Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
ΕδωΜΑΡΟΥΛΙΑΣ!!!!! με ψαχνει κανεις;

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλη χρονια να εχουμε φιλε μαρουλια
υπαρχη ναι γνωριζω ατομο με αυτο το επωνυμο

Καλημέρα γατουλι μου γλυκέ… :-* :-*. Δεν την έχω ανακαλύψει ακόμα την τρελό Γαλή του Αγκύρας 1 Μαριάννα Ντουβλη Βρετου Μαμαλακη  :sunglasses:,, Αλλά που θα πάει θα την εντοπίσω :rockon:,…. Όσο για τον Μαρούλια μας παραπλανεί μας ρίχνει στάχτη στα μάτια ότι δεν είναι μαζί της  :s&m_2:, εμείς θέλουμε αποδείξεις κύριε Μαρουλομπουμπουκο :rockon: :rockon: ……
Αλλά την έκπληξη τους την ετοιμάζω στην κουζίνα μου με όλη μου την ΤΕΧΝΗ  όχι δηλαδή που θα μου την γλυτώσουν η δίπλες ετοιμάζονται ,,,,,,,
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Όπως βλέπεις γατουλι μου έβαλα κάτι πρόχειρο πάνω μου και αρχίζω το ζύμωμα με την μυστική συνταγή της Γιαγιάς  από την Σμύρνη …νιάου νιάου νιαου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• koyzina niaou niaou niaou niaou.JPG
    koyzina niaou niaou niaou niaou.JPG
    58,7 KB · Εμφανίσεις: 28

escboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
Eυάκι είσαι θεά κοριτσάρα μου...τι ώρες δουλεύεις σήμερα και αύριο? πολλά φιλάκια και περιμένω απάντηση για να τα πούμε από κοντά!

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Eυάκι είσαι θεά κοριτσάρα μου...τι ώρες δουλεύεις σήμερα και αύριο? πολλά φιλάκια και περιμένω απάντηση για να τα πούμε από κοντά!

Μωρό μου σε ευχαριστώ πολύ , σήμερα και αύριο θα είμαι όλη μέρα  εγώ στο μαγαζί ….. Την Πέμπτη θα είμαι το πρωί  μέχρι της 5 το απόγευμα , επίσης και το Σάββατο .

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Καλημέρα γατουλι μου γλυκέ… :-* :-*. Δεν την έχω ανακαλύψει ακόμα την τρελό Γαλή του Αγκύρας 1 Μαριάννα Ντουβλη Βρετου Μαμαλακη  :sunglasses:,, Αλλά που θα πάει θα την εντοπίσω :rockon:,….

Όπως βλέπεις γατουλι μου έβαλα κάτι πρόχειρο πάνω μου και αρχίζω το ζύμωμα με την μυστική συνταγή της Γιαγιάς  από την Σμύρνη …νιάου νιάου νιαου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καλημερα Ευακι  :-* :-* :-*  και δεν θα την ανακαλυψης ευκολα ειναι κρυμενη  :grin: :grin: :grin:
Το βλεπω τι προχειρο εβαλες σαν ζαχαρωτο εισαι να βγαλω την γλωσσα μου και να σε γλυφω με τις ωρες  :smitten: :smitten: :smitten:

escboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0

Ευάκι, κοίτα το pm please! σε ευχαριστώ πολύ!

Μωρό μου σε ευχαριστώ πολύ , σήμερα και αύριο θα είμαι όλη μέρα  εγώ στο μαγαζί ….. Την Πέμπτη θα είμαι το πρωί  μέχρι της 5 το απόγευμα , επίσης και το Σάββατο .

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλημερα Ευακι  :-* :-* :-*  και δεν θα την ανακαλυψης ευκολα ειναι κρυμενη  :grin: :grin: :grin:
Το βλεπω τι προχειρο εβαλες σαν ζαχαρωτο εισαι να βγαλω την γλωσσα μου και να σε γλυφω με τις ωρες  :smitten: :smitten: :smitten:

Θα βάλω λυτούς και δεμένους Γαταρε μου να την βρω την συνταγή της Γιαγιάς  που θα  πάει  :boobies: :s&m_2: :s&m_2:????? θα την βρω :s&m_2: …….
Όπως βλέπεις γάτε μου είμαι έτοιμη στην κουζίνα για να φτιάξω τα εδέσματα που θα γονατίσουν αυτούς τους δυο (Μαριάννα +Μαρούλια) :boobies: :boobies: :rockon: :rockon: :rockon: :tits2: :tits2: …………
Νιάου νιάου νιαου  :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.967
Πόντοι
22.785
Χαιρετώ τούς φίλους μου ...... Ευάκι χρόνια πολλά.......

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166

joe125

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
62
Πόντοι
1
χρόνια πολλά Ευάκι και χρόνια πολλά σε όλη την παρέα

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Λοιπόν Εύα πέρασα τέλεια απόψε, σε ευχαριστώ για την εμπειρία. Εχεις απίστευτη σωματάρα και είσαι πολύ κούκλα! Με κέρδισες με το χαμόγελο σου όταν βγήκες (είναι μεγάλο πράγμα να βλέπεις απέναντι σου ένα ζεστό άνθρωπο, γιατί σε βγάζει από την αμηχανία).
Σου εύχομαι τα καλύτερα στη ζωή σου και καλή Πρωτοχρονιά!
Για να καταλάβεις ποιος είμαι ... your little "bear"!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Πράγματι!!!

όταν έχεις έναν άνθρωπο να σε βγάζει από την αμηχανία,

είναι ...πολύ μεγάλο πράγμα 

όπως λέει και το τραγούδι !!!

...έστω και αν είσαι Μηχανικός  ;)

Πολλά φιλιά και ευχές γαι την νέα χρονιά !!!

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Λοιπόν Εύα πέρασα τέλεια απόψε, σε ευχαριστώ για την εμπειρία. Εχεις απίστευτη σωματάρα και είσαι πολύ κούκλα! Με κέρδισες με το χαμόγελο σου όταν βγήκες (είναι μεγάλο πράγμα να βλέπεις απέναντι σου ένα ζεστό άνθρωπο, γιατί σε βγάζει από την αμηχανία).
Σου εύχομαι τα καλύτερα στη ζωή σου και καλή Πρωτοχρονιά!
Για να καταλάβεις ποιος είμαι ... your little "bear"!

Καλημέρα  μωρό μου και σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια :-* :-* :-* :-* :-* :-* …

Καλημέρα σε όλους :-* :-* :-* …. Γατουλι μου που είσαι  :tits2:?????? Νιάου νιάου  :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:….

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom