οχι ομως απο τετοιες γυναικαρες οπως εσυς η δυο !!!Το αφηνουμε για τους ισχνους καιρους
Επειτα οπου θες το βρισκεις πια .....Και με τιμες ικανοποιητικες :-* :-* :-*
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
οχι ομως απο τετοιες γυναικαρες οπως εσυς η δυο !!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Συνημμένα
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
ποιος ειναι η μεγαλη σου αδυναμιαΓια να κανουμε την διαφορα απο τις αλλες
Εγω προσωπικα μονο στην μεγαλη μου αδυναμια θα τοδινα
θα το εδινες η το δινης;
Επισκέπτης
ποιος ειναι η μεγαλη σου αδυναμια
θα το εδινες η το δινης;
Γατακι μου γλυκο θα, θα το εδινα οταν θα με παντρευοταν
Ποιος τσ τσ τσ . Τι ερωτηση? Ενας ειναι ο μαρουλοτεκναρος
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Αλλα τιεγινε προλαβε και παντρευτηκε αλληΓατακι μου γλυκο θα, θα το εδινα οταν θα με παντρευοταν
Ποιος τσ τσ τσ . Τι ερωτηση? Ενας ειναι ο μαρουλοτεκναρος
κατσε να του το σφυριξω
Επισκέπτης
Αλλα τιεγινε προλαβε και παντρευτηκε αλλη
κατσε να του το σφυριξω
Παντρευτηκε αλλη???????????????????????????????????????????????????????????????????????????
θα κανω μεγαλο κακο
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Α δεν παντρευτηκε και εγω πως νομιζα οτι ειναι παντρεμενοςΠαντρευτηκε αλλη???????????????????????????????????????????????????????????????????????????
θα κανω μεγαλο κακο
οχι τετοιο κακο μην σπασης το κεφαλι σου/του
Επισκέπτης
Α δεν παντρευτηκε και εγω πως νομιζα οτι ειναι παντρεμενος
οχι τετοιο κακο μην σπασης το κεφαλι σου/του
Ακου να δεις γατακι μου εμεις στο σπιτι μας ποτε μα ποτε δεν χωριζαμε με τους αντρες μας .
Παντα τους θαβαμε
Επισκέπτης
Σας αφηνω καλο σαββατοκυριακο φιλακια πολλα στο απιστο μαρουλομωρο μου οπου και να ειναι
Και αφου σου αρεσει το βλεμα μου εδω καρκινακι παρε μερικα φιλακια :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Και αφου σου αρεσει το βλεμα μου εδω καρκινακι παρε μερικα φιλακια :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Συνημμένα
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Εμεις τις γυναικες θαβουμε γιατι ειναι θησαυροιΑκου να δεις γατακι μου εμεις στο σπιτι μας ποτε μα ποτε δεν χωριζαμε με τους αντρες μας .
Παντα τους θαβαμε
Σας αφηνω καλο σαββατοκυριακο φιλακια πολλα στο απιστο μαρουλομωρο μου οπου και να ειναι
Καλησπέρα μεγάλη μου αδυναμία και καλό Σαββοτοκύριακο
Να περάσεις καλά και μη δίνεις σημασία στους φαρμακόγλωσσους!!!
giorgos58 βλεπω εχεις και προσωπικες φωτο της ευα , εισαι ωραιος . . . . αλλα που εισαστε εδω , διοτι το σπιτι της ευα δεν ειναι αυτο !
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Ναι δεν ειναιgiorgos58 βλεπω εχεις και προσωπικες φωτο της ευα , εισαι ωραιος . . . . αλλα που εισαστε εδω , διοτι το σπιτι της ευα δεν ειναι αυτο !
Είναι η πιο αντιπροσωπευτική σου φωτογραφία. Ευτυχώς που δεν ζει ο Νταλί, γιατί αν ζουσε θα ήθελε να σε φάει ζωντανή!!!
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Καλησπερα Μαριαννα :-* :-* :-*
Καλησπερα γλυκε μου γατε :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις