Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
                       Μαρουλοτεκναρε καλη χρονια να εχεις :-* :-* :-* :-* Τι περιμενες και συ παρα μια δημοσια ομολογια??????????????

Πες που είσαι και τι κάνεις τέλος  :s&m_2:……………………
Μην μου πεις ότι είσαι στον Πύργο του Άιφελ και πίνεις καφέ με τον Μαρουλοτεκναρο γιατί θα γδάρω τον ΦιΦι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.970
Πόντοι
22.785
                Το μαγαζι παραμονες χριστουγεννων  απο τις 5 μ.μ και ανημερα, οπως και της πρωτοχρονιας θα ειναι κλειστα :-*

καλημέρα και καλη χρονιά πριγκίπισσα!!!!!!!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Καλημερα Ευα και Μαριαννα  :-* :-* :-*
Καλη Χρονια να εχουμε με υγεια πανω απο ολα

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλημερα Ευα και Μαριαννα  :-* :-* :-*
Καλη Χρονια να εχουμε με υγεια πανω απο ολα

Καλημέρα  χρόνια πολλά Γατουλι μου και καλή χρόνια να έχουμε όλοι μας με Υγεία-Αγάπη-Ευτυχία, και με ότι ο καθένας μας επιθυμεί……….
Εύχομαι το 2010 να είναι για όλους μας καλύτερο από το 2009 βέβαια φορτωνόμαστε 1 χρόνο επιπλέων αλλά ας ελπίζω να είναι καλύτερος και ποιο εποικοδομητικός από  τον προηγούμενο :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Ευακι.....το πιο απλο.....οτι επιθυμεις να το παθεις!!!!! Υγεια,χαρα,ευτυχια για σενα και για οσους αγαπας και σε αγαπανε!!!!!

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Ευακι.....το πιο απλο.....οτι επιθυμεις να το παθεις!!!!! Υγεια,χαρα,ευτυχια για σενα και για οσους αγαπας και σε αγαπανε!!!!!

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Ελπιζουμε να ειναι καλυτερος αλλα να μην ειναι χειροτερος και του χρονου τετοια μερα τον βριζουμε περισσοτερο
Φορτωνομαστε ενα χρονο στην καμπουρα μας αλλα και διαφορετικα δεν γινεται,ΥΓΕΙΑ να εχουμε πανω απ'ολα και θα τα βολεψουμε και παλι

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Χρόνια πολλά και καλά!! Μην ανησυχείτε καθόλου!! Ο Γιωργάκης θα βγάλει την χώρα από την οικονομική κρίση το 2010 αρκεί να του εξηγήσει η μαμά του τον όρο και τον καταλάβει πρώτα :think: :think: :think: :think: :think: :think: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Χρόνια πολλά και καλά!!

Μην ανησυχείτε καθόλου!! Ο Γιωργάκης θα βγάλει την χώρα από την οικονομική κρίση το 2010 αρκεί να του εξηγήσει η μαμά του τον όρο και τον καταλάβει πρώτα :think: :think: :think: :think: :think: :think: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Χρονια Πολλα μαρουλια με υγεια

Να μαθη το ποιημα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

escboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Βασικά είναι ή πρώτη κριτική που κάνω για συγκεκριμένο σπίτι, αλλά δεν ξέρω από που να αρχίσω. Επίσκεψη λοιποόν πρίν από περίπου μία ώρα στο Αγκύρας 1, στο Ευάκι, που μόνο σε φώτο το είχα δει μέχρι τώρα. Ότι και να πώ από εδώ και πέρα είναι λίγο. Βασικά κάποιο μπορεί να νομίσουν ότι είμαι κράχτης ή fake profile ή οτιδήποτε. Ξεκαθαρίζω ότι δεν απευθύνομαι σε αυτούς. Κατ’ αρχήν θέλω να προφυλάξω τις ομάδες υψηλού κινδύνου όπως καρδιοπαθείς, ηλικιωμένους, πρωτάρηδες, ανέραστους, κ.ο.κ. Για όσους ανήκουν σε αυτ΄τη κατηγορία, τους συνιστώ να μην επισκεφθούν το Ευάκι....Παιδιά, δεν υπάρχει τέτοιο μωρό, είναι βγαλμένο από τσόντα, από τρελά όνειρα...!!!!!!!!!!!!!! Είναι απλά απίστευτη.....Δεω υπαρχουν λόγι να πεί κανέις, γιατί εκτός απ’ την ανάσα μου έχασα και τη μιλιά μου. Όμως το βασικότερο όλων είναι ότι πρόκειται για εκπληκτικό άνθρωπο, με Α κεφαλαίο. Πολύ ζεστή και γλυκειά, εκπληκτικός χαρακτήρας και τέλεια σε αυτό που κάνει. Η κοπέλα ζεί την κάθε στιγμή και προσωπικά (έχω ζήσει περίπου 10 χρόνια Λονδίνο και ΝΥ) τέτοιο μωρό δεν βρίσκεις. Σίγουρα όμως δεν πρόκειται να βρείτε Άνθρωπο σαν το Ευάκι.....!!!!!!!!!!!!!!!!! Ευάκι μου, ειλικρινά σε ευχαριστώ για το πόσο τέλεια πέρασα σήμερα μαζί σου (εννοείται ότι θα με βλέπεις τακτικά), σου εύχομαι μέσα απ’ την καρδιά μου Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά να έχεις και κάθε χαρά και ευτυχία, Είσαι φοβερό παιδί, έχεις μεγάλη καρδιά και είσαι και ψυχάρα!!!!!

Υ.Γ: Εννοείται ότι για μένα ο χρόνος κλείνει άψογα ύστερα απ’ το σημερινό. Και στο λόγω της τιμής μου, όσα γράφω είναι λίγα και αδικούν το Ευάκι.

Καλή Χρονιά με Υγεία και Ευτυχία σε όλους. Όλες οι ευχές να πραγματοποιηθούν.

Αντώνης (Ευάκι, το καρκινάκι σου.....αμέτρητα ευχαριστώ και πάλι κοριτσάρα μου).

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Βασικά είναι ή πρώτη κριτική που κάνω για συγκεκριμένο σπίτι, αλλά δεν ξέρω από που να αρχίσω. Επίσκεψη λοιποόν πρίν από περίπου μία ώρα στο Αγκύρας 1, στο Ευάκι
Χρονια Πολλα φιλε
Ποιο σωστο ειναι να γραψης την κριτικη σου στο παρακατω λινκ

escboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
Χρονια Πολλα φιλε
Ποιο σωστο ειναι να γραψης την κριτικη σου στο παρακατω λινκ

Φίλε μου και σε εσένα χρόνια πολλά και ευχαριστώ πολύ για την υπόδειξη. Απλά ότι γράφω δεν είναι κριτική, γιατί πολύ απλά είμαι πολύ μικρός για να κρίνω άλλου ανθρώπους. Απλά ανέφερα ορισμένα πράγματα, έτσι όπως μου ήρθαν Και πάλι χρόνια πολλά!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom