Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ρωταω γιατι ψαχνω τις μικρες αδερφοθλες της Ευας και τησ Μαριαννα κι όχι απλως μια γυναικα..

Η μικρες αδρεφουλες που λες μιπως ειναι εδω που ψαχνεις μωρο μου ?????

εΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΩ ΤΟ ΚΑΛΚΑΙΡΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ ΕΓΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΧΝΑΖΟΥΝ ΑΣΙΑΤΙΚΑ ΤΡΑΝΣ. ΔΙΑΒΑΣ ΤΟ ΦΟΡΟΜ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΝΒΓΑΛΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

petrrr

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
???????? Μιλάω κινεζικα μαλλον?

Επισκέπτης
Καλησπερα  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Εχεις πολλα πολλα καυτα φιλακια απο την τρελο γαλη  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Τα ιδια καυτα φιλακια και απο μενα  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Δεν πρεπει να ερθεις να της τα δωσεις εσυ απο κοντα  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Δες πως σε περιμενει :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:
Το θελω πολυ και ξερω οτι θα περασω πολυ καλα με την κορμαρα, αλλα τι δικαιολογια να βρω για την ΕΣΑ  :grin: :grin: :grin:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Χμ απο δικαιολογια μωρο μου αλλο τιποτα  :2funny:
Αν δεν ξερεις εσυ που εισαι Γαταρος ποιος θα ξερει ???? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Σωστά, πολύ σωστά!! Ένας πραγματικός γάτος πρέπει να κινείται αθόρυβα και αποτελεσματικά!!
Καλησπέρα Μαριάννα!!  :smitten: :smitten: :smitten:  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Που βρίσκεται η Αννα η Σέρβα ή κατα τον κόσμον Εύα;  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Σωστά, πολύ σωστά!! Ένας πραγματικός γάτος πρέπει να κινείται αθόρυβα και αποτελεσματικά!!
Αθορυβα κινουμε εδω που πηγαινω θεσ/νικη κανενας δεν καταλαβενη τιποτα  :dancing: :dancing: παρολο που ειναι κοντα παλι θελω 3 με 4 ωρες για να ολοκληρωθη η αποστολη  :pipa1: :knockinb: :pipa2:  :grin: :grin:
καλησπερα μαρουλια

Επισκέπτης
Καλησπέρα Μαριάννα!!  :smitten: :smitten: :smitten:  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Που βρίσκεται η Αννα η Σέρβα ή κατα τον κόσμον Εύα;  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Καλησπερα μαρουλομωρο μου :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Το σερβοευακι εργαζεται τωρα :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Το μέρος μου είναι άγνωστο αλλά το πρόσωπο κάπου το έχω ξαναδεί!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Το σερβοευακι εργαζεται τωρα :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:
Αλαξε και εθνικοτητα  :grin: :grin: :grin:
Δεν σε φοβαμε εσενα γαταρε στης δικαιολογιες :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Εισαι Γατος με πεταλα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν λεει να παη η γυναικα καμια εκδρομη 2-3 ημερες τον κοσμο αναποδα θα γυρισω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Αλαξε και εθνικοτητα  :grin: :grin: :grin:Δεν λεει να παη η γυναικα καμια εκδρομη 2-3 ημερες τον κοσμο αναποδα θα γυρισω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Οχι ματακια μου δεν αλαξε η Ευα εθνικοτητα  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Μα και εσυ δεν της κανεις ενα δωρο μια εκδρομη για 3 με 4 μερες καπου ????? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom