Γιατη εσυ πιστευεις οτι οι περισσοτεροι κοιτανε τον (Παππα) στο εσωτερικο του ????????
Και νά θελαν, θα μπορούσαν;;;; Εννοώ οτι μερικές φορές βοηθάει η πιο προσεγμένη/προκλητική εμφάνιση!!!
Γιατη εσυ πιστευεις οτι οι περισσοτεροι κοιτανε τον (Παππα) στο εσωτερικο του ????????
Και νά θελαν, θα μπορούσαν;;;; Εννοώ οτι μερικές φορές βοηθάει η πιο προσεγμένη/προκλητική εμφάνιση!!!
Εμενα ρωτας αν θα μπορουσαν????? εγω που να ξερω???????????? ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Η ερώτηση είναι ακαδημαϊκή. Δεν περιμένω απάντηση!!!!
καλησπέρα ευάρα τι κάνεις???
Μαρουλογκομενοφαγε δεν θα δεις τον Ολυμπιακο σημερα????????????????????
Καλησπερα μωρο μου
Καλα ειμαι . ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
εσυ τι μου κανεις ????
Πριν από λιγο έσπασε ένα δόντι μου που ήταν σε θήκη και έχει αρχίσει να πονάει. Δεν ξέρω τι να κάνω, μάλλον θα πάρω δεκα ΖΑΝΑΞ και μετά θα δω τον θρύλο!!! Εσύ χαζοκορμάρα (στα αστεία βέβαια);;;;
Τοσο καλα !!!!!!!!!!!!!! Φαε κατι και παρε ενα Μπονσταν αν σε ποναει ........
γιατη ετσι και παρεις ΖΑΝΑΞ σε βλεπω ανασκελα να βλεπεις τον Θρυλο
Εγω μωρο μου θα ειμαι στην εργασεια μου μεχρι της 12 και μετα μαλων θα παω εξω για κανενα ποτακι με κατι φιλες ετσι κι αλλιως αυριο και το Σαββατο εχω ρεποοοοοοοοο
Τοσο καλα !!!!!!!!!!!!!! Φαε κατι και παρε ενα Μπονσταν αν σε ποναει ........
γιατη ετσι και παρεις ΖΑΝΑΞ σε βλεπω ανασκελα να βλεπεις τον Θρυλο
Εγω μωρο μου θα ειμαι στην εργασεια μου μεχρι της 12 και μετα μαλων θα παω εξω για κανενα ποτακι με κατι φιλες ετσι κι αλλιως αυριο και το Σαββατο εχω ρεποοοοοοοοο
καλησπέρα ευακι. Για όλα έχεις τη σωστη συνταγή
Οτι μπωρο κανω κι εγω
Εναν Μαρουλια εχω τι να κανω??? Να τον αφησω να ποναει ????? δεν γινετε
Εναν μαρούλια που σε πρόδωσε
Και οι προδότες έχουν ψυχή και πονεμένα δοντάκια!!!!
Και οι προδότες έχουν ψυχή και πονεμένα δοντάκια!!!!
Εναν μαρούλια που σε πρόδωσε
Καλησπερα αγοραρε συμπαθεια μου μεγαλη :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*