Επισκέπτης
Λιγο, κριμα δεν ειναι το καθολου Η ξε...
Λιγο, κριμα δεν ειναι το καθολου Η ξε...
Το ιδιο ειναι και να μην βγη δεν εμποδιζη πουθεναΜ αρεσει αυτο το....φορεμα.......Δλδ ολα οσα βγαινουν ευκολα μ αρεσουν
Το ιδιο ειναι και να μην βγη δεν εμποδιζη πουθενα
Και να μην βγη το φορεμα δεν πειραζη εχει αλλη αισθησηπρεπει ετσι για την τιμη των οπλων!!!! να βγαζουμε και το φορεμα τουs
As ειναι τουλαχιστον...πανευκολο
Και να μην βγη το φορεμα δεν πειραζη εχει αλλη αισθηση
Σιγουρα θα εχει λεκεδεςναι αλλα ετσι θαχει πειστηρια για το εγκλημα........λεκεδεs!!!
Σιγουρα θα εχει λεκεδες
σημερα το πρωι διαβασα σε καποιο θεμα δεν το θυμαμαι τωρα,παει ο τυπος στο μπουρδελο περνα στο δωματιο η κοπελα για να τον καυλωση περισσοτερο βαζη ενα ασπρο φορεματακι αυτος τον επαιζε κανονικα η κοπελα ετοιμαζοταν να του βαλη το σκουφο και πριν προλαβη εχυσε πανω στο φορεμα και το εκανε μουνι,τωρα λεει η κοπελα τι θα φορεσω δεν εχω αλλο την λεει και αυτος εβγαλες το ποιο γρηγορο 20ευρω μασα σε 2 λεπτα
Σιγουρα θα εχει λεκεδες
σημερα το πρωι διαβασα σε καποιο θεμα δεν το θυμαμαι τωρα,παει ο τυπος στο μπουρδελο περνα στο δωματιο η κοπελα για να τον καυλωση περισσοτερο βαζη ενα ασπρο φορεματακι αυτος τον επαιζε κανονικα η κοπελα ετοιμαζοταν να του βαλη το σκουφο και πριν προλαβη εχυσε πανω στο φορεμα και το εκανε μουνι,τωρα λεει η κοπελα τι θα φορεσω δεν εχω αλλο την λεει και αυτος εβγαλες το ποιο γρηγορο 20ευρω μασα σε 2 λεπτα
Το Ευακι σε ασπρο η σε ροζ λες να της το κανουν ????????
Μαλλον στο ροζΤο Ευακι σε ασπρο η σε ροζ λες να της το κανουν ????????
Roz..........Αφηνει πιο καλο...αποτυπωμα
Ξερης αλλα δεν μας το λες ;)Μαλλον σε ασπρο πιστευω
Ακριβως καλε μου γλυκε μου ομορφε υπερτατε ερωτα μου
Μαρουλια μαρουλια πιασε μου τα καπουλια ;)
ΝτροπηηηηηηηηηηΗ επιθυμία σου είναι προσταγή μου!!!!
Ξερης αλλα δεν μας το λες ;)
Ποσα ξερηηηηηηηςΕγω δεν ξερω τιποτα Γαταρε μου ( )
Στα καπούλια της Μαριάννας αναφέρθηκα, τα οποία η ίδια μου ζήτησε να τας πιάσω!! Γιατί ο νους όλο πάει στο και ;