giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Στιφαδο με λαγο εχει το μενου σημερα η παστιτσιοΕκει που τα βρησκουμε καθε μερα........... στην κουζινα κανουνε
καινουργια ΕΔΕΣΜΑΤΑ.
Στιφαδο με λαγο εχει το μενου σημερα η παστιτσιοΕκει που τα βρησκουμε καθε μερα........... στην κουζινα κανουνε
καινουργια ΕΔΕΣΜΑΤΑ.
Το βραδακι θα φαμε παστιτσαδα........ και ειναι τοσο γλυκια η γαμημενη.Στιφαδο με λαγο εχει το μενου σημερα η παστιτσιο
Μηπως καλυτερα ειναι ρουφηγμα τη σουπα ;) ;) ;) ;) ;)Το βραδακι θα φαμε παστιτσαδα........ και ειναι τοσο γλυκια η γαμημενη.
Αρη σε 1 ωρα περναω να σε παρω παμε στα κοριτσια.
Μπορει.... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)Μηπως καλυτερα ειναι ρουφηγμα τη σουπα ;) ;) ;) ;) ;)
Και ΓΛΥΨΙΜΟ το κουταλι ;) ;) ;)Μπορει.... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
καλημέρα μαριάννα μου , τι κάνεις? ;)
καλά είμαι κούκλαρα μου εσύ πως περνάς??
Καλημερα αλανι μου τι κανεις.. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλημερα στα κοριτσια
καλά είμαι κούκλαρα μου εσύ πως περνάς??
Περιμενω???Καλημερα καλημερα εσυ να προσεχεις γιατι λογω ονοματος εχεις θεσει υποψιφιοτητα τωρα για που θα δουμε..................
Καλημερα και απο μενα Μαριαννακι. :-* :-* :-* :-* :-*Καλημερα καλημερα εσυ να προσεχεις γιατι λογω ονοματος εχεις θεσει υποψιφιοτητα τωρα για που θα δουμε..................
Α φιλε προηγουνται οι γιωργηδεςΚαλημερα και απο μενα Μαριαννακι. :-* :-* :-* :-* :-*
Γιατι τετοιος αποκλισμος σε ολους τους υπολοιπους? Μονο σε Γιωργο δηλαδη θες να μαγειρεψεις σημερα? Και εγω που δεν με λενε Γιωργο αλλα θελω να τα τιναξω απο την μαγειρικη σου τι θα γινω?
Καλημερα και απο μενα Μαριαννακι. :-* :-* :-* :-* :-*
Γιατι τετοιος αποκλισμος σε ολους τους υπολοιπους? Μονο σε Γιωργο δηλαδη θες να μαγειρεψεις σημερα? Και εγω που δεν με λενε Γιωργο αλλα θελω να τα τιναξω απο την μαγειρικη σου τι θα γινω?
Του εκανες το τραπεζι μηπως χτες? YESSSSSSSSSSS!Παιδια ειναι 1 η ωρα και ο μαρουλιας δεν εχει εμφανισθει ακομα . Καταλαβαυνετε τι σημενει αυτο.............Ισως τα τιναξε