Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Δεν ειναι καθολου κακο να γραψης τα ιδια και εκει με μια αντιγραφη
τουλαχιστον στις κριτικες  βρισκονται πολυ ποιο ευκολα απο οτι εδω  και ενημερωνονται καλυτερα

escboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
Καλημέρα Ευάκι μου και καλή χρονίά να έχεις κούκλα μου! Το καρκινάκι σου!!!!!!!!!!!!!!please check your PM.

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
[size=19pt]Ευακι κουκλα μου Χρονια Πολλα Καλη Χρονια [/size]με υγεια, και αυτο που επιθυμεις γρηγορα να γινη πραξη (καταλαβενης για τι μιλω) :-* :-* :-* :-* :-*

joe125

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
62
Πόντοι
1
[move]καλη χρονια Ευάκι με υγεία[/move]

joe125

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
62
Πόντοι
1
[move]Καλή χρονιά Ευάκι με υγεία  :-* :-* :-* :-* :-* :-*[/move]

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλημέρα Ευάκι μου και καλή χρονίά να έχεις κούκλα μου! Το καρκινάκι σου!!!!!!!!!!!!!!please check your PM.

Καλημέρα και χρόνια πολλά και καλή χρόνια σε όλους με υγεία :) :-* :) :-* :) :-*

Γλυκό μου Καρκινακι σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια και πιστεύω ότι αν δεν ήσουν και εσύ τόσο θετικός δεν θα ήμουν και εγώ τόσο πολύ καλή , και πολλές φορές ακόμα και σε αυτό το επάγγελμα παίζει ρόλο ακόμα και η χημεία μεταξύ δυο ανθρώπων. Ίσως είναι και αυτό ………
Εύχομαι και σε εσένα με την σειρά μου να μείνεις όπως είσαι και πιστεύω ότι το 2010 θα σου δώσει απλόχερα ότι εσύ επιθυμείς διότι είσαι ένας πολύ Θετικός άνθρωπος και όχι (μουντρουχος) φιλάκια πολλά  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

escboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
Kοριτσάρα μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ, απλά και εμένα μου βγήκε αυτή συμπεριφορά μαζί σου, γιατί απλά είσαι ΤΕΛΕΙΑ!!! Θα τα πούμε σύντομα από κοντά. Μέχρι τότε ξεκουράσου και λίγο και κανόνισε να περνάς όμορφα και να μη χαλιέσαι ούτε να στεναχωριέσαι για τίποτα. Να είσαι σίγουρη πώς κάθε επιθυμία σου θα πραγματοποιηθεί! Πολλά φιλάκια Ευάκι μου και σε θέλω πάντα χαρούμενη και χαμογελαστή! :dancing:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
[size=19pt]Ευακι κουκλα μου Χρονια Πολλα Καλη Χρονια [/size]με υγεια, και αυτο που επιθυμεις γρηγορα να γινη πραξη (καταλαβενης για τι μιλω) :-* :-* :-* :-* :-*

Καλή χρονιά γατουλι μου γλυκέ ….. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Αν και το 2010 στην κινέζικη αστρολογία λέει ότι είναι η χρόνια της τίγρης :rockon: ,άρα εμείς που είμαστε αιλουροειδή καταλαβαίνεις τι θα κάνουμε όλο το 2010 μικρέ μου γατουλι :knockinb:  χι χι χι χι χι χι θα κλάψουν πολύ μαντρότοιχοι  :knockinb: :knockinb: Νιαου νιαου νιαου νιαου 

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καλή χρονιά γατουλι μου γλυκέ ….. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Αν και το 2010 στην κινέζικη αστρολογία λέει ότι είναι η χρόνια της τίγρης :rockon: ,άρα εμείς που είμαστε αιλουροειδή καταλαβαίνεις τι θα κάνουμε όλο το 2010 μικρέ μου γατουλι :knockinb:  χι χι χι χι χι χι θα κλάψουν πολύ μαντρότοιχοι  :knockinb: :knockinb: Νιαου νιαου νιαου νιαου 
Μιας και το 2009 δεν καταφεραμε να ριξουμε τον μαντροτοιχο ας ελπισω οτι το 2010 θα τον γκρεμοτσακισουμε (απο σενα εξαρταται αν ανεβης)

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
καλη χρονια , με υγεια ,και χαρα , μικρη αθωα γατουλα  :smitten:

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
353
Πόντοι
36
Καλή Ερωτική χρονιά σε όλους

-  Για την χρονιά της τίγρης να πω οτι ξεκιναει με βαση το Κινέζικο ημερολόγιο στις 14 Φεβρουαρίου για φέτος μιλάμε.
-  Αφαιρώντας 12 χρόνια βλέπουμε τις χρονιές που ήταν της τίγρης ( οχι καμιάς αλλης )

Αυτά τα λίγα φιλικά

:-X

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλή Ερωτική χρονιά σε όλους

-  Για την χρονιά της τίγρης να πω οτι ξεκιναει με βαση το Κινέζικο ημερολόγιο στις 14 Φεβρουαρίου για φέτος μιλάμε.
-  Αφαιρώντας 12 χρόνια βλέπουμε τις χρονιές που ήταν της τίγρης ( οχι καμιάς αλλης )

Αυτά τα λίγα φιλικά

:-X

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

George Cumalot

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2006
Κριτικές
8
Like
229
Πόντοι
6
Αγριογατάρα μου ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ να έχεις με υγεία, λεφτά και πολύ σεξ σε όποια σειρά επιθυμείς!

(Θα είσαι στον οίκο της ηδονής σήμερα και αν ναι, μέχρι τι ώρα γιατί χρειάζομαι χάδια...)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Αγριογατάρα μου ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ να έχεις με υγεία, λεφτά και πολύ σεξ σε όποια σειρά επιθυμείς!

(Θα είσαι στον οίκο της ηδονής σήμερα και αν ναι, μέχρι τι ώρα γιατί χρειάζομαι χάδια...)

Επίσης μωρό μου :-* :) , θα είμαι στο μαγαζί μέχρι της 4.30 και μετά από Δευτέρα πάλι ……
Φιλάκια πολλά  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.549
Πόντοι
7.135
[size=10pt]Καλη Χρονια κουκλα[/size]

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom