Αχ Γιώργο μου δεν μπορούσα να αντισταθώ στην θεα αυτή και γι αυτό τα βούταγα όλα ένα ένα αλλά και δυο δυο ήταν πολύ ωραία ,Και μην ξεχνάς μετά το πένθος μου από τον geiasou έπρεπε να ξεχαστώ, οπότε κυλίστηκα στο γρασίδι σαν την μικρή Λωρα στο σπίτι στο λιβάδι που ξέρει να κάνει καλές πίπες ουπςςςς σορυ πίτες ήθελα να πω ,,,,, αυτός ο δαίμονας το τυπογραφείου ,,,,,,,,,βέβαια ψυχολογικά είμαι καταρακομενη μετά την απόρριψη την πρώτη του Μαρουλοτεκναρου Μαρουλια εκεί χρειάστηκα καιρό για να το ξεπεράσω και ακόμα δεν μπορώ , μετά από αυτόν καπάκι και ο geiasou ε πάει πολύ , έτσι για να το ξεπεράσω και αυτό το ΣΟΚ θα πάω να κλιστώ σε ένα στρατόπεδο
, πιστεύω ότι θα τον ξεπεράσω ,,,,,,, αλλά δεν ξερόυν να εκτιμούν την Φύση (παλιόπαιδα)……. Αχ Γιώργο μου οπότε θα πρέπει να καταλαβενεις τι δράμα ζω η γυναικά ,,, Όσο για τον Μαρουλοτεκναρο έχω να σου πω ότι σου έχω φτιάξη με τα χεράκια μου Ντολμαδακια γιαλαντζη με αμπελόφυλλα από την Κάρπαθο μου τα έστειλε η ξαδέρφι μου η κουτσή η Μαριγουλα ,,, σε περιμένουν μωρό μου έτοιμα και λαχταριστά , θα φας ένα και δεν θα θες δεύτερο,(για τη δεν θα
προλάβεις) ,,,,,,,,,,,,,,,,,,