Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Και για να μην ξεχνιομαστε τωρα μεχρι τις 1 δουλευει η σεξοβομβα ευαρααααααααααα
σεξοβομβα μα τι σεξοβομβα για πολλα ημιχρονα  :knockinb: :knockinb:
και πολυ ασπρα μαξιλαρια και σεντονι ωραια

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Ειναι ασπρα τα σεντονια και σοκολατενιο το Ευακι  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
Αυτη η αντιθεση ειναι που ανοιγη για τα καλα η ορεξη η και το κορδονακι απο το μαγιο που παραμενη απο κατω ασπρο(δεν ξερω αν εκανε γυμνισμο)

εσυ Μαριαννα εγινες σοκολατενια;

Επισκέπτης
Αυτη η αντιθεση ειναι που ανοιγη για τα καλα η ορεξη η και το κορδονακι απο το μαγιο που παραμενη απο κατω ασπρο(δεν ξερω αν εκανε γυμνισμο)

εσυ Μαριαννα εγινες σοκολατενια;

Αφου ξερεις τι ξεστιποτη ειναι παντα γυμνη κανει μπανιο????????
      Και εγω εγω εχω μαυρισει............ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Μα που να την πετυχεις βρε γαταρε μου ??????
Εδω εγω ωρες ωρες την ψαχνω και δεν την βρισκω  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Ολο και καπου θα  :fuck2: Ειναι μια ατιθαση γαλη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πισω απο βραχια απο θαμνους καπου εκει θα τρυπωνη  :fuck1:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Μα που να την πετυχεις βρε γαταρε μου ??????
Εδω εγω ωρες ωρες την ψαχνω και δεν την βρισκω  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Ολο και καπου θα  :fuck2: Ειναι μια ατιθαση γαλη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αναρωτιέμαι γιατί η γαλή (Αγκύρας) τηρεί σιωπήν ιχθύος είτε είναι άταχτη είτε όχι; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Αναρωτιέμαι γιατί η γαλή (Αγκύρας) τηρεί σιωπήν ιχθύος είτε είναι άταχτη είτε όχι; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γιατι αναρωτιεσαι γλυκε μου? σαν γαλη που ειναι κυνηγα ποντικακια και σαν καλη κυνηγος που ειναι κανει αθορυβες κινησεις................................................. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Επισκέπτης
      Γιατι αναρωτιεσαι γλυκε μου? σαν γαλη που ειναι κυνηγα ποντικακια και σαν καλη κυνηγος που ειναι κανει αθορυβες κινησεις................................................. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Α και μην ξεχασω να σου πω οτι την εχει πιασει μια ψυχωση να παιξει τον ρολο της (Μαριας της σιωπης) και τον προβαρει συνεχως για να τον αποδωσει τελεια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Καλησπέρα σε όλη την καλή παρέα  ;)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καλησπέρα φίλτατε Φαρκέλι!! Πως εξηγείς τη σιωπή ως μέθοδο υποκριτικής; Μήπως η Εύα είναι ο θυληκός και θρυλικός Στανισλάβσκι;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66

Μμμμ....πολύ ενδιαφέρουσα άποψη!!!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Καλησπέρα φίλτατε Φαρκέλι!! Πως εξηγείς τη σιωπή ως μέθοδο υποκριτικής; Μήπως η Εύα είναι ο θυληκός και θρυλικός Στανισλάβσκι;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φίλε Μαρούλια που να ξέρω τόσα πράγματα  :dunno:

ή μάλλον προτιμώ να μην ασχολούμαι με τόσο σύνθετα και περίπλοκα ζητήματα

Θεωρώ ότι τα ωραιότερα πράγματα είναι συνήθως τα "απλά" πράγματα

Η "σιωπή" είναι σιωπή  :grin: :grin: :grin:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Φίλε Μαρούλια που να ξέρω τόσα πράγματα  :dunno:

ή μάλλον προτιμώ να μην ασχολούμαι με τόσο σύνθετα και περίπλοκα ζητήματα

Θεωρώ ότι τα ωραιότερα πράγματα είναι συνήθως τα "απλά" πράγματα

Η "σιωπή" είναι σιωπή  :grin: :grin: :grin:

Μη μου πεις ότι είσαι οπαδός της περίφημης σωκρατικής μεθόδου!!! Τι πιο ωραιότερο από την ανακάλυψη του σύνθετου μέσα από το (φαινομενικά) απλό.
Μην ξεχνάς οτι η σιωπή είναι χρυσός σύμφωνα με μια γνωστή παροιμία!!!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Βεβαίως ναι !!!

αν μας ενδιαφέρει ο ..."χρυσός"  :grin: :grin: :grin:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καλημερα Μαριαννα  :-* :-* :-*

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom