Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Πριν λιγο που την πηρα τηλεφωνο εχει πεθανη στα γελια με ολα αυτα που γραφουμε και μου ειπε Μαρουλινη μου οτι εισαι Θεος  :grin: :grin: σου αφιερωνει ενα τραγουδακι  :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
ανοιξε τα ηχεια σου κλεισε τα ματια σου και σκεψου να σου το χορευει μονο με ενα στρινγκ η και χωρις ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Όχι και θεός!! Ημίθεος ναι!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Με κολακεύει πολύ που μου αφιερώνει το ωραίο τραγουδάκι. Να είναι σίγουρη ότι καποια μέρα θα ανταποδώσω!!
Καληνύχτα σε όλη την παρέα και ονειρα γλυκά!!
Πολλά  :-* :-* :-* :-* στην ανεπανάληπτη Μαριάννα.

Επισκέπτης
Όχι και θεός!! Ημίθεος ναι!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Με κολακεύει πολύ που μου αφιερώνει το ωραίο τραγουδάκι. Να είναι σίγουρη ότι καποια μέρα θα ανταποδώσω!!
Καληνύχτα σε όλη την παρέα και ονειρα γλυκά!!
Πολλά  :-* :-* :-* :-* στην ανεπανάληπτη Μαριάννα.

Καληνυχτα ατερμονε ερωτα μου  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καλησπερα Μαριαννα  :-* :-* :-*

Συνημμένα

• ela dynata mwro moy.JPG
    ela dynata mwro moy.JPG
    22,8 KB · Εμφανίσεις: 36

Επισκέπτης
η κ@λοτρυπιδα ειναι αρκετα δουλεμενη , εαν ερθουμε θα τιν δουλεψουμε και εμεις ή οχι ?

Καταρχας αναγνωρισες οπτικα ποιανης ειναι η κ.......???????/ Και αν ναι μπορεις να την ρωτησεις και αν θελει γιατι οχι? :-* :-* :-*

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
19
Πόντοι
2.945
Μαριάννα, η Μυρτώ είναι στη φωτό;

g82m

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
1
δεν μπορω να καταλαβω αφου τοσα χρονια πριν αποκτησετε το νακι σας δουλευατε το κολαρακι κ με το παραπανω τωρα τι σας επιασε κ δεν το δινετε με τιποτα???τι αλλαξε??κ δεν μιλαμε για την τιμη των 25 αλλα με εξτρα...ειχα δοκιμασει την ευα κ ενω δεχοταν δαχτιλακια στον ποπο της για πουτσο ελεγε οχι τςτςτςτς

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
      Καταρχας αναγνωρισες οπτικα ποιανης ειναι η κ.......???????/ Και αν ναι μπορεις να την ρωτησεις και αν θελει γιατι οχι? :-* :-* :-*
Εγω οχι  :grin: :grin: :grin: :grin:
Εαν γινη η καταληλη προεργασια ολα γινονται μετα  :zfuck:

Καλησπερα Μαριαννα  :-* :-* :-*

Επισκέπτης
δεν μπορω να καταλαβω αφου τοσα χρονια πριν αποκτησετε το νακι σας δουλευατε το κολαρακι κ με το παραπανω τωρα τι σας επιασε κ δεν το δινετε με τιποτα???τι αλλαξε??κ δεν μιλαμε για την τιμη των 25 αλλα με εξτρα...ειχα δοκιμασει την ευα κ ενω δεχοταν δαχτιλακια στον ποπο της για πουτσο ελεγε οχι τςτςτςτς

Για να κανουμε την διαφορα απο τις αλλες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
    Εγω προσωπικα μονο στην μεγαλη μου αδυναμια θα τοδινα :idiot:

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
       Για να κανουμε την διαφορα απο τις αλλες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
    Εγω προσωπικα μονο στην μεγαλη μου αδυναμια θα τοδινα :idiot:

παντως εαν προχωρισετε σε αυτη την κινηση ολα τα αλλα μαγαζια θα κλεισουν , θα μαζεψετε ολοι τιν πελατεια !!!!!!!

Επισκέπτης
παντως εαν προχωρισετε σε αυτη την κινηση ολα τα αλλα μαγαζια θα κλεισουν , θα μαζεψετε ολοι τιν πελατεια !!!!!!!

Το αφηνουμε για τους ισχνους καιρους :2funny: :2funny:
  Επειτα οπου θες το βρισκεις πια .....Και με τιμες ικανοποιητικες :-* :-* :-*

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom