Επισκέπτης
Εννοείς αν της το ζητήσει κάποιος από τους πελάτες της;
Αγαπη μου μιλαμε για μια ...ΞΕΒΡΑΚΩΤΗ
Εννοείς αν της το ζητήσει κάποιος από τους πελάτες της;
Μαλλον το ματι φταιηειχΕ ενα ατυχημα με τον υπολογιστη της δυστηχως της εσπασε οποτε μεχρι να παρει αλλον τι να σου πω ???
Ειναι μια απροσεχτη Γαλη προφανως την ματιασε ο Μαρουλιας
Ξεβρακωτη ξετσιπωτη απο ολαΑγαπη μου μιλαμε για μια ...ΞΕΒΡΑΚΩΤΗ
ειχαι ενα ατυχημα με τον υπολογιστη της δυστηχως της εσπασε οποτε μεχρι να παρει αλλον τι να σου πω ???
Ειναι μια απροσεχτη Γαλη προφανως την ματιασε ο Μαρουλιας
Μαρουλια μου απ οσο ξερω εσωρουχο φοραει μονο στην δουλεια κι αυτο αμα τυχει .......
Οταν αλαζουμε βαρδια και φοραει κανενα φορεμα την βλεπω οτι δεν φοραει εσωρουχο . ισως να ειναι αλλεργικη
Ναι, το ομολογώ. Τη μάτιασα για το καλό της!!!! Χάρη σε μένα έσπασε ο φορητός της Η/Υ και τριγυρίζει ξεβράκωτη!!!
Κανενα αγγουρι να την πεταξουν μπορηΝαι μεγαλη Αγαπη τριγυριζει ξεβρακωτη μπας και της πεταξει κανενας κανεναν υπολογιστη στο κεφαλι και ησυχασω
Και εγώ είμαι αλλεργικός (στους λαγούς), αλλά δεν τριγυρίζω ξεβράκωτος!!!!
Κανενα αγγουρι να την πεταξουν μπορη
Για αυτο αγαπη μου θα αποφευγουμε να χαιρομαστε τον ερωτα μας στα δαση μην εμφανιστει κανενας λαγος και μου τουμπανιασεις απο το αλλεργικο σοκ
Μα τι μου λες . Υπαρχει και ηλεκτρονικο αγγουρι που συνδεεται στο ιντερνετ??????//
Πολύ σωστά!!! Άλλωστε υπάρχουν πολλά άλλα μέρη που μπορεί κανείς να χαρεί τον έρωτά του χωρίς να τουμπανιάσει. Οι εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ προσφέρονται δωρεάν για αυτόν ακριβώς το σκοπό από την αυτοκράτειρα Γιάνννα!!!
Εκει και διαφορα αλλα ειναι τα μπουρδελα και οχι στα σπιτια που παμεΕιδες καλε μου τι μεγαλοψυχη και προνοητικη γυναικα που ειναι η γιαννα? Σου λεει ας φτιαξω το ΟΑΚΑ για τους ολυμπιακους και μετα να το κανω ενα απεραντο μπουρδελο να χαιρεται ο κοσμος.
Ειδες καλε μου τι μεγαλοψυχη και προνοητικη γυναικα που ειναι η γιαννα? Σου λεει ας φτιαξω το ΟΑΚΑ για τους ολυμπιακους και μετα να το κανω ενα απεραντο μπουρδελο να χαιρεται ο κοσμος.
Αν ήταν μονον το ΟΑΚΑ, καλά θα ήταν!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Καλησπέρα σε όλη την καλή παρέα
και ειδικά στην γλυκειά Μαριάννα :-* :-* :-*
Καλησπερα φαρκελιΚαλησπέρα σε όλη την καλή παρέα
και ειδικά στην γλυκειά Μαριάννα :-* :-* :-*
Καλησπερα γλυκε μου Φαρκελι :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΥΗ ΤΟ ΕΥΑΚΙ?