Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Όχι, βέβαια μοναδική μου αγάπη. Πρόσεξα ότι το χρώμα των μαλλιών της είναι καστανόξανθο!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και εγω γι αυτο σου το τονιζα μπας και μου πεις για το χρωμα τον Μαλλιων της  :2funny: :2funny:
Τελικα πως τι θες στο παλατι μας Ερωτα μου ??? Ξανθια,κοκκινομαλα, μελαχρινη? :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66

Και εγω γι αυτο σου το τονιζα μπας και μου πεις για το χρωμα τον Μαλλιων της  :2funny: :2funny:
Τελικα πως τι θες στο παλατι μας Ερωτα μου ??? Ξανθια,κοκκινομαλα, μελαχρινη? :2funny: :2funny:

Δεν έχω κάποια προτίμηση για το χρώμα των μαλλιών της!!
Το μαστίγιο ξέρει να το χρησιμοποιεί σωστά (για τους ανεπιθύμητους επισκέπτες φυσικά) ή το έχει μονο για το θεαθείναι; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Το μαστίγιο ξέρει να το χρησιμοποιεί σωστά (για τους ανεπιθύμητους επισκέπτες φυσικά) ή το έχει μονο για το θεαθείναι; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τα μαλλια ετσι κι αλλιως οτι χρωμα θελης τα κανεις
τι μαστιγιο και να ξερη να το χρησιμοποιει αμα ερθω θα το σηκωση;  :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης

Ειναι Γατα οπως ξερεις αρα πρεπει λογικα να ξερει να το χρησιμοποιει σωστα ;) ;) ;) (οχι πανω μας βεβαια) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Θελω να πιστευω ατερμονα ερωτα μου οταν θα απουσιαζω απο το παλατι μας για τα Σ.Π.Α μην σας πιασω στα πρασα και την εχεις  κανει μπαουλο απο το μαστιγωμα και οχι τιποτα αλλο πως θα κανει και το σφουγγαρισμα μετα ?????? :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Θα προσέχω γιατί πάνω από όλα τα καθήκοντα μια καλής δούλας είναι το σφουγγάρισμα και το πλύσιμο πιάτων!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Και  για την φροντιδα του κηπου μας αγαπημενε μου για τα γλυκα Μαρουλια μας  :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Μονο μαρουλια θα εχει ο κηπος θα παραπονιετε οτι λειπουν τα αγγουρια  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: δεν ξερω για τι θα ειναι ομως για φαγωμα η για αλλη χρηση ....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Σωστά, πολύ σωστά. :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Πριν λιγο που την πηρα τηλεφωνο εχει πεθανη στα γελια με ολα αυτα που γραφουμε και μου ειπε Μαρουλινη μου οτι εισαι Θεος  :grin: :grin: σου αφιερωνει ενα τραγουδακι  :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
ανοιξε τα ηχεια σου κλεισε τα ματια σου και σκεψου να σου το χορευει μονο με ενα στρινγκ η και χωρις ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Επισκέπτης
Μονο μαρουλια θα εχει ο κηπος θα παραπονιετε οτι λειπουν τα αγγουρια  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: δεν ξερω για τι θα ειναι ομως για φαγωμα η για αλλη χρηση ....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν την φοβαμε αυτην με τα αγγουρια τα παει καλα  :2funny: :2funny: :2funny: Με αλλα (αγγουρια) δεν τα παει καλα :smitten: :smitten:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Πριν λιγο που την πηρα τηλεφωνο εχει πεθανη στα γελια με ολα αυτα που γραφουμε και μου ειπε Μαρουλινη μου οτι εισαι Θεος  :grin: :grin: σου αφιερωνει ενα τραγουδακι  :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
ανοιξε τα ηχεια σου κλεισε τα ματια σου και σκεψου να σου το χορευει μονο με ενα στρινγκ η και χωρις ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Τα εμαθε και γελαη ρε την Ευα
Με στριγκ η χωρις θα προλαβη να χορεψη  :2funny: :2funny: :2funny:

iwt

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
[quote author=Marianna_79 link=topic=9877.msg1322069#msg1322069 date=125320961
[/quote]Καλησπερα Μαριαννα..!!!
Τι κανεις....? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom