pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
η βελβυ σε εχει πεθανει στο ξεφτυλισμα και το βρισιδι και της κανεις μονιμα αγαπουλες (μεχρι το επομενο βρισιδι που θα της ριξεις). εμενα γιατι μου κανεις μουτρα?
κανείς δεν σε εκβιάζει να κάνεις οτιδήποτερε φιλαρακι ασε τι ξερω εγω και τι δεν ξερω
και αν ξερω το ενα ή το αλλο και αν εχεις εσυ 3-4 μεταπτυχιακα κτλπ
ωριμασε λιγο και μιλα σοβαρα σαν ανθρωπος με το να προσπαθεις να με προσβαλλεις
δεν βγαζεις κατι γιατι αφενος δεν προσβαλλομαι (μονο στο παρελθον οποτε ημουν μπριζωμενος αλλα για αλλους λογους) και αφετερου δεν βοηθας και την κουβεντα.
Κατι της προκοπης εχεις να προτεινεις? Γιατι αυτα που ελεγες χθες περι τσαμπα εργασιας
ηταν αστεια. ΕΙναι αστειο να σε εκβιαζει ο αλλος οτι για να παρεις προυπηρεσια πρεπει
να δουλεψεις τσαμπα. Αυτα ειναι αστεια πραγματα το εκανες παλια? Οκ πιαστηκες κοροιδο... οπως και εγω εχω πιαστει σε αλλα πραγματα που εσυ δεν θα χεις πιαστει... χωνεψε το μαθε απο το λαθος σου μην σου γινεται απωθυμενο και προχωρα παρακατω.
Οι οικονομολογοι λενε δεν υπαρχει δωρεαν γευμα και αυτο ισχυει παντου.
Δε γκαμιέσαι...άντε με το κωλόσκυλο κ τον κωλόγερο πρωϊνιάτικα.το γκόσμο
Nαι,δοκίμασα κ πόνεσα πολύ.
Ποτέ ξανά.
κανείς δεν σε εκβιάζει να κάνεις οτιδήποτε
αν δεν σου αρέσει να ψάξεις να βρεις αλλού
** ακολουθει περιττο μπλα μπλα και φαφλα **
Δε γκαμιέσαι...άντε με το γκωλόσκυλο κ τον γκωλόγερο πρωϊνιάτικα.
ήδη κάνεις παράθεση στον εαυτό σουΚαι εκει 2 μηνες το μεγιστο.
εγώ δεν είπα πως δεν έχεις επιλογέςΕυχαριστω πολυ!!!! Aυτα λεγαμε χθες
και ελεγες για συμβιβασμους και οτι δεν εχω επιλογες.
εγώ δεν είπα πως δεν έχεις επιλογές
πάλι λές αλλα αντί άλλων
κάνε παράθεση
αυτό που σου είπα από την αρχή είναι πως πολλές φορές απαιτείται
σου είπα πως εχεις θέμα στην ανάγνωση πολλές φορές
αλλά δυστυχώς στο γράφω...και δεν μπορείς να το διαβάσεις
Nαι,δοκίμασα κ πόνεσα πολύ.
Ποτέ ξανά.
κοιταξε ο καθενας θα κανει οτι τον φωτισει!και παω να φυγω κιολας τωρα γιατι εχω σοβαροτερα πραγματα να κανω
απο το να συζηταμε ανουσια με τυπακια που δεν με ξερουν και δεν τα ξερω
για την επαγγελματικη μου καριερα
ανοιξα ενα θεμα για να παροτρυνω τυπακια να μην δουλευουν στο τσαμπα
γιατι ειναι εκμεταλευση και ανωφελο... ο χρονος ειναι χρημα ;) φυσικα
και εχω να χασω οταν δουλευω τσαμπα.... εχω να χασω ΧΡΟΝΟ.
btw εδωσα και το oDesk για οποιον θελει πιο πανω δουλεια απο το σπιτι του.
ολα τα αλλα ειναι περιττα... σας το αφηνω το θρεντ σπαμαρετε , βριστειτε , τσακωθειτε
καντε επιδειξη δυναμης τα παντα ολα
Εγω παντως αυτο που με ενδιαφερει ειναι να χω μια δουλεια να βγαζω λεφτα. Εχω δουλεψει και σε σουπερ μαρκετ ως φοιτητρια και σε καφετερια σερβιτόρα ως μεταπτυχιακη και εκανα προωθησεις και ολα. Και τωρα αν μ επαιρναν πωλητρια η σε σουπερ μαρκετ πολυ ευχαριστως θα πηγαινα. Το ονειρο μου βεβαια ειναι να γινω καποια στιγμη καθηγητρια πανεπιστημιου αλλα δεν θα σκεσω κιολας. Βρε σε σουπερ μαρκετ σε σουπερ. Αρκει να χω ενα μισθο
εικονική γραμματέας!
;)
σωστη.Εγω παντως αυτο που με ενδιαφερει ειναι να χω μια δουλεια να βγαζω λεφτα. Εχω δουλεψει και σε σουπερ μαρκετ ως φοιτητρια και σε καφετερια σερβιτόρα ως μεταπτυχιακη και εκανα προωθησεις και ολα. Και τωρα αν μ επαιρναν πωλητρια η σε σουπερ μαρκετ πολυ ευχαριστως θα πηγαινα. Το ονειρο μου βεβαια ειναι να γινω καποια στιγμη καθηγητρια πανεπιστημιου αλλα δεν θα σκεσω κιολας. Βρε σε σουπερ μαρκετ σε σουπερ. Αρκει να χω ενα μισθο
μπαααα...ειμαι αισθηματιας