ολοι εχουμε ενα σατανα μεσα μας(δαιμονιο).αγγελακια ,διαβολακια ε ολοι οι καλοι χωρανε.
Διαφωνώ μαζί σου!!!! Η Εύα έχει δυο, αυτήν και τη Μαριάννα
ολοι εχουμε ενα σατανα μεσα μας(δαιμονιο).αγγελακια ,διαβολακια ε ολοι οι καλοι χωρανε.
Δεν ειμαστε ουδετεροι κατι εχουμε να γαργαλαμεολοι εχουμε ενα σατανα μεσα μας(δαιμονιο)
Φανταζομε τι θα γινεται οταν σε βλεπουν το μινι να ανεβαινη στη μεση οταν πας να καθισης
ΑΧ και μενα πως μαρεσουν οι ζαρτιερες τρελα για πολα γουστα α για πες μου απο πανω η κατω η ζαρτιερες καταλαβενης τι ενοω ;) ;) ;) ;) ;)Που να ξερω εγω τι γινεται ?????? Για φαντασου μονο 1.82 υψως 76 κιλα και με μποτες 10 ποντους τακουνι και μινι με καλτσες και απο μεσα ζαρτιερες γιατη μ αρεσουν..Και ενα πουκαμισακι απο πανω με ανοιχτα ελαφρως τα κουμπακια να φαινεται ελαφρως το στηθος
Που να ξερω εγω τι γινεται ?????? Για φαντασου μονο 1.82 υψως 76 κιλα και με μποτες 10 ποντους τακουνι και μινι με καλτσες και απο μεσα ζαρτιερες γιατη μ αρεσουν..Και ενα πουκαμισακι απο πανω με ανοιχτα ελαφρως τα κουμπακια να φαινεται ελαφρως το στηθος
Εδω νεκρους ΑΝΑΣΤΑΙΝΗ τι πιστος γινεται,Μου αρέσει που έχεις για άβαταρ τη φράση: Ανδρας πιστος μονο νεκρός!!!
Ποιός άνδρας θα παρέμενε πιστός αν του την έπεφτες με τέτοια εμφάνιση;;;;
Μου αρέσει που έχεις για άβαταρ τη φράση: Ανδρας πιστος μονο νεκρός!!!
Ποιός άνδρας θα παρέμενε πιστός αν του την έπεφτες με τέτοια εμφάνιση;;;;
Γυμνος σεφ εχει να φας κλωτσιες απο το αφεντικο/α και χωρια απο τα τραπεζια χουφτωματαμε τετοιο ντυσιμο και τετοιο κορμι φαντασου να ερθεις στο εστιατοριο που δουλευω,τοτε πραματι κερδιζω επαξια τον τιτλο του γυμνου chef
με τετοιο ντυσιμο και τετοιο κορμι φαντασου να ερθεις στο εστιατοριο που δουλευω,τοτε πραματι κερδιζω επαξια τον τιτλο του γυμνου chef
Ααααα Μαρουλια μου ολα κι ολα οταν συνοδευομε δεν θα βγω ετσι ντυμενη ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Θα βαλω κατι ποιο σεμνο
το εστιατοριο που δουλευω (του αδερφου μου) ειναι ιταλικο (νοτια προαστεια),Μμμμμμμμ Πες μου το εστιατοριο που ειναι κι εγω σου ερχομε
Αρκει να εχει καλη κουζινα η παγκο
Μήπως εννοείς ότι αντί για ζαρτιέρες θα φορας δικτυωτό καλσόν;;;;
Καλο κι'αυτο παρεα καλο βραδυ κλεινω το μαγαζι τωρα αυριο παλι ναμαστε καλα.Μήπως εννοείς ότι αντί για ζαρτιέρες θα φορας δικτυωτό καλσόν;;;;
Εσυ ευτυχως δεν ειχαις τετειο προβλημα γιατη φοραγες γυαλια απο πριν σε γνωρισω
Οχι αγαπητε μου Μαρουλινογκομενοφαγε
Απλα εννοω οτι αμα η αλλη θελει να ρηξη γκομενο εξω και με ενα τζην τον ριχνει,, δεν ειναι αναγκη να βγει σαν την Σαρον >Στοουν στο βασικο ενστικτο ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Βεβαια ενα παραπανω αν εισαι και ωραιο ΞΕΚΩΛΟ στο ντυσιμο ακομα καλυτερα για ορισμενες φασεις ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
το εστιατοριο που δουλευω (του αδερφου μου) ειναι ιταλικο (νοτια προαστεια),
αν μου ερθεις τοτε εγω θα σου μαγειρεψω γυμνος στην κουζινα..(στην αγγλια πουλαει πολυ αυτο σε παρτυ .....
Άρα συμφωνείς μαζί μου ότι άμα μια γκόμενα θέλει και έχει τα προσόντα, όπως εσύ ας πούμε, μπορεί ο,τι και να φορέσει. Βέβαια η προκλητική εμφάνιση βοηθάει μερικές φορές!!! Τα ρούχα κανουν τον παπα αλλά μερικές φορές μονο