Επισκέπτης
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Καλησπέρα Μαριαννα και Ευακι........
φιλακια κουκλες
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Καλησπέρα Μαριαννα και Ευακι........
φιλακια κουκλες
Ποτε εσυ εισαι ο ενας ο μοναδικος ο απολυτος ο πλατωνικος. Ολοι οι αλλοι ειναι για το κρεβατι μου........ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ο πλατωνικός είναι ο τέλειος έρωτας και δεν είναι μονον πνευματικός!!! Τουλάχιστον αυτά ισχυρίζεται ο ίδιος ο Πλάτωνας στο "Φαίδρο" του, αν κατάλαβα διαβάζοντάς τον σωστά. Όσο για τον απόλυτο και τον αιώνιο συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, είμαστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον
Ο πλατωνικος ερωτας ειναι η μεγαλυτερη απογειωση του μυαλου στο επακρο των αισθησεων . Ειναι δε παντα μαγευτικος γιατι ειναι ανεκπληρωτος............ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
[size=15pt]ΖΟΥΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩ....Ευακι μου που εισαι κοριτσαρα μου.............[/size]Ο πλατωνικος ερωτας ειναι η μεγαλυτερη απογειωση του μυαλου στο επακρο των αισθησεων . Ειναι δε παντα μαγευτικος γιατι ειναι ανεκπληρωτος............ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Κάνεις μεγάλο λάθος!!! Συμφωνα με τον Πλάτωνα στον περίφημο "Φαίδρο" του ο επονομαζόμενος από τους μεταγενέστερους πλατωνικός έρωτας είναι βιώσιμος, απλούστατα είναι ταυτόγχρονα σωματικός και πνευματικός. Η έννοια του πλατωνικού έρωτα, όπως πολλές έννοιες που χρησιμοποιεί στις παραβολές του ο Πλάτωνας, είναι παραξηγημένη!!! Ο Ιησούς Χριστός κατά τύχη δανειστηκε μερικές από αυτές.
[size=15pt]ΖΟΥΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩ....Ευακι μου που εισαι κοριτσαρα μου.............[/size]
Ε τοτε εχω παρεξηγησει και εγω .Προσωπικα θα ηθελα τον ερωτα μας εκτος απο πνευματικο να εχει σαρκα και οστα .Για να μπορω να σε πεθαινω.
Κάνεις μεγάλο λάθος!!! Συμφωνα με τον Πλάτωνα στον περίφημο "Φαίδρο" του ο επονομαζόμενος από τους μεταγενέστερους πλατωνικός έρωτας είναι βιώσιμος, απλούστατα είναι ταυτόγχρονα σωματικός και πνευματικός. Η έννοια του πλατωνικού έρωτα, όπως πολλές έννοιες που χρησιμοποιεί στις παραβολές του ο Πλάτωνας, είναι παραξηγημένη!!! Ο Ιησούς Χριστός κατά τύχη δανειστηκε μερικές από αυτές.
Μαριαννα καλησπερα οπως και στους υπολοιπους,πολλη ρητορικη κουβεντα εχετεΑχ μαγευτικε μου ρητορα ακομη και ο δημοσθενης ωχριουσε μπριστα σου
Μαριαννα καλησπερα οπως και στους υπολοιπους,πολλη ρητορικη κουβεντα εχετε
Ερε βιαστηκε περιμενε να ετοιμαστη και η κινηση στους δρομουςΤο Ευακι μου δεν βλεπω πουθενα και ανησυχω..................
[size=15pt]Ευακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι[/size]
Πριν μια ωρα την αφησα και χαθηκε;;;;;;;;;;Ερε βιαστηκε περιμενε να ετοιμαστη και η κινηση στους δρομους
Ναι αλλα προς το παρον.Καλησπερα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Λες να την εβαλε να περιποιηθη τον κηπο του ;)Πριν μια ωρα την αφησα και χαθηκε;;;;;;;;;;
Ο μαρουλιας κατι εκανε μου φαινεται.
Ειναι μια μαλαγανα αυτος............ λες να ειναι οπως τα λες ;;;;;;;;;;;;;;;;;;Λες να την εβαλε να περιποιηθη τον κηπο του ;)
Τι υποννοείς θεϊκή Μαριάννα-Βεφα-Ελενίιτσα-Μαμαλάτσι κτλ κτλ;;;