giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Και εσυ τοτε εισαιΚαι εσυ ???? ωραια και οι τρεις μας το ιδιο ζωδιο
Και εσυ τοτε εισαιΚαι εσυ ???? ωραια και οι τρεις μας το ιδιο ζωδιο
Όχι, βέβαια μοναδική μου αγάπη. Πρόσεξα ότι το χρώμα των μαλλιών της είναι καστανόξανθο!!!
Και εγω γι αυτο σου το τονιζα μπας και μου πεις για το χρωμα τον Μαλλιων της
Τελικα πως τι θες στο παλατι μας Ερωτα μου ??? Ξανθια,κοκκινομαλα, μελαχρινη?
Τα μαλλια ετσι κι αλλιως οτι χρωμα θελης τα κανειςΔεν έχω κάποια προτίμηση για το χρώμα των μαλλιών της!!
Το μαστίγιο ξέρει να το χρησιμοποιεί σωστά (για τους ανεπιθύμητους επισκέπτες φυσικά) ή το έχει μονο για το θεαθείναι;
Δεν έχω κάποια προτίμηση για το χρώμα των μαλλιών της!!
Το μαστίγιο ξέρει να το χρησιμοποιεί σωστά (για τους ανεπιθύμητους επισκέπτες φυσικά) ή το έχει μονο για το θεαθείναι;
Θα προσέχω γιατί πάνω από όλα τα καθήκοντα μια καλής δούλας είναι το σφουγγάρισμα και το πλύσιμο πιάτων!!
Θα τα κανη ολα μιας χρησεωςΘα προσέχω γιατί πάνω από όλα τα καθήκοντα μια καλής δούλας είναι το σφουγγάρισμα και το πλύσιμο πιάτων!!
Μονο μαρουλια θα εχει ο κηπος θα παραπονιετε οτι λειπουν τα αγγουρια δεν ξερω για τι θα ειναι ομως για φαγωμα η για αλλη χρηση ....Και για την φροντιδα του κηπου μας αγαπημενε μου για τα γλυκα Μαρουλια μας :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Και για την φροντιδα του κηπου μας αγαπημενε μου για τα γλυκα Μαρουλια μας :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Σωστά, πολύ σωστά.
Μονο μαρουλια θα εχει ο κηπος θα παραπονιετε οτι λειπουν τα αγγουρια δεν ξερω για τι θα ειναι ομως για φαγωμα η για αλλη χρηση ....
Τα εμαθε και γελαη ρε την ΕυαΠριν λιγο που την πηρα τηλεφωνο εχει πεθανη στα γελια με ολα αυτα που γραφουμε και μου ειπε Μαρουλινη μου οτι εισαι Θεος σου αφιερωνει ενα τραγουδακι
ανοιξε τα ηχεια σου κλεισε τα ματια σου και σκεψου να σου το χορευει μονο με ενα στρινγκ η και χωρις ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Ποια ειναι τα αλλα αγγουριαδεν την φοβαμε αυτην με τα αγγουρια τα παει καλα Με αλλα (αγγουρια) δεν τα παει καλα
[quote author=Marianna_79 link=topic=9877.msg1322069#msg1322069 date=125320961
Καλησπερα Μαριαννα..!!!
Τι κανεις....? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλα και εγω μςρο μου.!!!Καλησπερα Ψηλε , Καλα ειμαι Εδω σπιτι ξεκουραζομε
Εσυ τι κανεις ?
Μου εχεις λειψει πολυ... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Καλα και εγω μςρο μου.!!!
ταξιδευω το πρωι και κανω ενα τσεκ στα πραγματα.....