μολις ηρθε
ολονυκτιο εεεεε και το πρωι εγραψες απο εκει
ναι ρεεε... χεχεχεχε
μολις ηρθε
Ευχαριστω Ευα
σιγουρα οσο μεγαλυτερη θερμοκρασια τοσο χειροτερα
η δουλεια σου εχει και τετοια κολπα η δουλεια μου δεν εχει γαμωτοειχα πάει επαγγελματικό ταξίδι στην Πάτρα αυτή την φορά χεχεχεχε
Τερατούκληηηηηηη, τι κάνεις βρε μακριά και κρυφά από τη κυράαααααααα????????
Τα κατάλαβα όλα, να το ξέρεις αυτό! Και μην τολμήσεις να απλώσεις χέρι επάνω μου.... θα τα μαρτυρήσω όλα....χιχιχιχιχι
η δουλεια σου εχει και τετοια κολπα η δουλεια μου δεν εχει γαμωτο
Σε ευχαριστώ!!! Θα μου θυμήσεις προγραμματάκι? Κάνει και extra?Η Μαριαννα ειναι μεχρι της 5.00 ;) ;) ;)
Χαχαχαχαχαχα λες να τελειωνη;Θα πρέπει στο Σταρ να μας βάζουν και στο δελτίο καιρού την Πετρούλα να μας λέει
Ποιες μέρες και θερμοκρασίες είναι κατάλληλες για μετακομίσεις και όχι μόνο να τελειώνει
οτι κάνεις και σύ μωρή σουπιά κάθε Παρασκευή...
Αυτες ειναι δουλειες να φευγης και να μην μπορη να σου πη τιποτα η κυρα σουτο προσπαθώ .. δεν έχω πάντα ευκαιρίες.. στην παλιά μου δουλειά ήταν μαγεία.. τουλάχιστον 10-15 ταξίδια τον χρόνο.. τα οποία εγώ τα έκανα αντί για 2 μέρες 4.. χεχεχεχε
η δουλεια σου εχει και τετοια κολπα η δουλεια μου δεν εχει γαμωτο
Θα πρεπη η εταιρια να στειλη καποιο χαρτι τα ξερη αυτα η δεν γινεται καποια απεργια να κατεβουμε με τον συλογοΝομίζω, ότι μπορείς 2-3 φορές το χρόνο να παίρνεις ένα διήμερο για επιμορφωτικό σεμινάριο. Δεν είναι εφικτό?
Θα πρεπη η εταιρια να στειλη καποιο χαρτι τα ξερη αυτα η δεν γινεται καποια απεργια να κατεβουμε με τον συλογο
Θα πρεπη η εταιρια να στειλη καποιο χαρτι τα ξερη αυτα η δεν γινεται καποια απεργια να κατεβουμε με τον συλογο
Σε ευχαριστώ!!! Θα μου θυμήσεις προγραμματάκι? Κάνει και extra?
Χαχαχαχαχαχα λες να τελειωνη;
Παρακαλω Φυσιολογικα μωρο μου (μονο) extra δεν κανη καμια μας ;) ;) ;) ;) ;)
Τι είναι το φυσιολογικό; Με τρεις ή με τέσσερις;