amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.807
- Πόντοι
- 22.785
Καλως ηρθες στην παρεα......... παρε και καναπε και αραξε........Χαμός γίνεται σ αυτό το θρέντ
ευακι ακομα να ξυπνησης κοριτσαρε μου ;;;;;;;;;;
Καλως ηρθες στην παρεα......... παρε και καναπε και αραξε........Χαμός γίνεται σ αυτό το θρέντ
Καλημερα συναγωνιστες,τα κοριτσια δεν ξυπνησαν ακομη,ΕΥΑ,ΜΑΡΙΑΝΝΑ ξυπνηστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΚαλως ηρθες στην παρεα......... παρε και καναπε και αραξε........
ευακι ακομα να ξυπνησης κοριτσαρε μου ;;;;;;;;;;
Με μισο ματι ανοιχτο ;)εαν δεν ανοιξουν καλα δεν βλεπεις τιποταΗ Μαριάννα έχει ξυπνήσει, αλλά μας σνομπάρει ή ισως να πίνει ακόμα τον καφέ της!!!!!!
Ανυπομονο σε βρισκω σημερα......... γιατι ;;;;;;;;;Η Μαριάννα έχει ξυπνήσει, αλλά μας σνομπάρει ή ισως να πίνει ακόμα τον καφέ της!!!!!!
Ορε Μαρουλια στο ξαναειπα......... δεν ειμαι απο απεναντι.............Είναι μέρα χαράς και σχόλης, φίλε τουρκαλά!!!
Ορε Μαρουλια στο ξαναειπα......... δεν ειμαι απο απεναντι.............
Η Μαριάννα έχει ξυπνήσει, αλλά μας σνομπάρει ή ισως να πίνει ακόμα τον καφέ της!!!!!!
Τωρα ξυπνησες λεβεντη μου ;;;;;;;;;Εχει δίκιο μαρούλια.....! Δεν είναι από απέναντι. Απλά το παιδί είναι μουνάκιας... το σαράκι δεν κρύβεται. Πάντως είναι ξηγημένο παιδάκι, τον ξέρω από κοντά.
Τωρα ξυπνησες λεβεντη μου ;;;;;;;;;
Τι εγινε που το αφησες το μορο ;;;;;;;;;;; ολο το βραδυ γαμαγες ;;;;;;;;;;;;;
Ρε αστα αυτα ξερω που ησουνα............. καποιος σε ψαχνη.Ναι, όλο το βράδυ γάμαγα.... αλλά όχι αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Δυστυχώς γάμαγα τη χούφτα μου.....
Φαγωθηκες με το Ευακι πω πω πω........... ασε το κοριτσι ορετι ωρα ειναι σημερα η ευα ρε παιδια
Οχι καρδουλα μου στην δουλεια ειμαι μπας και βγαλω τιποτα για να φτιαξω το αιθριο στο παλατι μας για να βλεπουμε τον ουρανο μαζι
τι ωρα ειναι σημερα η ευα ρε παιδια
Ώστε ξέρεις λοιπόν την περίφημη φράση του Όσκαρ Γουάιλντ: Όλοι μεσα στο βουρκο είμαστε (εννοεί οτι η κοινωνία είναι άδικη), αλλά μερικοί από μας κοιτάμε τα αστέρια (ένα καλύτερο μέλλον). Μην κουράζεσαι πολύ καρδιά μου γιατί η βιλίτσα χτίζεται σιγά σιγά, πετραδακι πετραδάκι με τα ίδια μου τα στιβαρά χέρια!!!
Δεν ειχα αμφιβολια απολυτο ονειρο της ζωης μου αλλα να ειπα να βαλω ενα χερακι