Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Το δεύτερο, το δεύτερο!!! Να ξεσπώ  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: επάνω της και να την ταπεινώνω  :lheel: :lheel: ενώπιον του Φα(ρ)κ-έλι!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ή ισως να πάρω την πρώτη επιλογή; :think: :think: :think: :think: :think: :think:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Μην κάνεις "υπερβολές" γλυκειά Μαρί(άν)να  :helpplea:

Ο αγαπητός Μαρούλιας πάντα ήταν "απελπισμένος" με τους μεγάλους έρωτες ... 

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Από τη μεγάλη μου απελπισία έχω αποπειραθεί, τρεις φορές παρακαλώ, ταινία του Αγγελόπουλου!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: 

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Το δεύτερο, το δεύτερο!!! Να ξεσπώ  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: επάνω της και να την ταπεινώνω  :lheel: :lheel: ενώπιον του Φα(ρ)κ-έλι!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ή ισως να πάρω την πρώτη επιλογή; :think: :think: :think: :think: :think: :think:
Που εισαι Ευα να δης το μαρουλακι σου  :2funny: :2funny: :2funny:

Καλησπερα Μαριαννα  :-* :-* :-*

Επισκέπτης
Που εισαι Ευα να δης το μαρουλακι σου  :2funny: :2funny: :2funny:

Καλησπερα Μαριαννα  :-* :-* :-*

Καλησπερα Γατουλι  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Εχεις πολλα πολλα φιλακια απο την τρελο Γαλη οπως και σε ολους τους φιλους απο εδω μεσα  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καλησπέρα ωραία Μαριάννα!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Πολλά χαιρετίσματα στη γαλή Αγκύρας.

Επισκέπτης

Ατερμονε ερωτα μου και εγω θα σου ελεγα την πρωτη επιλογη :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
Αλλα οχι να την κανεις και μπαουλο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Γιατι μην ξεχνας ποια θα κανει της δουλειες σπο παλατι μας ?????? :think: :think: :think: :think:

(Μαρουλια μου Μαρουλια μου πιασε μου τα καπουλια μου )

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Ατερμονε ερωτα μου και εγω θα σου ελεγα την πρωτη επιλογη :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
Αλλα οχι να την κανεις και μπαουλο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Γιατι μην ξεχνας ποια θα κανει της δουλειες σπο παλατι μας ?????? :think: :think: :think: :think:

(Μαρουλια μου Μαρουλια μου πιασε μου τα καπουλια μου )

Έχεις απόλυτο δίκιο μεγάλη μου αδυναμία!!  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Χρειαζόμαστε δούλους για να ξεσκονίζουν τα έπιπλα και να πλένουν τα πατώματα στο παλατάκι μας!!   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Καλησπέρα ωραία Μαριάννα!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Πολλά χαιρετίσματα στη γαλή Αγκύρας.

Καλησπερα ερωτα μου  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Οπως βλεπεις ετοιμαζω την τρελογατα (Ευα)για το παλατι μας  :grin: :grin: :grin: Εχει παρει και τα συνεργα οπως βλεπεις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καλά με το μαστίγιο θα πλένει και θα ξεσκονίζει; Άλλο πάλι και τούτο!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καλησπερα Γατουλι  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Εχεις πολλα πολλα φιλακια απο την τρελο Γαλη οπως και σε ολους τους φιλους απο εδω μεσα  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Πολλα φιλακια και απο μενα στην τρελογκομενα  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
δωστην τους χαιρετισμους μου

ποτε θα την δουμε εδω ;;;

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καλησπερα ερωτα μου  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Οπως βλεπεις ετοιμαζω την τρελογατα (Ευα)για το παλατι μας  :grin: :grin: :grin: Εχει παρει και τα συνεργα οπως βλεπεις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καλά με το μαστίγιο θα πλένει και θα ξεσκονίζει; Άλλο πάλι και τούτο!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Προσοχη μονο να μην σας κυνηγα με το μαστιγιο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:και γινη το αντιστροφο  :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Πολλα φιλακια και απο μενα στην τρελογκομενα  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
δωστην τους χαιρετισμους μου

ποτε θα την δουμε εδω ;;;

Πολυ ευχαριστως Γιωργο μου θα της τα δωσο :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Τωρα για το ποτε θα μπει στο Ιντερνετ πιστεψεμε δεν μου λεει ειναι λιγο ψηλο μυστηρια σε καποια θεματα . Πιστευω οτι αυτη οταν ειναι ετοιμη θα μπει Τζαζ Υδροχοος ειναι τι περιμενες ???? ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
ε καλα οταν θα μπη ροδοπεταλα θα την ριχνουμε
και με αυτα που λεει χαμος θα γινη και παλι
ειμαστε το ιδιο ζωδιο δηλαδη

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom