giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Καλως ηρθες στην παρεα μας καλα χιλιομετρα πορνοηδονηςΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΥΗ ΤΟ ΕΥΑΚΙ?
Αυτη την στιγμη δουλευη η Ευα
γραφε με μικρα γιατι θα σου τα σβησουνε
Καλως ηρθες στην παρεα μας καλα χιλιομετρα πορνοηδονηςΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΥΗ ΤΟ ΕΥΑΚΙ?
Εχει κι αλλα
αχ αγαπημενε μου θα ζουμε τον ερωτα μας σε διαφορα "σταδια" και χωρις αλλεργιες
Πάλι με "νίκησες" ;)
εγώ σου έστειλα "τρία φιλιά" :-* :-* :-*
και εσύ μου έστειλες "επτά"
ένα για κάθε ημέρα ;)
Καλως ηρθες στην παρεα μας καλα χιλιομετρα πορνοηδονης
Αυτη την στιγμη δουλευη η Ευα
γραφε με μικρα γιατι θα σου τα σβησουνε
Τον "Ελεύθερο Τύπο" που τον πήρε στα χεράκια της και τον έκανε μπουρδέλο, και κατόπιν τον έκλεισε.
Χωρίς αλλεργίες και με πολλά "στάδια" θα χαιρόμαστε τον ασίγαστο έρωτά μας και ασ' τους "άλλους" να βουρλίζονται!!!!
Πρωταρης ;ευχαριστω για τις πληροφοριες παω στο ευακι τωρα.ειναι η πρωτη μου φορα ελπιζω να περασω καλα
Ορμα και τα λεμε μεταοχι απλος πρωτη φορα παω στο ευακι.εχω ακουση πολλα παω να δω αν αληθευουν.
δεν θελω να σε τρομαξω αλλα τα μπουρδελα αν οχι ολα ,καποια εχουν μια οργανοση ,αυτη δεν ειχαι καμια
Αν εννοεις την τρελο γαλη να βουρλιζετε δεν θελει και πολυ ειναι ηδη βουρλισμενη απο τα παιδικα της χρονια
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!! Κάποια οργάνωση πρέπει να υπάρχει. Αυτή απλούστατα ενδιαφερόταν για την προβολή της μήπως τυχόν αργότερα μπει στην πολιτική αρένα!!!
Καλό βράδυ σε όλη την παρέα ;)
και ειδικά στην Μαριάννα :-*
οχι απλος πρωτη φορα παω στο ευακι.εχω ακουση πολλα παω να δω αν αληθευουν.
Καλο βραδυ φιλε φαρκελιΚαλό βράδυ σε όλη την παρέα ;)
Καλό βράδυ σε όλη την παρέα ;)
Καληνυχτα ομορφα μου ματια :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
υπερβολές ...
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*