Νέα

Αγορα διοπτρας αεροβολου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα komis diablo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 124
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
209
Πόντοι
3.983
Γεια σας φιλοι μου θα ηθελα τη γνωμη σας σχετικα με την αγορα διοπτρας αεροβολου που θελω να κανω ειμαι λιγακι αρχαριος σε μια αναζητηση που εκανα στο διαδικτυο υπαρχουν πολλοι τυποι ποιος ομως ειναι ο καταληλος για εναν αρχαριο ?? θα ηθελα τα φωτα οσων ξερουν

Επισκέπτης
για τι αεροβόλο ;;;
και τι τη θέλεις τη διόπτρα ;;;;;;

ενημερωτικά , στο ελλάντα , επειδή υπάρχει κόμπλεξ με τα όπλα ,
λόγω εξαρχείων και γεροντοκορών αγάμητων ,
οι διόπτρες πωλούνται νόμιμα σκέτες ...

αλλά απαγορεύεται να τις βάλεις σε όπλα και σε αεροβόλα ακόμη ...

άσε που με το αεροβόλο πλέον απαγορεύεται να ρίχνεις οποθδήποτε πλην σκοπευτηρίων ...

ναι ... απαγορεύεται να ρίχνεις και στην αυλή σου
και στο μπαλκόνι σου και στην ταράτσα σου και στο χωράφι σου ....

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.498
Πόντοι
506
Γεια σας φιλοι μου θα ηθελα τη γνωμη σας σχετικα με την αγορα διοπτρας αεροβολου που θελω να κανω ειμαι λιγακι αρχαριος σε μια αναζητηση που εκανα στο διαδικτυο υπαρχουν πολλοι τυποι ποιος ομως ειναι ο καταληλος για εναν αρχαριο ?? θα ηθελα τα φωτα οσων ξερουν
τι τι θες το αεροβόλο; για τους σπούργους;

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Θελεις να ασχοληθεις με airsoft παλικαρι η ετσι για την καβλα σου? :think:

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236
Άσε που δεν είναι και το πιο εύκολο να ρίχνεις μέσα από διόπτρα....
Άλλο το counter-strike και άλλο η πραγματικότητα!
Και με το αεροβόλο σαν τι τρελές αποστάσεις θα ρίξεις και δεν βλέπεις μέχρι εκεί? :think:

Επισκέπτης
Και με το αεροβόλο σαν τι τρελές αποστάσεις θα ρίξεις και δεν βλέπεις μέχρι εκεί? :think:

Αν κατάλαβα καλά ρωτάς σε τι αποστάσεις φθάνει ένα αεροβόλο ;;;;;
Κάποια φτάνουν σε αποστάσεις μεγαλύτερες από πυροβόλα λειόκανα ...
Εξαρτάται τι λεφτά έχεις δώσει.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246

Άσχετο/// Ρε Κόμη, το diabloIII πότε βγαίνει???

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
16

Συνημμένα

• Saiga4.jpg
    Saiga4.jpg
    216,8 KB · Εμφανίσεις: 20

abs

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2012
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Για αυτοαμυνα στο σπιτι,αν αυτος ειναι ο σκοπος,για λιγες περιπτωσεις χρησιμευει...

Επισκέπτης
Για αυτοαμυνα στο σπιτι,αν αυτος ειναι ο σκοπος,για λιγες περιπτωσεις χρησιμευει...

αυτοάμυνα με αεροβόλο ;;;;;;
και διόπτρα για μέσα στο σπίτι ;;;;;;

για τι σπίτι μιλάμε ;;;;;;;
το ερμιτάζ ;;;;;;;

abs

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2012
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
αυτοάμυνα με αεροβόλο ;;;;;;
και διόπτρα για μέσα στο σπίτι ;;;;;;

για τι σπίτι μιλάμε ;;;;;;;
το ερμιτάζ ;;;;;;;
:grin: τωρα μπαινουν και στα απλα σπιτια και σου ζητανε και κλειδια απο το οχημα σου για να φυγουν.
Τα ατσαλενια μπιλακια παντως κανουν διατρηση σε κουτακι αλουμινιου απο 6 μετρα τουλαχιστον ,εμενα παιρνει 15 και τα ριχνει γρηγορα βολη κατα βολη.

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
2 λογοι υπαρχουν που θελει διοπτρα ο μεσιε.
1)θελει να ασχοληθει με airsoft
2)θελει να ξεκαβλωσει σε τιποτα ζωακια(γατες-σπουργιτια-σκυλους-περιστερια κ.α.)Το οποιο αν ισχυει κατι τετοιο ειναι η υπερτατη μαλακια. :jerking:
Αν ισχυει το πρωτο τοτε υπαρχουν πολλα μαγαζια και φορουμ τα οποια θα σε κατατοπισουν ανετα.Αν θελεις να το προσαρμοσεις σε sniper gun (προφανως) θα σε δυσκολεψει αρκετα αν εισαι αρχαριος οποτε προτεινω να πας σε κανενα red dot το οποιο ειναι ποιο στα μετρα σου.

Carnivore

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Φιλος μην κανεις μονο την εξυπνάδα να την φέρεις από εξωτερικό. Ετσι και το πιάσουν στο τελωνείο πας κατευθείαν εκδρομούλα ΓΑΔΑ και μετά αντε να ξεμπλέξεις.
Τώρα το θέμα είναι και γιατι τη θέλεις, γτ δε μας είπες. Οχι οτι θα βοηθήσει στο να τη φέρεις απλα μηπως πουμε και καμιά γνώμη.
Αν και πιστεύω και στο Ελλαδισταν μπορεις να βρεις, αλλα δεν ξέρω μήπως θέλουν τπτ δικαιολογιτικα. Πάντως τηα μπορείς να βρεισ σε καταστηματα για paintball και airsoft. Σε μαγαζί με κυνηγετικα λογο δύσκολο γτ οπως είπαν και οι συναδελφοι ειναι παράνομο να της βάλεις σε οπλα. Είχα διαβάσει καπου οτι και στην αστυνομία απαγορεύεται, ασχετο που τα ΕΚΑΜ φορτώνουν οτι θελουν.
Θα ψαξω να βρω ενα αρθρο που είχα δει και τα λεει λιγο πιο ξεκαθαρα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
οι διόπτρες πωλούνται νόμιμα σκέτες ....
αλλά απαγορεύεται να τις βάλεις σε όπλα και σε αεροβόλα ακόμη ...

:2funny: τι εννοια εχει ρε μπουφλη αυτο που λες?

οι διοπτρες ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΓΕΝΙΚΩΣ. ειτε φορεμενες ειτε σκετες. μονο απο αθλητικα σωματεια σκοποβολης και μελη.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

δε θα μπορεσεις να αγορασεις απο κανενα μαγαζι γιατι απαγορευεται. οι μονες διοπτρες που κυκλοφορουν ειναι χερι με χερι. αν αγορασεις απο εξωτερικο και τη φερεις μεσα, την πουτσισες.

ανουσιος νομος, μονο στο ελλαντα  :idiot:

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
δε θα μπορεσεις να αγορασεις απο κανενα μαγαζι γιατι απαγορευεται. οι μονες διοπτρες που κυκλοφορουν ειναι χερι με χερι. αν αγορασεις απο εξωτερικο και τη φερεις μεσα, την πουτσισες.

ανουσιος νομος, μονο στο ελλαντα  :idiot:
μην ακουω μαλακιες τωρα με το μπαρδον κιολας.Ασχολουμε με αιρσοφτ καιρο τωρα,ολοι σχεδον εχουμε διοπτρες αγορασμενες απο μαγαζια κανονικα.Το μονο που πρεπει να κανεις οταν τα μεταφερεις ειναι να βγαλεις γεμηστηρες,μπαταριες,διοπτρες απο τα αεροβολα και εισαι οκ.Τα αεροβολα πορτ μπαγκαζ και ολα τα αλλα που ανεφερα μπροστα.Εχω παιξει παμπολες φορες με αστυνομικους και ατομα απο ειδικες δυναμεις παιχνιδια και δεν υπηρξε απολυτως κανενα προβλημα.

Carnivore

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Το καυλητερο που μπορεις να κάνεις είναι να πεις σε κανέναν γνώστό σου στο εξωτερικό να στη φέρει στην επόμενη επίσκεψή του. Εννοείται ποτέ σε χειραποσκευη. Μην την πληρώσει ο ανθρωπος. Εγώ πηγαινοέφερνα με αεροπλανο οπλο για paintball (κανονικη replica με σκοπευτικα και τα παντα)απο Αγγλια που θεωρείται οπλο κανονικο, αλλα ήμουν σε ομάδα Πανεπιστημείου οπότε είχα δικαιολογιτικα. Τώρα αν ο αλλος πάει να τη φέρει ετσι δεν ξέρω τι χρειάζεται, αλλά αν είναι απο Ευρώπη θεωριτικά δεν θα έχει προβλημα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μην ακουω μαλακιες τωρα με το μπαρδον κιολας.Ασχολουμε με αιρσοφτ καιρο τωρα,ολοι σχεδον εχουμε διοπτρες αγορασμενες απο μαγαζια κανονικα.Το μονο που πρεπει να κανεις οταν τα μεταφερεις ειναι να βγαλεις γεμηστηρες,μπαταριες,διοπτρες απο τα αεροβολα και εισαι οκ.Τα αεροβολα πορτ μπαγκαζ και ολα τα αλλα που ανεφερα μπροστα.Εχω παιξει παμπολες φορες με αστυνομικους και ατομα απο ειδικες δυναμεις παιχνιδια και δεν υπηρξε απολυτως κανενα προβλημα.

εισαι μελος σε σωματειο?

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Αν δεν την βιάζεσαι... στο επόμενο μνημόνιο που θα γίνει διαδήλωση θα πας και θα στηθείς στην αρχή της πανεπιστημίου στην ομόνοια, κατα τις 11:30 το βράδυ που οι άνθοί της νεολαίας θα ανοίξουν το μαγαζί μπαίνεις και διαλέγεις.

προσοχη στα πάκια  :helpplea:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom