Καλησπερα Τερατακι μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
καλησπέρα κουκλαρα μουυυυυυυυυυυυυ.......
Καλησπερα Τερατακι μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ποιος ο λογος
Που αλλου να ειμαι δεν ειναι καλα εδω καλα δεν περναμε βρε καρντασι
Τρωμε και καλα μουνακι κωλαρακιοχι απλά καλά.. πάρα πολύ καλά...
Τρωμε και καλα μουνακι κωλαρακι
Καλα ειμαι εσυ τι κανεις,αν εχουμε πολυ καιρο να τα πουμε πολυ χαθηκες
παντα θα γιωρταζη ......... ο πουτσος λεμε.
χαιρετω τα κοριτσιαααααααααααααααααααααααααα..
ορεκτικαετσι ετσι για ορεξη, υγεία και ευεξία.. χεχεχεχε.. οι κουκλάρες μας έχουν στα οπα-οπα...
δες το e-mail σου
Και χθες σκεφτομουν να σου στειλω email αλλα ειχα δουλεια εκτος μαγαζιου και δεν μπορεσαΕίμαι μια χαμένη το ομολογώ . Αλλά είναι πολλά στην μέση που δεν μπορώ να σου εξηγήσω τον λόγω δημοσιως . Ίσως σε ποιο προσωπικό επίπεδο θα μπορούσα να σου πω το γιατί ;) , αν και η Μαριάννα είχε πει για ποιο λόγω χαθήκαμε ελαφρός όσο πατάει ο γατουλις
ορεκτικα
το ειδα ναι τωρα περιμενω στα γονατα..........
Και χθες σκεφτομουν να σου στειλω email αλλα ειχα δουλεια εκτος μαγαζιου και δεν μπορεσα
Αλλα νεα ειναι οτι χθες εκανα μετακομιση μπηκα στο σπιτι που εχτισα αλλα με αυτην τη ζεστη γαμηθηκαΜόνο το ότι το σκέφτηκες μου αρκεί γλυκέ μου γατουλι , Άλλα νέα σου ??? η Μαμά σου είναι καλυτέρα με το σπάσιμο που είχε πάθει ???? :'( :'(
Ακομη τιποταξαναδες μαιλ...
Αλλα νεα ειναι οτι χθες εκανα μετακομιση μπηκα στο σπιτι που εχτισα αλλα με αυτην τη ζεστη γαμηθηκα
Με το σπασιμο καλυτερα ναι
Ακομη τιποτα
Ευάκι ποιά δουλεύει τώρα?
Ευχαριστω ΕυαΚαλορίζικο Γιώργο μου και να ζήσεις να το χαρείς το καινούργιο σου σπιτάκι . Ευτυχώς που έκανες εχτές την μετακόμιση και δεν την έχεις για αύριο που θα φτάσει η θερμοκρασία τους 37 με 38 βαθμούς ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
εκει θα ηταν λιγο
μολις ηρθεαπό εμένα έφυγε πάντως .. δύο μαίλ...