grazypoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
καλημέρα Μαριαννα.....τι κανεις κουκλαρα?
:-* :-* :-* :-*
καλημέρα Μαριαννα.....τι κανεις κουκλαρα?
Καλημερα αγοραρα μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Kαλημερα ολοι μερα ........................
Μαρουλινο μου αντρακι μου ειδαις το αβαταρ της Μαριαννας-βεφας-Μαμαλακη-Βρετου-ντουβλη????????????????????
Αρα σημερα ειναι η μερα σου για το τραπεζι αγορινα μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ναι, σήμερα είμαι τυχερος :o :o :o :o :o, θα μου κάνει το τραπέζι η Μαριάννα-Βέφα-Ντούβλη κ.α. Η φαντασία μου οργιάζει !!!
Ναι, σήμερα είμαι τυχερος :o :o :o :o :o, θα μου κάνει το τραπέζι η Μαριάννα-Βέφα-Ντούβλη κ.α. Η φαντασία μου οργιάζει !!!
Αισιοδοξία πάνω από όλα!!! Τι στο καλό, έπαψαν να υπάρχουν καλοί γαστροεντερολόγοι στη χώρα μας;;;;Νασε αισιοδοξος βρε
Αισιοδοξία πάνω από όλα!!! Τι στο καλό, έπαψαν να υπάρχουν καλοί γαστροεντερολόγοι στη χώρα μας;;;;
Αισιοδοξία πάνω από όλα!!! Τι στο καλό, έπαψαν να υπάρχουν καλοί γαστροεντερολόγοι στη χώρα μας;;;;
Μ' αρέσει που και που να ζω επικίνδυνα!!! Φάε το καλαμαράκι σου και πιες το ουζάκι σου, Ευάκι, και μη στενοχωριέσαι για μένα. Αν χρειαστεί, θα με πάει ο Καρφάρας με μεγάλη του χαρά στο νοσοκομείο!!!Αχ αγορι μου δεν καταλαβενεις τον κυνδηνο απο την Κυρια Ντουβλη-βρετου κλπ..
αχ μωρο μου αχ και οχι τιποτα αλλο τωρα θελω να παω για φαγητο στον Κορφο και θα σε εχω στην εννοια μου και δεν θα μπωρο να φαω το καλαμαρακι
Μα γιατι με προσβαλεις τωρα :'( :'( :'( :'( :'(
Τελικα εισαι μοναχοφαγας δεν παιζεσαι......με τιποτα.Καθόλου, να σαι σίγουρη!!! Απλούστατα μια σκέψη έκανα, έτσι τυχαία!!!!!
καλημερα τρελι τι κανεις...Εδω και καιρο αγαπη μου απο την στυγμι που τους εκανε το τραπεζι η Μαριαννα Ντουβλη Βρετου Μαμαλακη κλπ
Τελικα εισαι μοναχοφαγας δεν παιζεσαι......με τιποτα.
Να φας οχι ....... αλλα εσυ ομως τρως και το ΚΑΤΙ παραπανω.Εγώ ποτέ!! Γιατί το λες αυτό;;;; Σου απαγόρευσε κανείς να φας σε οποιοδήποτε εστιατόριο θες;;
Εγώ ποτέ!! Γιατί το λες αυτό;;;; Σου απαγόρευσε κανείς να φας σε οποιοδήποτε εστιατόριο θες;;
Να φας οχι ....... αλλα εσυ ομως τρως και το ΚΑΤΙ παραπανω.
Μου ειπε καποιο πουλακι οτι τα κοριτσια σου μαγειρευουνε καιΤι υποννοείς Αμτζικ;;; Δεν σε καταλαβαίνω. Με τέτοιο προσωνύμιο μπας και είσαι άραβας ;
Μαρουλακι μαρουλινι οτι θες κι οτι ποθεις στης βεφουλας θα το βρεις
Μου ειπε καποιο πουλακι οτι τα κοριτσια σου μαγειρευουνε και
εξτρα φαγητουλι........ τυχερακια.
Οσο για το Amjik στα τουρκικα συμαινη......... Μουνακι.