Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (6 μέλη και 33 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Οχι ματακια μου δεν αλαξε η Ευα εθνικοτητα  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Μα και εσυ δεν της κανεις ενα δωρο μια εκδρομη για 3 με 4 μερες καπου ????? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Το ξερω οτι δεν αλαξε εθνικοτητα

Ποσες φορες την ειπα να παη αλλα λεει εχουμε εξοδα τωρα (εχτισα σπιτι)του χρονου,αντε να δουμε και του χρονου τι θα γινη

Επισκέπτης
Το ξερω οτι δεν αλαξε εθνικοτητα

Ποσες φορες την ειπα να παη αλλα λεει εχουμε εξοδα τωρα (εχτισα σπιτι)του χρονου,αντε να δουμε και του χρονου τι θα γινη

Ολο και κατι θα γινη Γαταρε μου  ;) ;) ;) ;) ;) Υγεια να εχουμε και ολα θα γινουν :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Ολο και κατι θα γινη Γαταρε μου  ;) ;) ;) ;) ;) Υγεια να εχουμε και ολα θα γινουν :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Υγεια το κυριωτερο ετσι εχουμε και το (αν)ηθικο παντα ανεβασμενο και ετοιμο για δραση  :grin: :grin: :grin:

epivitoras300

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Γιωργο το γεωτρυπανο να δουλευει και τα υπολοιπα φτιαχνονται

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Καλησπέρα στην καλή παρέα

Τι χαμπάρια φίλε Μαρούλια ?

Γλυκειά Μαρ(ί)ιάννα  :-* :-* :-*

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Οι παρε(ν)θέσεις

αλλά και οι παραθέσεις, που κάνουμε

με "τρελαίνουν"  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Το ερώτημα είναι : "αν τρελαίνουν και άλλον(ους)???"  ;)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
με θελετε στην παρ(τουζ)εα σας?

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Μαρουλια μου Μαρουλια μου σε θελουν τα καπουλια μου  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
τι κανεις γλυκε μου ερωτα μου ????? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Μαριάννα μου τα λογικά μου έχασα Μαριάννα μου και απελπισμένος ψάχνω να τα βρω!! :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Καλά είμαι μεγάλη μου αδυναμία!!  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Επισκέπτης
Μαριάννα μου τα λογικά μου έχασα Μαριάννα μου και απελπισμένος ψάχνω να τα βρω!! :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Καλά είμαι μεγάλη μου αδυναμία!!  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Ατερμωνε ερωτα μου και γλυκε μου πριγκιπα της καρδιας μου χαιρομε που εισαι καλα :-* :-* :-* Οσο για τα λογικα σου ατερμωνε ερωτα μου πες μου πως θελεις να σε βοηθησω να τα βρεις ξανα???????
Θελεις να πεταξω εξω απο το μαγαζι μου αυτην την αλανιαρα τρελο γαλη που μας εχει κανει την ζωη μας κολαση λατρεμενε μου ?????????
Η θες να την αφησω και να την εχεις σκλαβα στο γλυκο μας παλατι οποτε οταν εχεις νευρα να ξεσπας πανω της ??????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Μην κάνεις "υπερβολές" γλυκειά Μαρί(άν)να  :helpplea:

Ο αγαπητός Μαρούλιας πάντα ήταν "απελπισμένος" με τους μεγάλους έρωτες ... 

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom