Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
πρεπει ετσι για την τιμη των οπλων!!!! να βγαζουμε και το φορεμα τουs
As  ειναι τουλαχιστον...πανευκολο
Και να μην βγη το φορεμα δεν πειραζη εχει αλλη αισθηση

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
ναι αλλα ετσι θαχει πειστηρια για το εγκλημα........λεκεδεs!!! :pipa3: :pipa3:
Σιγουρα θα εχει λεκεδες

σημερα το πρωι διαβασα σε καποιο θεμα δεν το θυμαμαι τωρα,παει ο τυπος στο μπουρδελο περνα στο δωματιο η κοπελα για να τον καυλωση περισσοτερο βαζη ενα ασπρο φορεματακι αυτος τον επαιζε κανονικα η κοπελα ετοιμαζοταν να του βαλη το σκουφο και πριν προλαβη εχυσε πανω στο φορεμα και το εκανε μουνι,τωρα λεει η κοπελα τι θα φορεσω δεν εχω αλλο την λεει και αυτος εβγαλες το ποιο γρηγορο 20ευρω μασα σε 2 λεπτα  :grin: :grin: :grin: :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Σιγουρα θα εχει λεκεδες

σημερα το πρωι διαβασα σε καποιο θεμα δεν το θυμαμαι τωρα,παει ο τυπος στο μπουρδελο περνα στο δωματιο η κοπελα για να τον καυλωση περισσοτερο βαζη ενα ασπρο φορεματακι αυτος τον επαιζε κανονικα η κοπελα ετοιμαζοταν να του βαλη το σκουφο και πριν προλαβη εχυσε πανω στο φορεμα και το εκανε μουνι,τωρα λεει η κοπελα τι θα φορεσω δεν εχω αλλο την λεει και αυτος εβγαλες το ποιο γρηγορο 20ευρω μασα σε 2 λεπτα   :grin: :grin: :grin: :grin:

Χαχαχαχαχαχα  παει το 20σαρικο  πανω στο φορεμα κιολαs.....Αυτοs εσπασε το ρεκορ.....και στο σαλονι θα ταδινε....δεν χρειαζοτανε να φτασει στην κρεβατοκαμαρα......Η κοπελα επρεπε να κρατησει τα λεφτα για το...καθαριστηριο και να του δωσει τα ρεστα

Επισκέπτης
Σιγουρα θα εχει λεκεδες

σημερα το πρωι διαβασα σε καποιο θεμα δεν το θυμαμαι τωρα,παει ο τυπος στο μπουρδελο περνα στο δωματιο η κοπελα για να τον καυλωση περισσοτερο βαζη ενα ασπρο φορεματακι αυτος τον επαιζε κανονικα η κοπελα ετοιμαζοταν να του βαλη το σκουφο και πριν προλαβη εχυσε πανω στο φορεμα και το εκανε μουνι,τωρα λεει η κοπελα τι θα φορεσω δεν εχω αλλο την λεει και αυτος εβγαλες το ποιο γρηγορο 20ευρω μασα σε 2 λεπτα   :grin: :grin: :grin: :grin:

Το Ευακι σε ασπρο η σε ροζ λες να της το κανουν ???????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Στα καπούλια της Μαριάννας αναφέρθηκα, τα οποία η ίδια μου ζήτησε να τας πιάσω!! Γιατί ο νους όλο πάει στο :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: και  :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: ;

Επισκέπτης

Συνημμένα

• marianna _______work.jpg
    marianna _______work.jpg
    87,5 KB · Εμφανίσεις: 97
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom