giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 166
Καλημερα Ευακι :-* :-* :-*Καλημέρα σε όλους :-* :-* :-* …. Γατουλι μου που είσαι ?????? Νιάου νιάου ….
Εδω ειμαι Γατουλα τι επαθες παλι και νιαουριζης
Καλημερα Ευακι :-* :-* :-*Καλημέρα σε όλους :-* :-* :-* …. Γατουλι μου που είσαι ?????? Νιάου νιάου ….
Καλημερα Ευακι :-* :-* :-*
Εδω ειμαι Γατουλα τι επαθες παλι και νιαουριζης
Καλημέρα γατουλι μου γλυκέ… :-* :-*. Δεν την έχω ανακαλύψει ακόμα την τρελό Γαλή του Αγκύρας 1 Μαριάννα Ντουβλη Βρετου Μαμαλακη ,, Αλλά που θα πάει θα την εντοπίσω ,…. Όσο για τον Μαρούλια μας παραπλανεί μας ρίχνει στάχτη στα μάτια ότι δεν είναι μαζί της , εμείς θέλουμε αποδείξεις κύριε Μαρουλομπουμπουκο ……
Αλλά την έκπληξη τους την ετοιμάζω στην κουζίνα μου με όλη μου την ΤΕΧΝΗ όχι δηλαδή που θα μου την γλυτώσουν η δίπλες ετοιμάζονται ,,,,,,,
Όπως βλέπεις γατουλι μου έβαλα κάτι πρόχειρο πάνω μου και αρχίζω το ζύμωμα με την μυστική συνταγή της Γιαγιάς από την Σμύρνη …νιάου νιάου νιαου
Δεν την κοπανας και εσυ
Καλησπέρα σε όλους ...καλησπέρα Ευούλα μοναχούλα.....
Καλησπέρα Giorgos58....
orge
Καλησπέρα και από μένα μωράκι!!! Την Πέμπτη το απόγευμα ποια κοπέλα δουλεύει ???
Καλησπερα φιλεΚαλησπέρα σε όλους ...καλησπέρα Ευούλα μοναχούλα.....
Καλησπέρα Giorgos58....
orge
Εσυ θελης πρωινο γλυφωμουνι να δης τι καλα που ανοιγη το ματιΆσε στο τσακ είμαι να βαρέσω διάλυση δεν μπορώ να ξυπνήσω το πρωί ι ι ι ι ι ι ι με τιποταααααααααααα ….. Βέβαια με το που πιω καφέ είμαι τσίτα μετά αλλά !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
o tavlas kavlas einai kavlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Eυάκι κοριτσάρα μου, την άλη εβδομάδα ποιές μέρες και ώρες θα δουλεύεις? Εκ των προτέρων σε ευχαριστώ!
elena?poia einai i elenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?gia na doyme foto me poia mas apatas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μωρό μου την Δευτέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ καθώς και την Τρίτη θα είμαι εγώ . τον Φώτων θα είναι η Έλενα όλη μέρα απ όσο γνωρίζω . μετά κανονικά όλες όπως ήμασταν και πριν….. εκτός απρόοπτου νιάου νιάου νιαου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
elena?poia einai i elenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?gia na doyme foto me poia mas apatas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σας απατάω μωρά μου με πολλές και πολλούς Νιάου Νιάου Νιαου σορρυ αλλα πρέπει να πάω για θα τα πούμε μετά μουτς :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
elena?poia einai i elenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?gia na doyme foto me poia mas apatas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μωρό μου την Δευτέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ καθώς και την Τρίτη θα είμαι εγώ . τον Φώτων θα είναι η Έλενα όλη μέρα απ όσο γνωρίζω . μετά κανονικά όλες όπως ήμασταν και πριν….. εκτός απρόοπτου νιάου νιάου νιαου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Χρονια Πολλα ΜαριανναΚαλησπερα και χρονια πολλα.
Μετά από αυτην τη δημόσια ομολογία απαιτείς να σου είμαι ακόμα πιστός, άπιστη γαλή;;;