Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
     Το αφηνουμε για τους ισχνους καιρους :2funny: :2funny:
   Επειτα οπου θες το βρισκεις πια .....Και με τιμες ικανοποιητικες :-* :-* :-*
οχι ομως απο τετοιες γυναικαρες οπως εσυς η δυο !!!

Επισκέπτης

Συνημμένα

• 100_1719.jpg
    100_1719.jpg
    132,2 KB · Εμφανίσεις: 65

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
       Για να κανουμε την διαφορα απο τις αλλες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
    Εγω προσωπικα μονο στην μεγαλη μου αδυναμια θα τοδινα :idiot:
:think: :think: :think: ποιος ειναι η μεγαλη σου αδυναμια
θα το εδινες η το δινης;  :grin: :grin:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
      Γατακι μου γλυκο θα, θα το εδινα οταν θα με παντρευοταν :2funny: :2funny: :2funny:
  Ποιος τσ τσ τσ . Τι ερωτηση? Ενας ειναι ο μαρουλοτεκναρος :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:
Αλλα τιεγινε προλαβε και παντρευτηκε αλλη  :lheel: :lheel:

κατσε να του το σφυριξω  :grin: :grin: :grin:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
:-*

Συνημμένα

• Niaoy Home.jpg
    Niaoy Home.jpg
    77,9 KB · Εμφανίσεις: 20

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
    Παντρευτηκε αλλη??????????????????????????????????????????????????????????????????????????? :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
   θα κανω μεγαλο κακο :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Α δεν παντρευτηκε και εγω πως νομιζα οτι ειναι παντρεμενος  :grin: :grin: :grin:

οχι τετοιο κακο μην σπασης το κεφαλι σου/του  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Α δεν παντρευτηκε και εγω πως νομιζα οτι ειναι παντρεμενος  :grin: :grin: :grin:

οχι τετοιο κακο μην σπασης το κεφαλι σου/του  :2funny: :2funny: :2funny:

Ακου να δεις γατακι μου εμεις στο σπιτι μας ποτε μα ποτε δεν χωριζαμε με τους αντρες μας .
                            Παντα τους θαβαμε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Σας αφηνω καλο σαββατοκυριακο φιλακια πολλα στο απιστο μαρουλομωρο μου οπου και να ειναι :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
                                Και αφου σου αρεσει το βλεμα μου εδω καρκινακι παρε μερικα φιλακια :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Συνημμένα

• IMG0019A.jpg
    IMG0019A.jpg
    4,3 KB · Εμφανίσεις: 20

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
     Ακου να δεις γατακι μου εμεις στο σπιτι μας ποτε μα ποτε δεν χωριζαμε με τους αντρες μας .
                             Παντα τους θαβαμε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εμεις τις γυναικες θαβουμε γιατι ειναι θησαυροι  :grin: :grin: :grin: :grin:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καλο Σ/Κυριακο Μαριαννα

Αυτο το βλεμα λεει πολλα .........

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Σας αφηνω καλο σαββατοκυριακο φιλακια πολλα στο απιστο μαρουλομωρο μου οπου και να ειναι :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
                                Και αφου σου αρεσει το βλεμα μου εδω καρκινακι παρε μερικα φιλακια :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Καλησπέρα μεγάλη μου αδυναμία και καλό Σαββοτοκύριακο :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Να περάσεις καλά και μη δίνεις σημασία στους φαρμακόγλωσσους!!!

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
281
Πόντοι
5.102
ποια δουλευει τωρα για να κανουμε επισκεψουλα?

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66

Είναι η πιο αντιπροσωπευτική σου φωτογραφία. Ευτυχώς που δεν ζει ο Νταλί, γιατί αν ζουσε θα ήθελε να σε φάει ζωντανή!!!

Επισκέπτης
Καλησπερα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* Σε ολους
Καλησπερα και στον ατερμονα ερωτα μου (Μαρουλια) :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Συνημμένα

• marianna _______work.jpg
    marianna _______work.jpg
    87,5 KB · Εμφανίσεις: 30

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καλησπερα Μαριαννα  :-* :-* :-*

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom