You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Καλησπερα ΑΝΕΚΠΛΗΡΩΤΕ ποθε μου....
Ποια απ της δυο ????????????
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Αχ δεν βλεπω τον καλο μου πουθενα γιατι
Μοναδικο στολιδι της ζωης μου θα χρησιμοποιησω αλλο τροπο για να ερθεις κοντα μου κοιτα
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Μοναδικο στολιδι της ζωης μου θα χρησιμοποιησω αλλο τροπο για να ερθεις κοντα μου κοιτα
Θα πιρε το χαπακι του και θα ταβλιαστικε το μωρο σου ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Ειμαι εγω ομως εδω ματακια μου. Καλησπερα στο γλυκο Μαριαννακι.Αχ δεν βλεπω τον καλο μου πουθενα γιατι
Επισκέπτης
Ειμαι εγω ομως εδω ματακια μου. Καλησπερα στο γλυκο Μαριαννακι.
Καλησπερα μωρο μου
Ποιον ψαχνεις ματακια μου και δεν τον βρησκεις? Εγω δεν σου κανω? Τοσο χαλια ειμαι? :S :S :S :S :SΚαλησπερα μωρο μου
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Ποιον ψαχνεις ματακια μου και δεν τον βρησκεις? Εγω δεν σου κανω? Τοσο χαλια ειμαι? :S :S :S :S :S
Γιατη καλε μου σε ειδαι ?????????
Επισκέπτης
Ποιον ψαχνεις ματακια μου και δεν τον βρησκεις? Εγω δεν σου κανω? Τοσο χαλια ειμαι? :S :S :S :S :S
Οχι μωρο μου μια χαρα εισαι ομως εδω μιλαμε για την μεγαλη μου αδυναμια τον απολυτο ερωτα μου τον μαρουλοπαρη μου αχ
Εσυ Ευακι μου η η το Μαριαννακι?Γιατη καλε μου σε ειδαι ?????????
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Εσυ Ευακι μου η η το Μαριαννακι?
Καποια εστω απο της δυο μας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Ευάκι είσαι σκέτη αμαρτία !!!!
Γιατί όμως δεν μας δείχνεις και το γλυκό σου προσωπάκι;;
Φιλιά πολλά....παντού !!
Αχ Κωστα μου δεν προλαβα να παω στον Μπαρμπερη οποτε δεν μπωρο να βαλω Αξουρηστη
Επισκέπτης
Δεν τον δελεασα με το κωλαρακι μου ουτε με τα ματακια μου μηπως ερθει με το γατακι μου
Μια απο τις δυο σας ναι.Καποια εστω απο της δυο μας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Οχι μωρο μου μια χαρα εισαι ομως εδω μιλαμε για την μεγαλη μου αδυναμια τον απολυτο ερωτα μου τον μαρουλοπαρη μου αχ
Αγάπη μου αιώνια και φως μου,άγκυρά μου και πλατωνικέ μου έρωτα, ΒέφαΜαμαλάκηΜαριάννα μου. Δυστυχώς πρέπει να σου 'λειψα πολύ γιατί διαφορετικά δεν δικαιολογείται η αγανάκτησή σου!!! Επέστρεψα για λίγο αποκλειστικά μονο για σένα
Θα πιρε το χαπακι του και θα ταβλιαστικε το μωρο σου ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Δεν παίρνω χαπάκια μωρό μου. Μονο άτακτα κοριτσάκια σαν εσένα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 55
- Εμφανίσεις
- 13K