Επισκέπτης
αγαπημενη μαγειρησα ...........
κατι ξερης ΕΣΥ.
Καλημερα λατρεμενο αγορι των κοριτσιων...................... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
κατι ξερης ΕΣΥ.
Καλημερα λατρεμενο αγορι των κοριτσιων...................... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλημερα Μαριαννα :-* :-* :-*
ωχ ωχ ωχ ωχ αμα τα λεω εγω;;;;
πεσ πες ελα σε παρακαλω αρχωντησα....... :-* :-* :-* :-*
Σαν να μου φαινεται οτι σαρεσει το θεματακι και περηφανευσαι κορδομενο μου κοκκορακι
κατι ξερης ΕΣΥ.
Σαν γατουλα που ειναι την εψαχνα στις κεραμοσκεπες ξεχασα να ψαξω στα δεντραΚαλημερα γαταρε. Τι εγινε πετυχες πουθενα το ευακι στα καλντεριμια που γυρνας?
καλα το 9ποντο εγινε 7ποντομε τι;;;;;;;; με 7 ποντους;;;;;;;;;;;;
Σαν γατουλα που ειναι την εψαχνα στις κεραμοσκεπες ξεχασα να ψαξω στα δεντρα
εχω μια αλλη Ευα ομως φωτια και λαβρα
με τι;;;;;;;; με 7 ποντους;;;;;;;;;;;;
και πως μ αρεση να με γρατσουνα απο το ζορισμα που θα φαηΝα προσεχεις ομως γιατι η δικια μας ευα βγαζει νυχακια
Εγω για αλλους ποντους ακουσα??????????????
και πως μ αρεση να με γρατσουνα απο το ζορισμα που θα φαη
8'' δεν ειναι καλα
Αμα αντεχη τοσο πολυ βραχος ειναιαντεχει τα ζορισματα πιστεψεμε
8'' δεν ειναι καλαΑμα αντεχη τοσο πολυ βραχος ειναι
Δεν λεω οτι δεν αντεχη μαλλον δεν το ειπα σωστα,για συνεχομενο 2ωρο εννοουσα ποσο αντεχη και τι ιδρωτας θα τρεχη οχι για 10-15 λεπτα και διαλειμαεσυ λες να μην αντεχει Γαταρε μου ?????
Δεν λεω οτι δεν αντεχη μαλλον δεν το ειπα σωστα,για συνεχομενο 2ωρο εννοουσα ποσο αντεχη και τι ιδρωτας θα τρεχη οχι για 10-15 λεπτα και διαλειμα
Δεν λεω οτι δεν αντεχει μαλλον δεν το ειπα σωστα,για συνεχομενο 2ωρο εννοουσα ποσο αντεχη και τι ιδρωτας θα τρεχη οχι για 10-15 λεπτα και διαλειμα
Συνεχόμενο δύωρο ; Τι είσαι βρε καρντάση, ολυμπιονίκης στο σεξ;