γεια σου ευακι τι κανεις καλα???Αχ για τον χωρισμο μου με τον Μαρουλια που με αφησε για χαρη της Μιςς Κουδουνας 2008 Μαριαννα...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Ολοκληρη ΜΙΣ,τον παρεσυρεΑχ για τον χωρισμο μου με τον Μαρουλια που με αφησε για χαρη της Μιςς Κουδουνας 2008 Μαριαννα...
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
γεια σου ρε κομμαντο,καλησπερα σε σενα και στα κοριτσια σουΚαλησπερα στις γυναικαρες του thread.
Καλησπερα και σε σενα Μαρουλοκορακα.
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Βλεπω Ευακι μου οτι με παρακολουθεις και μαθαινεις. Εγινες και εσυ πρωτη στα δωσηματα. Δωστην δωστην στεγνα.Φαντα σου να με αφηνες και σε καμια συραγγα του Αρτεμισιου
απαπαπααπαπαπαπα
Δεν πιστευω να σε πιραξη που η νυν Μαγειρισα σου βγικε πριν κανενα μισαωρο με τον χρηστη Βοιδοπουτσα για καφε ειπαι αλλα αμα θελω το πιστευω ,,,,
οχι οτι σου βαζω λογια απλα λεω χμ χμ χμ χμ χμ
Καλησπερα στις γυναικαρες του thread.
Καλησπέρα φίδι κωλοβό αρχιΚαρφάρα!!! Έσκασες μύτη φασιστόμουτρο. Νομίζεις οτι οι κοριτσάρες θα σου δόσουν σημασία, κνώδαλο της κακιάς ώρας!!!
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Καλησπερα στις γυναικαρες του thread.
Καλησπερα θεε του μπουρδελα.κομ
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Ειχα διαγραφει ρε φιλαρακι αλλα αποφασησα να ξαναγυρισω κοντα στις γυναικαρες του thread.Καλησπέρα φίδι κωλοβό αρχιΚαρφάρα!!! Έσκασες μύτη φασιστόμουτρο. Νομίζεις οτι οι κοριτσάρες θα σου δόσουν σημασία, κνώδαλο της κακιάς ώρας!!!
Σιγα μην τις αφηνα στα χερια σου μιση μεριδα απο αντρα.
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
γεια σου ρε κομμαντο,καλησπερα σε σενα και στα κοριτσια σου
Καλησπερα μωρο μου
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Ειχα διαγραφει ρε φιλαρακι αλλα αποφασησα να ξαναγυρισω κοντα στις γυναικαρες του thread.
Αχ να αγιαση το στομα σου γλυκε μου ΠΕΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Φαντα σου να με αφηνες και σε καμια συραγγα του Αρτεμισιου
απαπαπααπαπαπαπα
Δεν πιστευω να σε πιραξη που η νυν Μαγειρισα σου βγικε πριν κανενα μισαωρο με τον χρηστη Βοιδοπουτσα για καφε ειπαι αλλα αμα θελω το πιστευω ,,,,
οχι οτι σου βαζω λογια απλα λεω χμ χμ χμ χμ χμ
Με τον χρήστη Βοϊδόπουτσα να βγει έξω το καμάρι του σπιτιού μου και όχι με τον άνδρα των ονείρων της;;; Λογικό ακούγεται με τέτοιο όνομα. Παρόμοια και εγώ βγήκα χθες βράδυ για καφέ με την Μουνίτσα!!!!
Αναρωτιέμαι όμως με την τεράστια και πολυετή εμπειρία που διαθέτει, δεν έχει ξαναδει you know what, εννοώ ξαναπιεί καφέ;;;;
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Για σου αδερφε. Καλως σας βρηκα παλι.γεια σου ρε κομμαντο,καλησπερα σε σενα και στα κοριτσια σου
Ειχα διαγραφει ρε φιλαρακι αλλα αποφασησα να ξαναγυρισω κοντα στις γυναικαρες του thread.
Μισή μερίδα νά 'ναι το δηλητηριασμένο φαγητό που θα σου σερβίρει η απατημένη χαζοκορμάρα
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Μισή μερίδα νά 'ναι το δηλητηριασμένο φαγητό που θα σου σερβίρει η απατημένη χαζοκορμάρα
ΑΑΑΑΑΑααα ετσι ε??????
Βρε γαιδαρε τοσο καιρο που ετρωγες (χλαπακιαζες) τα εδεσματα μου πως δεν επαθες τιποτα ???????
Αλλα η κακια σου ξεχιλιζει απο το στωμα σου ...... ασοψετε που δεν μιλαω
ΑΑΑΑΑΑααα ετσι ε??????
Βρε γαιδαρε τοσο καιρο που ετρωγες (χλαπακιαζες) τα εδεσματα μου πως δεν επαθες τιποτα ???????
Αλλα η κακια σου ξεχιλιζει απο το στωμα σου ...... ασοψετε που δεν μιλαω
Εφόσον δεν έπαθα τίποτα, τότε γιατί νοσηλεύτηκα στο Γενικό Κρατικό με οξεία δηλητηρίαση;;;;
Μπορείς να μου πεις φαρμακόγλωσσα;;;;
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Γι'αυτο τον λογο τον μαγειρευουν συνεχωςΣιγα μην τις αφηνα στα χερια σου μιση μεριδα απο αντρα.
Γι'αυτο τον λογο τον μαγειρευουν συνεχως
Δεν μπορούν, δεν μπορούν!!!!!!
Για σου αδερφε. Καλως σας βρηκα παλι.
Μπα κυκλοφορούν και άλλα καρφιά εδώ;;; Νοσταλγοί εποχών αλήστου μνήμης, λίγα είναι τα ψωμιά σας!!!!
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Εφόσον δεν έπαθα τίποτα, τότε γιατί νοσηλεύτηκα στο Γενικό Κρατικό με οξεία δηλητηρίαση;;;;
Γιατη αγορι μου γλυκο ξεχασες οτι πριν ερθεις για φαγητο επειδη ηθελες να το παιξεις Κυριος ειχαις σταματισει στα goodys και ριμαξες τα χαρμπουκερ για να μου κανεις εντυπωση οτι δηθεν δεν τρως και πολυ (Ελεος) .....
Και μετα απο 10 λεπτακια σε επιασε δηλητηριαση παλιο υποκριτη :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Μην διασυρεις το ονομα μου Χαζογκομενε τον goodys
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Τι ειδα τωρα στο θεμα διδυμα του μπουρδελα,Ευακι-Μαρουλιας αντε πηρατε την ψηφο μουΕφόσον δεν έπαθα τίποτα, τότε γιατί νοσηλεύτηκα στο Γενικό Κρατικό με οξεία δηλητηρίαση;;;;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 55
- Εμφανίσεις
- 13K