Ο Γατοκεντερης
Πολύ καλό!!!
Ο Γατοκεντερης
Φιλε μαρουλια εγω ετσι το ευχαριστιεμε σε σπιτι πλεον εχω σταματησει δεν παω στα 10-15 λεπτα δεν προλαβενω,για ενα θελω 50 με 60 λεπτα και καπακι ενα δευτερο και ειμαι ενταξηΣυνεχόμενο δύωρο ; Τι είσαι βρε καρντάση, ολυμπιονίκης στο σεξ;
Εντος δουλειας δεν το συζητω καθολου μονο εκτοςΓια διωρο δεν ξερω και λογικα στην δουλεια για δυο ωρες ειναι λιγο χλωμο να κατσει μεσα με εναν , αλλα πιστευω απ τα λεγομενα της οτι πριν λιγες μερες με εναν που ειχε γνωρισει αντεξε παρα πανω απο δυο ωρες Δεν την φοβαμαι αντεχει η τρελο γαλη και μην ξεχνας οτι ο αλλος θα εχει προβλημα να αντεξει διωρο και οχι το Ευακι
Φιλε μαρουλια εγω ετσι το ευχαριστιεμε σε σπιτι πλεον εχω σταματησει δεν παω στα 10-15 λεπτα δεν προλαβενω,για ενα θελω 50 με 60 λεπτα και καπακι ενα δευτερο και ειμαι ενταξη
Εντος δουλειας δεν το συζητω καθολου μονο εκτος
σιγουρα τοσο χρονο μονο για εκτος δουλειας θα ηταν
Τωρα τι να πω η τρελο γαλη απ οσο ξερω εκτος εργασιας δεν βγενει με κανεναν... ;)
Ακριβως ΜαριανναΟ Γατοκεντερης
Δεν κανω καθολου πλακα αγαπητεΤι να πω; Μένω άναυδος!!! Για μας τους λιγότερο ανθεκτικούς 5 δευτ. είναι αρκετά!!!
Εσυ την γνωριζης εσυ ξερης εγω απλα περιμενω καποια ευκαιριασιγουρα τοσο χρονο μονο για εκτος δουλειας θα ηταν
Τωρα τι να πω η τρελο γαλη απ οσο ξερω εκτος εργασιας δεν βγενει με κανεναν... ;)
Ακριβως Μαριαννα Δεν κανω καθολου πλακα αγαπητε
Λες να ειμαι μονο εγω σ'αυτην την κατηγοριαΤότε είσαι στη δική σου ξεχωριστή κατηγορία!!! Ακόμα και ένας Αριστοτέλης θα είχε πρόβλημα να σε κατηγοριοποιήσει!!
Και καλά κάνει!! Φύλαγε τα ρούχα σου για να σου μείνει το εσώρουχό σου!!!
Αποφευγη τις πολλες κινησεις βαλε βγαλε συνεχεια χαλαει κι ολας περνη και καλυτερο αερα το κραταει δροσεροΜαρουλια μου απ οσο ξερω εσωρουχο φοραει μονο στην δουλεια κι αυτο αμα τυχει .......
Οταν αλαζουμε βαρδια και φοραει κανενα φορεμα την βλεπω οτι δεν φοραει εσωρουχο . ισως να ειναι αλλεργικη
Αποφευγη τις πολλες κινησεις βαλε βγαλε συνεχεια χαλαει κι ολας περνη και καλυτερο αερα το κραταει δροσερο
Μολις ερθη αυτο κανε σηκωσε την το φορεμα και πες μας δωστην και ενα φιλακι στην σχισμη απο εμεναναι η παλιο γαλη
σε λιγο που θα ερθει θα σου πω αν φοραει
Μολις ερθη αυτο κανε σηκωσε την το φορεμα και πες μας δωστην και ενα φιλακι στην σχισμη απο εμενα
Γιατι αποκλειεται ετσι ενα πεταχτο ας ειναι και λιγο παραπανω η στον αφαλο και μετα πεστηνΘα το κανει απο μονη της αυτο. ;) ;) Αλλα να την φιλησω εκει αποκλειεται
Γιατι αποκλειεται ετσι ενα πεταχτο ας ειναι και λιγο παραπανω η στον αφαλο και μετα πεστην
Ειναι πολλη αναμενη γι'αυτο και δεν το φοραεχεις πολλα φιλακια απο το Ευακι γαταρε μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* Και σε ολα τα παιδια :-* :-* :-*
Και απο εσωρουχο οπως ειπα Γιωργο μου ανυπαρκτο
Μου ειπε να ερθεις να της δωσεις εσυ τα φιλακια εκει
Μαρουλια μου απ οσο ξερω εσωρουχο φοραει μονο στην δουλεια κι αυτο αμα τυχει .......
Οταν αλαζουμε βαρδια και φοραει κανενα φορεμα την βλεπω οτι δεν φοραει εσωρουχο . ισως να ειναι αλλεργικη
Ειναι πολλη αναμενη γι'αυτο και δεν το φορα
οταν ερθω ειναι το μονο σιγουρο δεν ξερη οτι με εκεινο το σημειο ασχολουμαι παρα πολυ το περιποιουμε καταληλως :-* :-* :-* :-* :-*
αληθεια γιατι το Ευακι δεν μπαινη καθολου εδω