Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
sorry που απαντάω με καθυστέρηση...αλλά έχουμε και δουλειές
εξακολουθείς να μην ξέρεις να διαβάζεις....τράβα σε κανά νυχτερινό πρώτα να μάθεις ανάγνωση
ΔΕΝ έχω δική μου επιχείρηση
αν θες να έρθεις στην επιχείρηση που δουλεύω, ετοιμάσου να μετακομίσεις Βέλγιο
και να περάσεις από 4 συνεντεύξεις, εκ των οποίων καμία δεν θα είναι με εμένα και θα είναι όλες στα αγγλικά.
Αν το κάνει χρόνια τότε είναι ΜΕΓΑΛΗ μαλακία αυτών που προσλαμβάνει και διώχνει στο 2μηνο (που όντως δε δικαιούνται και αποζημίωση) και δε πανε να του κάνουν καταγγελία. Μπορεί στις 2 πρώτες να μην ασχοληθεί καν η υπηρεσία αλλά όταν σκάσουν 6-7 θα την ψάξει την υπόθεση. Πάντως αυτός που την κάνει έτσι τη δουλεία δε πρέπει να είναι και σοβαρός άνθρωπος (πρώτα) και επαγγελματίας και θα μου κάνει μεγάλη εντύπωση αν δεν έχει κακό όνομα στην πιάτσα.
Είσαι βλαμμένος?
Αν το κάνει χρόνια τότε είναι ΜΕΓΑΛΗ μαλακία αυτών που προσλαμβάνει και διώχνει στο 2μηνο (που όντως δε δικαιούνται και αποζημίωση) και δε πανε να του κάνουν καταγγελία. Μπορεί στις 2 πρώτες να μην ασχοληθεί καν η υπηρεσία αλλά όταν σκάσουν 6-7 θα την ψάξει την υπόθεση. Πάντως αυτός που την κάνει έτσι τη δουλεία δε πρέπει να είναι και σοβαρός άνθρωπος (πρώτα) και επαγγελματίας και θα μου κάνει μεγάλη εντύπωση αν δεν έχει κακό όνομα στην πιάτσα.
Όσο για τα μπλοκάκια είναι άλλη παγκόσμια πατέντα ελληνικής ανακαλύψεως (αν δε κάνω λάθος μπλοκάκι μόνο στην Ελλάδα παίζει)
Μεταφραση παρακαλω !!!!!!
Μεταφραση παρακαλω !!!!!!
Σε εχει γαμησει ποτε Βλαμμενος?
Μαλάκας ναι, βλαμμένος όχι. Έχω και κάποια όρια.
Αυτοι οι εκμεταλλευτες προσλαμβανουν τυχαρπαστους και συνηθως ειναι σε κενρικα μερη με περατζαδα ....Αν το κάνει χρόνια τότε είναι ΜΕΓΑΛΗ μαλακία αυτών που προσλαμβάνει και διώχνει στο 2μηνο (που όντως δε δικαιούνται και αποζημίωση) και δε πανε να του κάνουν καταγγελία. Μπορεί στις 2 πρώτες να μην ασχοληθεί καν η υπηρεσία αλλά όταν σκάσουν 6-7 θα την ψάξει την υπόθεση. Πάντως αυτός που την κάνει έτσι τη δουλεία δε πρέπει να είναι και σοβαρός άνθρωπος (πρώτα) και επαγγελματίας και θα μου κάνει μεγάλη εντύπωση αν δεν έχει κακό όνομα στην πιάτσα.
Όσο για τα μπλοκάκια είναι άλλη παγκόσμια πατέντα ελληνικής ανακαλύψεως (αν δε κάνω λάθος μπλοκάκι μόνο στην Ελλάδα παίζει)
Καλο αυτο !!!!!!!!!!!ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΜΠΟΛΝΤΙ
Εχεις και καποια ορια μωρο μου μαζι θα τα σπασουμε και αυτα
εννοια σου.
Οταν λες μαλακας στο μεταξυ τι εννοεις ρε τυπισσα? Οτι σε πηδαγε
και λιγο πριν χυσει την εβγαλε εξω και τελειωσε με μαλακια?
Μωρό μου λέει.
Σταμάτησα το διάβασμα εκεί. Μου ανέβηκε η τυρόπιτα.
Καλυτερα... για να χεις καθαρο εντερακι
Καλυτερα... για να χεις καθαρο εντερακι
Θα ξεράσω στη μάπα σου να γουστάρεις.
ξερεις που πονταρουν?
στο οτι κανεις δεν θα μπει στην διαδικασια να παει να κανει καταγγελια....
καταλαβες? μην πω για μυνηση-δικαστηρια-δικηγορο-φραγκα κλπ...!
μονο αν του κατσει καμια περιπτσωη που θα παει κανεις να δουλεψει του κανει λαδια......εχει απο πισω κανα πατερα ΟΝΟΜΑ...τον κυνηγησει και του κανει ζημια!
αλλα αυτα τωρα που λεω εγω ειναι 1 στις 1.000! αυτος που χει πατερα ονομα π.χ. θα χωθει και καπου!
αυτα ετσι παν!
ρε τυπε πως να τη ψιλιαστουν τη δουλεια αφου δε γνωριζονται μεταξυ τους. καθενας φανταζομαι νομιζει οτι ηταν ο πρωτος που σουταρε ετσι. κριμα δηλαδη θα το παιρνουν και βαρεως θα νιωθουν και αχρηστοι ενω δε φταινε
τυπε κλασσικη περιπτωση κοκ τιζερ. προχτες σε ζαχαρωνε τωρα σε σκατωνει.