Μου ειπε καποιο πουλακι οτι τα κοριτσια σου μαγειρευουνε και
εξτρα φαγητουλι........ τυχερακια.
Οσο για το Amjik στα τουρκικα συμαινη......... Μουνακι.
Μήπως το πουλάκι (όνομα και πράγμα) είναι ο διαβόητος Καρφάντο;;;
Μου ειπε καποιο πουλακι οτι τα κοριτσια σου μαγειρευουνε και
εξτρα φαγητουλι........ τυχερακια.
Οσο για το Amjik στα τουρκικα συμαινη......... Μουνακι.
Μπορει..... δεν ξερω... μαλλον.... δεν απαντω.Μήπως το πουλάκι (όνομα και πράγμα) είναι ο διαβόητος Καρφάντο;;;
Τα βλεπης Μαρουλια δεν φταιω εγω ........ αρχισανε τα κοριτσια
να εκδυλωνονται ........ θα φας καλα μπαγασικο παλι μονο
παρε δυο μπουκαλαλια Perrie μαζι σου
Δεν θεωρητε καρφωμα οταν αυτος που το λεη ειναι κολητος σου Μαρουλια.......
αφου μαζι τρωτε μουσακουλι
Συγνωμη αν με τα λεγομενα μου ξεκινησε ΠΟΛΕΜΟΣ ..........Ξέρεις τι λες;;; Είναι ποτέ δυνατόν να είμαι φίλος με αυτό το παλιοκαρφί, που μου κατέστρεψε τη θυελλώδη μου σχέση με το Ευάκι και για εκδίκηση η κολλητή της Μαριάννα θέλει να μου κάνει τραπέζι για να με στείλλει στον Αι Γιώργη ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;;;;
Συγνωμη αν με τα λεγομενα μου ξεκινησε ΠΟΛΕΜΟΣ ..........
κοριτσαρες μου εγκρατεια μια τρελοπαρεα ειμαστε.
Μαρουλια σε ακουη τωρα τον εχω στο τηλεφωνο.
Τωρα σε ακουσε......... και διαβασε αυτα που εγραψες........ ερε πισωγλεντια.Ο Μπουρδελικός κατά το Τρωϊκός;;;;
Τωρα σε ακουσε......... και διαβασε αυτα που εγραψες........ ερε πισωγλεντια.
Μας την πεσανε εξωγιηνοι .......... κοριτσαρες ερχομαστε.Λες ο Καρφάρας να το γύρισε όπως πολλοί αμετανόητοι χουντικοί και να μετανομαστεί σε Καρφίτσα;;;;
Κατσε στα αυγα σου,.......... θα αναρωτιεσαι αν πας.ελα ρε ηρεμισε για φαγητο θελο να παο......τιπουτα αλλο.....
Ρωτησε τον Μαρουλια.............τι θα αναροτιεμε ρε.....
Ρωτησε τον Μαρουλια.............
Τα βλεπης που σου λεω μονο τον Μαρουλια περιπηουνται τα κοριτσια..........Εγώ έφαγα λουκούλλεια εδέσματα από τα χεράκια της θεάς και ακόμα να συνέλθω!!!!
Εκει που τα βρησκουμε καθε μερα........... στην κουζινα κανουνεΚαλησπερα που ειναι τα κοριτσια σημερα?