Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλημερα Ευακι  :-* :-* :-*
Εδω ειμαι Γατουλα τι επαθες παλι και νιαουριζης

Αχ γατουλι μου εδώ κι εγώ νιαουρίζω από τα νευρά μου που η άλλη δεν έχει δώσει ακόμα σημεία ζωής :headbang: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: , , , αχ βαχ καλά τα λέω εγώ ότι την έχει κάνει με τον Μαρούλια . :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Δεν την κοπανας και εσυ  :grin: :grin: :grin: :grin:

erosman

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους ...καλησπέρα Ευούλα μοναχούλα.....
Καλησπέρα Giorgos58....

orge
Καλημέρα γατουλι μου γλυκέ… :-* :-*. Δεν την έχω ανακαλύψει ακόμα την τρελό Γαλή του Αγκύρας 1 Μαριάννα Ντουβλη Βρετου Μαμαλακη  :sunglasses:,, Αλλά που θα πάει θα την εντοπίσω :rockon:,…. Όσο για τον Μαρούλια μας παραπλανεί μας ρίχνει στάχτη στα μάτια ότι δεν είναι μαζί της  :s&m_2:, εμείς θέλουμε αποδείξεις κύριε Μαρουλομπουμπουκο :rockon: :rockon: ……
Αλλά την έκπληξη τους την ετοιμάζω στην κουζίνα μου με όλη μου την ΤΕΧΝΗ  όχι δηλαδή που θα μου την γλυτώσουν η δίπλες ετοιμάζονται ,,,,,,,
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Όπως βλέπεις γατουλι μου έβαλα κάτι πρόχειρο πάνω μου και αρχίζω το ζύμωμα με την μυστική συνταγή της Γιαγιάς  από την Σμύρνη …νιάου νιάου νιαου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Δεν την κοπανας και εσυ  :grin: :grin: :grin: :grin:

Άσε στο τσακ είμαι να βαρέσω διάλυση δεν μπορώ να ξυπνήσω το πρωί ι ι ι ι ι ι ι  :helpplea: με τιποταααααααααααα :helpplea: ….. Βέβαια με το που πιω καφέ είμαι τσίτα μετά  :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits:αλλά !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ALAN75

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
158
Πόντοι
1
Καλησπέρα και από μένα μωράκι!!! Την Πέμπτη το απόγευμα ποια κοπέλα δουλεύει ???

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Καλησπέρα σε όλους ...καλησπέρα Ευούλα μοναχούλα.....
Καλησπέρα Giorgos58....
orge
Καλησπερα φιλε
Άσε στο τσακ είμαι να βαρέσω διάλυση δεν μπορώ να ξυπνήσω το πρωί ι ι ι ι ι ι ι  :helpplea: με τιποταααααααααααα :helpplea: ….. Βέβαια με το που πιω καφέ είμαι τσίτα μετά  :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits:αλλά !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εσυ θελης πρωινο γλυφωμουνι να δης τι καλα που ανοιγη το ματι  :dancing: :dancing: :dancing:
Και εγω θελω να κοιμηθω το πρωι και δεν μπορω  :grin: :grin:

escboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
Eυάκι κοριτσάρα μου, την άλη εβδομάδα ποιές μέρες και ώρες θα δουλεύεις? Εκ των προτέρων σε ευχαριστώ!

bisex27

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
o tavlas kavlas einai kavlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Eυάκι κοριτσάρα μου, την άλη εβδομάδα ποιές μέρες και ώρες θα δουλεύεις? Εκ των προτέρων σε ευχαριστώ!

Μωρό μου την Δευτέρα  από το πρωί μέχρι το βράδυ καθώς και την Τρίτη θα είμαι εγώ . τον Φώτων θα είναι η Έλενα όλη μέρα απ όσο γνωρίζω . μετά κανονικά όλες όπως ήμασταν και πριν….. εκτός απρόοπτου  νιάου νιάου νιαου  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

bisex27

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μωρό μου την Δευτέρα  από το πρωί μέχρι το βράδυ καθώς και την Τρίτη θα είμαι εγώ . τον Φώτων θα είναι η Έλενα όλη μέρα απ όσο γνωρίζω . μετά κανονικά όλες όπως ήμασταν και πριν….. εκτός απρόοπτου  νιάου νιάου νιαου  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
elena?poia einai i elenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?gia na doyme foto me poia mas apatas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
elena?poia einai i elenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?gia na doyme foto me poia mas apatas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

Σας απατάω μωρά μου με πολλές και πολλούς  :boobies: :boobies: :2funny: :2funny: :2funny: Νιάου Νιάου Νιαου  σορρυ αλλα πρέπει να πάω για  :knockinb: :knockinb: θα τα πούμε μετά μουτς :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*     

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Σας απατάω μωρά μου με πολλές και πολλούς  :boobies: :boobies: :2funny: :2funny: :2funny: Νιάου Νιάου Νιαου  σορρυ αλλα πρέπει να πάω για  :knockinb: :knockinb: θα τα πούμε μετά μουτς :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*      

Μετά από αυτην τη δημόσια ομολογία απαιτείς να σου είμαι ακόμα πιστός, άπιστη γαλή;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Συνημμένα

• elen.JPG
    elen.JPG
    62,5 KB · Εμφανίσεις: 22

Επισκέπτης

Ευακι αλωνιζεις βλεπω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Μετά από αυτην τη δημόσια ομολογία απαιτείς να σου είμαι ακόμα πιστός, άπιστη γαλή;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μαρουλοτεκναρε καλη χρονια να εχεις :-* :-* :-* :-* Τι περιμενες και συ παρα μια δημοσια ομολογια??????????????

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom