Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

escboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
kalispera. tora poia kopela exei bardia? mexri ti ora? perigrafi? genika pos einai to ebdomadiaio programma toy spitioy? ek ton proteron eyxaristo...

Επισκέπτης
kalispera. tora poia kopela exei bardia? mexri ti ora? perigrafi? genika pos einai to ebdomadiaio programma toy spitioy? ek ton proteron eyxaristo...

Τωρα μεχρι 1 μετα τα μεσανυχτα η μυρτω. Ψηλη ξανθια με μεγαλο ατου στο προγραμμα της το αψογο παιξιμο με τα ποδαρακια.... :humpleg:

Δευτερα 10 εως 5 Μαριαννα . 5 εως 1 Ευα
                                 Τριτη   10 εως 5 Μαριαννα   5 εως 1 Ευα
                                 Τεταρτη 10 εως 5 Μαριαννα   5 εως 1 Ευα
                                 Πεμπτη  10 εως 5 Μαριαννα   5 εως 1 Ευα
                                 Παρασκευη 10 εως 1 μετα τα μεσανυχτα Μυρτω
                                 Σαββατο 10 εως 5 Μαριαννα   5 εως 1 Ελενα
                                 Κυριακη 10 εως 5 Μαριαννα   5 εως 1 Ελενα.     :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Καλησπερα Μαριαννα  :-* :-* :-*

Καλησπερα Ευα  :-* :-* :-*

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
ρε σύ καρντάσι... σαν την γάτα ξεγλιστράς από δω και από κει... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Οχι καρντασι ειδικα σε αυτο το θεμα μπαινω πανω απο ενα χρονο
                Καλησπερα γαταρε :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Εισαι αραχτη ξεκουραζεσε απ'οτι ειδα στο προγραμμα

Επισκέπτης
Να ειμουν εκει τριγυρο θα ερχομουν για εναν καφε

Ολο υποσχεσεις εισαι γατακι αλλα ....... Καταλαβαινω βεβαια την αποσταση αλλα που θα παει καποια στιγμη θα βρεθεις  και στην αθηνα και τοτε

Θα πιουμε αρκετους καφεδες με το ευακι μαζι.

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
       Ολο υποσχεσεις εισαι γατακι αλλα ....... Καταλαβαινω βεβαια την αποσταση αλλα που θα παει καποια στιγμη θα βρεθεις  και στην αθηνα και τοτε
      Θα πιουμε αρκετους καφεδες με το ευακι μαζι.
Δεν υποσχεθηκα κατι, δεν ειπα οτι θα ερθω και δεν ηρθα,παντως καποια στιγμη το Ευακι θα ερθη εδω πανω ε μετα κανονιζουμε να ερθης και εσυ
οπα θα εχει τριπλο καφε

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Οχι καρντασι ειδικα σε αυτο το θεμα μπαινω πανω απο ενα χρονο Εισαι αραχτη ξεκουραζεσε απ'οτι ειδα στο προγραμμα

Καλησπερα Γατουλι  :-* :-* :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Καλησπερα Μαριαννα Ντουβλη Βρετου Μαμαλακη Και πρωην Μαρουλομπουμπουκου  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλησπερα Ευα  :-* :-* :-*
καλα εισαι ;

Καλά είμαι γατουλι μου εδώ σπίτι φτιάχνω τα εδέσματα μου :dancing: … είμαι μια παστρικιά γατούλα σήμερα Νιάου νιάου Νιάου :tits2: ….. ετοιμάζω μια σουπερ ντουπερ σπανακόπιτα που θα γλύφουν τα δάχτυλα τους όλοι :grin: , (αλλά για μια φορά μόνο ) :rockon: επόμενη φορά δεν θα τα γλύφουν γιατί δεν θα είναι σε αυτόν τον μάταιο κόσμο :rockon: :rockon: ……

Ποιος θελει κανενα κοματακι ??????????????????????????? :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Καλά είμαι γατουλι μου εδώ σπίτι φτιάχνω τα εδέσματα μου :dancing: … είμαι μια παστρικιά γατούλα σήμερα Νιάου νιάου Νιάου :tits2: ….. ετοιμάζω μια σουπερ ντουπερ σπανακόπιτα που θα γλύφουν τα δάχτυλα τους όλοι :grin: , (αλλά για μια φορά μόνο ) :rockon: επόμενη φορά δεν θα τα γλύφουν γιατί δεν θα είναι σε αυτόν τον μάταιο κόσμο :rockon: :rockon: ……

Ποιος θελει κανενα κοματακι ??????????????????????????? :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
Ξερης οτι μ'αρεση πολυ η σπανακοπιτα οποτε οταν θα ερθης θα φερης και πιτα μαζι  :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Καλησπερα Γατουλι  :-* :-* :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Καλησπερα Μαριαννα Ντουβλη Βρετου Μαμαλακη Και πρωην Μαρουλομπουμπουκου  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Καλησπερα ευακι μαγειρησα της συμφορας :2funny:
              Ποτε πρωην        παντα νυν..............

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
              Καλησπερα ευακι μαγειρησα της συμφορας :2funny:
               Ποτε πρωην        παντα νυν..............

Εδώ Μιλάμε ότι έχεις να κάνεις με την Εύα Μποτρινη ο φοβος στης κουζινες και λες ότι ειμαι της συμφορας :tickedoff: ??? Χρυση μου σε γέλασαν  :grin: :grin:……
Όσο για τον Μαρούλια πλέων χάρισμα σου και να τον χαίρεσαι  :fuck2: ……. Σιγά μην κάτσω να σκάσω για δαυτον σε γέλασαν  :tickedoff: :tickedoff: :2funny:,,,,,,,,.

Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια και όσο για τα μοναστήρια γεμάτα είναι από καλόγερους , :boobies: χα χα χα ,,,,,, σιγά μην σκάσω κι ολας για αυτόν
Νιάου Νιάου ομολογώ ότι έχει φιλήδονο κορμί και μάτια ντουφεκισμένης μπεκάτσας αλλά είπαμε δεν θα σκάσω κι άλας :headbang: ,,,, Μπορεί να με έχει φέρει σε πολλαπλούς οργασμούς αλλά πάντα σκεπτόμουν άλλον  :rockon: :rockon:, μην το παίρνει κι επάνω του …. :s&m_2:
Αχ με σύγχυσες πάω να ζυμώσω κεφτεδακια να σας στείλω από ένα πιατάκι να δοκιμάσετε :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Αχ με σύγχυσες πάω να ζυμώσω κεφτεδακια να σας στείλω από ένα πιατάκι να δοκιμάσετε :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Πριν εκανες σπανακοπιτα τωρα κιοφτεδες  :grin: τι γινεται τελικα θα κανεις κατι να φαμε η παλι απο εξω θα παραγγειλουμε
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Πριν εκανες σπανακοπιτα τωρα κιοφτεδες  :grin: τι γινεται τελικα θα κανεις κατι να φαμε η παλι απο εξω θα παραγγειλουμε
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παρηγγειλε εσυ καλου κακου γιατι σε βλεπω νηστικο :2funny: :2funny: :2funny:
                        Καλε αυτη σε λιγο θα μας πει οτι κανει παστιτσιο

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Τι παστιτσιο τι γιγαντες τι μουσακα τι αλλο και εγω δεν ξερω τελος παντων κανε ενα στιφαδο Ευα  :grin: :grin: :grin: :grin:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10

Αμφέβαλες  χρυσή μου ???? Χα χα με  τρέμετε όλες στην Κουζίνα  :rockon:………

Γιώργο μου σήμερα βρήκα πολλά ενδιαφέρων φαγητά μέσα στον Πυρηνικό Τσελεμεντέ  οπότε αποφάσισα να φτιάξω  διάφορα λουκούλλεια γεύματα :boobies: :boobies: …….
Κάρδια μου παρήγγειλε καλύτερα απ έξω :grin: :grin: ,είναι κρίμα να σε πάει ο Ovelix  βόλτα με το αμάξι του :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( ………..είσαι μικρός ακόμα ,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,., :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom