Επισκέπτης
Αγάπη μου αιώνια και φως μου,άγκυρά μου και πλατωνικέ μου έρωτα, ΒέφαΜαμαλάκηΜαριάννα μου. Δυστυχώς πρέπει να σου 'λειψα πολύ γιατί διαφορετικά δεν δικαιολογείται η αγανάκτησή σου!!! Επέστρεψα για λίγο αποκλειστικά μονο για σένα
Αγάπη μου αιώνια και φως μου,άγκυρά μου και πλατωνικέ μου έρωτα, ΒέφαΜαμαλάκηΜαριάννα μου. Δυστυχώς πρέπει να σου 'λειψα πολύ γιατί διαφορετικά δεν δικαιολογείται η αγανάκτησή σου!!! Επέστρεψα για λίγο αποκλειστικά μονο για σένα
Δεν παίρνω χαπάκια μωρό μου. Μονο άτακτα κοριτσάκια σαν εσένα
Αχ μου το ξενυχτατε το Μαρουλοπαρη μου ενω εγω Ταβλα τον ειχα απο της 10 στο κρεβατη κι ανακουρκουδα και χωρις το χαπακι του ΖΑΝΑΞ
Αχ Αγορι μου σε εφαγε η μεγερα της κουταλας
Θα μου κανεις ρυτιδες απ το ξενυχτι
Έχεις απόλυτο δίκιο χαζοκορμάρα!! Συνήθως πέφτω για ύπνο πολύ νωρίς, αφού έχω πάρει πρωτα 4 ΖΑΝΑΞ, για να διατηρώ φρέσκια την αφράτη επιδερμίδα μου. Αλλά απόψε είπα να κάνω μια εξαίρεση για χάρη της αγκύρας της καρδίας μου Βέφας-Μαλάκη-Μαριάννας-Ελενίιτσας κτλ κτλ.
Και να ριτηδώσω λίγο, ε τι στο καλό, υπάρχουν και οι πλαστικοί χειρούργοι
Μεγαλη αγανακτηση τελευταιο λιμανι της ζωης μου αφου να σκεφτεις οτι ξεγυμνοθηκα εδω μεσα αλλα χαλαλι τα καταφερα
Έχεις απόλυτο δίκιο χαζοκορμάρα!! Συνήθως πέφτω για ύπνο πολύ νωρίς, αφού έχω πάρει πρωτα 4 ΖΑΝΑΞ, για να διατηρώ φρέσκια την αφράτη επιδερμίδα μου. Αλλά απόψε είπα να κάνω μια εξαίρεση για χάρη της αγκύρας της καρδίας μου Βέφας-Μαλάκη-Μαριάννας-Ελενίιτσας κτλ κτλ.
Και να ριτηδώσω λίγο, ε τι στο καλό, υπάρχουν και οι πλαστικοί χειρούργοι
Ομορφε αδωνη του φορουμ το ποδοσφαιρο βλεπεις καρδια μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Τι να καταφερουν να κανουν περισσοτερο οι πλαστικοι γλυκε μου ποσο πιο ομορφο αφου το δικο σου καλουπι χρησιμοποιουν για να φτιαξουν τις μαπες των αλλων
Καρδιά μου αποφεύγω να περιαυτολογώ, αλλά σήμερα για πολλοστή φορά θα κάνω μια εξαίρεση.
Δεν είναι τυχαίο ότι το καλούπι φέρει το όνομά μου!!!!
Μην μου ξεγυμνώνεσαι καρδιά μου και μου κρυώσεις. Εαν μου εμπηρετωθείς και αναγκαστείς να παραμείνεις στο κρεββάτι, δε θα μπορώ να απολαμβάνω τα λουκούλλεια γεύματά σου. Θα αναγκαστώ να τρώω τα γεύματα της χαζοκορμάρας που σίγουρα θα προσπαθήσει να με δηλητηριάσει γιατί νιώθει χολωμένη που την άφησα για χατήρι των ωραίων ματιών σου και, από οτι βλεπουν τα ματάκια μου, αν βέβαια βλέπουν καλα γιατί μην ξεχνάς έχω πάρει 4 ΖΑΝΑΞ μονορουφι, άλλων πασιφανών προσόντων σου!!!
Καληνυχτα γλυκο μου Μπαρμπουνακι και ονειρα γλυκα κι απονηρευτα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Σου Αφηνω την Μαγειρισα του θανατου να σε φαει (λαχανο)
ΚΑΛΥΝΗΧΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Μην φοβασαι ηρωα της ζωης μου εγω εχω μαθει στην γυμνια.Αλωστε προσπαθω να οικονομισω κανα φραγκο να χτισω επιτελους εκεινο το παλατι που μου εχεις ταξει και δεν το βλεπω
Καληνυχτα ηρωα μου θα σε δω στα ονειρα μου . :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*