You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Καλημέρα Ευάκι μου και καλή χρονίά να έχεις κούκλα μου! Το καρκινάκι σου!!!!!!!!!!!!!!please check your PM.
Καλημέρα και χρόνια πολλά και καλή χρόνια σε όλους με υγεία :-* :-* :-*
Γλυκό μου Καρκινακι σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια και πιστεύω ότι αν δεν ήσουν και εσύ τόσο θετικός δεν θα ήμουν και εγώ τόσο πολύ καλή , και πολλές φορές ακόμα και σε αυτό το επάγγελμα παίζει ρόλο ακόμα και η χημεία μεταξύ δυο ανθρώπων. Ίσως είναι και αυτό ………
Εύχομαι και σε εσένα με την σειρά μου να μείνεις όπως είσαι και πιστεύω ότι το 2010 θα σου δώσει απλόχερα ότι εσύ επιθυμείς διότι είσαι ένας πολύ Θετικός άνθρωπος και όχι (μουντρουχος) φιλάκια πολλά :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Kοριτσάρα μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ, απλά και εμένα μου βγήκε αυτή συμπεριφορά μαζί σου, γιατί απλά είσαι ΤΕΛΕΙΑ!!! Θα τα πούμε σύντομα από κοντά. Μέχρι τότε ξεκουράσου και λίγο και κανόνισε να περνάς όμορφα και να μη χαλιέσαι ούτε να στεναχωριέσαι για τίποτα. Να είσαι σίγουρη πώς κάθε επιθυμία σου θα πραγματοποιηθεί! Πολλά φιλάκια Ευάκι μου και σε θέλω πάντα χαρούμενη και χαμογελαστή!
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
[size=19pt]Ευακι κουκλα μου Χρονια Πολλα Καλη Χρονια [/size]με υγεια, και αυτο που επιθυμεις γρηγορα να γινη πραξη (καταλαβενης για τι μιλω) :-* :-* :-* :-* :-*
Καλή χρονιά γατουλι μου γλυκέ ….. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Αν και το 2010 στην κινέζικη αστρολογία λέει ότι είναι η χρόνια της τίγρης ,άρα εμείς που είμαστε αιλουροειδή καταλαβαίνεις τι θα κάνουμε όλο το 2010 μικρέ μου γατουλι χι χι χι χι χι χι θα κλάψουν πολύ μαντρότοιχοι Νιαου νιαου νιαου νιαου
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Μιας και το 2009 δεν καταφεραμε να ριξουμε τον μαντροτοιχο ας ελπισω οτι το 2010 θα τον γκρεμοτσακισουμε (απο σενα εξαρταται αν ανεβης)Καλή χρονιά γατουλι μου γλυκέ ….. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Αν και το 2010 στην κινέζικη αστρολογία λέει ότι είναι η χρόνια της τίγρης ,άρα εμείς που είμαστε αιλουροειδή καταλαβαίνεις τι θα κάνουμε όλο το 2010 μικρέ μου γατουλι χι χι χι χι χι χι θα κλάψουν πολύ μαντρότοιχοι Νιαου νιαου νιαου νιαου
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
καλη χρονια , με υγεια ,και χαρα , μικρη αθωα γατουλα
Επίσης μωρό μου γλυκό :-* :-*. και εσύ ότι επιθυμείς να το πάθεις νιάου νιάου νιάου
LoneMarvel
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2006
- Like
- 353
- Πόντοι
- 36
Καλή Ερωτική χρονιά σε όλους
- Για την χρονιά της τίγρης να πω οτι ξεκιναει με βαση το Κινέζικο ημερολόγιο στις 14 Φεβρουαρίου για φέτος μιλάμε.
- Αφαιρώντας 12 χρόνια βλέπουμε τις χρονιές που ήταν της τίγρης ( οχι καμιάς αλλης )
Αυτά τα λίγα φιλικά
:-X
- Για την χρονιά της τίγρης να πω οτι ξεκιναει με βαση το Κινέζικο ημερολόγιο στις 14 Φεβρουαρίου για φέτος μιλάμε.
- Αφαιρώντας 12 χρόνια βλέπουμε τις χρονιές που ήταν της τίγρης ( οχι καμιάς αλλης )
Αυτά τα λίγα φιλικά
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Καλή Ερωτική χρονιά σε όλους
Αυτά τα λίγα φιλικά
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
George Cumalot
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 8
- Like
- 229
- Πόντοι
- 6
Αγριογατάρα μου ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ να έχεις με υγεία, λεφτά και πολύ σεξ σε όποια σειρά επιθυμείς!
(Θα είσαι στον οίκο της ηδονής σήμερα και αν ναι, μέχρι τι ώρα γιατί χρειάζομαι χάδια...)
(Θα είσαι στον οίκο της ηδονής σήμερα και αν ναι, μέχρι τι ώρα γιατί χρειάζομαι χάδια...)
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Αγριογατάρα μου ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ να έχεις με υγεία, λεφτά και πολύ σεξ σε όποια σειρά επιθυμείς!
Επίσης μωρό μου :-* , θα είμαι στο μαγαζί μέχρι της 4.30 και μετά από Δευτέρα πάλι ……
Φιλάκια πολλά :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
[size=10pt]Καλη Χρονια κουκλα[/size]
Καλή χρόνια να έχουμε μωρό μου όλοι μας :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
θα είμαι στο μαγαζί μέχρι της 4.30 κ ……
να περασω , ή δεν θα μου ανοιξεις τιν πορτα ?
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
να περασω , ή δεν θα μου ανοιξεις τιν πορτα ?
Γιατί το λες αυτό ? το έκανα ποτέ για να στο κάνω και τώρα ?
Γιατί το λες αυτό ? το έκανα ποτέ για να στο κάνω και τώρα ?
σωστα , δεν το εχεισ κανει ποτε . αλλα επρεπε να σε ρωτησω πρωτα , μετα απο ολα αυτα που εγιναν . . . .
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K