ουτε για να ΦΕΝΟΜΑΙ ουτε για ΤΙΠΟΤΑ!
γιατι σε ΟΛΛΑ πρεπει να βαζουμε ταμπελιτσες?
βγαινω να πιω ενα καφε σε μερος της αρεσκειας μου με παρεα που γουσταρω για να χαλαρωσω,να δω ενα φιλο να συζητησουμε,να πουμε καμια παπαρια,να γελασουμε να ξεσκασουμε να συζησουμε ενα προβλημα ....κλπ!
ενα ταβερνακι κατι ρε παιδι μου!
....αλλος τα τρωει σε μπουζουκια αλλος σε πουτανες αλλος σε ταξιδια σε ψωνια κλπ
δικαιωμα του καθενος!
αλλα εγω μιλαω για πραγματα ανθρωπινα! να πας για ενα καφε μια ταβερνα...απλα πραγματακια!