Μηπως υπαρχη και καποιος αλλος που πραγματικα τον λενε Μαρουλια
Καλή πρωτοχρονιά φίλε γιώργη58!!! Λες;
Μηπως υπαρχη και καποιος αλλος που πραγματικα τον λενε Μαρουλια
Καλη χρονια να εχουμε φιλε μαρουλιαΚαλή πρωτοχρονιά φίλε γιώργη58!!! Λες;
Καλη χρονια να εχουμε φιλε μαρουλια
υπαρχη ναι γνωριζω ατομο με αυτο το επωνυμο
Eυάκι είσαι θεά κοριτσάρα μου...τι ώρες δουλεύεις σήμερα και αύριο? πολλά φιλάκια και περιμένω απάντηση για να τα πούμε από κοντά!
Καλημερα Ευακι :-* :-* :-* και δεν θα την ανακαλυψης ευκολα ειναι κρυμενηΚαλημέρα γατουλι μου γλυκέ… :-* :-*. Δεν την έχω ανακαλύψει ακόμα την τρελό Γαλή του Αγκύρας 1 Μαριάννα Ντουβλη Βρετου Μαμαλακη ,, Αλλά που θα πάει θα την εντοπίσω ,….
Όπως βλέπεις γατουλι μου έβαλα κάτι πρόχειρο πάνω μου και αρχίζω το ζύμωμα με την μυστική συνταγή της Γιαγιάς από την Σμύρνη …νιάου νιάου νιαου
Μωρό μου σε ευχαριστώ πολύ , σήμερα και αύριο θα είμαι όλη μέρα εγώ στο μαγαζί ….. Την Πέμπτη θα είμαι το πρωί μέχρι της 5 το απόγευμα , επίσης και το Σάββατο .
Καλημερα Ευακι :-* :-* :-* και δεν θα την ανακαλυψης ευκολα ειναι κρυμενη
Το βλεπω τι προχειρο εβαλες σαν ζαχαρωτο εισαι να βγαλω την γλωσσα μου και να σε γλυφω με τις ωρες
Τι κουζινα ειναι αυτηΌπως βλέπεις γάτε μου είμαι έτοιμη στην κουζίνα Νιάου νιάου νιαου
Τι κουζινα ειναι αυτη
Χαιρετώ τούς φίλους μου ...... Ευάκι χρόνια πολλά.......
Οταν ειναι να ..... θα κανονισω να εχει και καταψυκτηΕίναι πολλαπλών χρήσεων αλλά και χυσεων νιάου νιάου νιαου
Που να με δεις και πάνω στον καταψύκτη
ευάκι δες λίγω το pm. σ ευχαριστώ πολύ
Λοιπόν Εύα πέρασα τέλεια απόψε, σε ευχαριστώ για την εμπειρία. Εχεις απίστευτη σωματάρα και είσαι πολύ κούκλα! Με κέρδισες με το χαμόγελο σου όταν βγήκες (είναι μεγάλο πράγμα να βλέπεις απέναντι σου ένα ζεστό άνθρωπο, γιατί σε βγάζει από την αμηχανία).
Σου εύχομαι τα καλύτερα στη ζωή σου και καλή Πρωτοχρονιά!
Για να καταλάβεις ποιος είμαι ... your little "bear"!