Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Ε πως να αντισταθης δυο η και τρεια μαζι ετσι για προφταση απο το πενθος σαν καυλοχηρα που εισαι τωρα,κυλιστηκες η ξεσκιστηκες στο γρασιδι με τις πιτες πιπες με μπερδεψες,
Παντως ντολμαδακια δεν τρωω οποτε δεν εχω προβλημα

Μωρό μου γλυκό εγώ απλά είπα ότι κυλιόμουν στο λιβάδι σαν μικρή γατούλα . είχα Βάλη και το mp3 στο φουλ και τραγούδαγα το αγαπημένο τραγούδι μου  που με αυτό έριξα τον Μαρουλοτεκναρο , δες ……………..

Επισκέπτης
Μωρό μου γλυκό εγώ απλά είπα ότι κυλιόμουν στο λιβάδι σαν μικρή γατούλα . είχα Βάλη και το mp3 στο φουλ και τραγούδαγα το αγαπημένο τραγούδι μου  που με αυτό έριξα τον Μαρουλοτεκναρο , δες ……………..

Ανωμαλη. Ετσι λοιπον ειχες ριξει καποτε το χλωμο μου παλικαρι φτου σου ξετσιποτη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Αποφεύγω να περιαυτολογώ λόγω μετριοφροσύνης αλλά μετά τα σχόλια της Εύας πρέπει να υπερασπιστώ τον εαυτόν μου. Είναι αλήθεια ότι η Εύα και εγώ είχαμε μια σύντομη αλλά θυελλώδη (των 10 μποφόρ) ερωτική σχέση η οποία διεκόπη μετά από την αποκάλυψη της (γυμνής) αλήθειας για το άτομό της!! Μην την ακούτε δεν ήταν ο γειάσου (αέρα στα πανιά σου) ούτε ο Φαρκέλι (who's fucked Eli) υπεύθυνοι για τον χωρισμό μας, αλλά τρεις με τέσσερις ίσως γείτονες που την "επισκέπτονταν" τακτικά και ταυτόγχρονα, ενώ εγώ έλειπα για δουλειές εκτός Αθηνών για να μπορέσω να της παρέχω όλα τα αγαθά (εκτός από διμοιρίες φαντάρων φυσικά)!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δυστυχώς η ξεσαλωμένη γαλή αποκαλύφτηκε από έναν από τους γείτονές της, που τον είχε απορρίψει ενωρίτερα, μέσω ηχητικού-οπτικού υλικού που το παρέδωσε στην εκπομπή του Μάκη του Πατρινού. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
           Ανωμαλη. Ετσι λοιπον ειχες ριξει καποτε το χλωμο μου παλικαρι φτου σου ξετσιποτη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ενώ εσύ μου τον πήρες από τα χεριά μου έτσι παλιό σκύλα ,,, μου τον ξελόγιασες με αυτά που έκανες και έχασα το Μαρουλομωρο
ΑΠΟΝΗ ΖΩΗ νομίζεις ότι δεν θα σε κατάγραφε η κάμερα εσένα ?????

Επισκέπτης
Αχ Γιώργο μου δεν μπορούσα να αντισταθώ στην θεα αυτή και γι αυτό τα βούταγα όλα ένα ένα αλλά και δυο δυο ήταν πολύ ωραία ,Και μην ξεχνάς μετά το πένθος μου από τον geiasou  έπρεπε να ξεχαστώ, οπότε κυλίστηκα στο γρασίδι σαν την μικρή Λωρα στο σπίτι στο λιβάδι που ξέρει να κάνει καλές πίπες ουπςςςς σορυ πίτες ήθελα να πω ,,,,, αυτός ο δαίμονας το τυπογραφείου ,,,,,,,,,βέβαια ψυχολογικά είμαι καταρακομενη μετά την απόρριψη την πρώτη του Μαρουλοτεκναρου Μαρουλια εκεί χρειάστηκα καιρό για να το ξεπεράσω και ακόμα δεν μπορώ , μετά από αυτόν καπάκι και ο geiasou ε πάει πολύ , έτσι για να το ξεπεράσω και αυτό το ΣΟΚ θα πάω να κλιστώ σε ένα στρατόπεδο :knockinb: , πιστεύω ότι θα τον ξεπεράσω ,,,,,,, αλλά δεν ξερόυν να εκτιμούν την Φύση (παλιόπαιδα)……. Αχ Γιώργο μου οπότε θα πρέπει να καταλαβενεις τι δράμα ζω η γυναικά ,,, Όσο για τον Μαρουλοτεκναρο έχω να σου πω ότι σου έχω φτιάξη με τα χεράκια μου Ντολμαδακια γιαλαντζη με αμπελόφυλλα από την Κάρπαθο μου τα έστειλε η ξαδέρφι μου η κουτσή η Μαριγουλα ,,, σε περιμένουν μωρό μου έτοιμα και λαχταριστά , θα φας ένα και δεν θα θες δεύτερο,(για τη δεν θα

προλάβεις) ,,,,,,,,,,,,,,,,,, :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εχουυν γνωση οι φυλακες μαυρη λαγνοχηρα. Το χλωμο μαρουλοπαλικαρι ξερει πολυ καλα τι τον περιμενει οταν δοκιμασει τα φημισμενα ντολμαδακια σου. Ομως ετσι θα ξεκανεις τον μισο αντρικο πλυθησμο ευθημη χηρα Μηπως ετσι σκεφτεσαι να ξεκανεις και τον κακομοιρο τον γιασου?? Και δεν προλαβει να σου πει ουτε ενα γεια σου???????????????????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66

Συμφωνώ απόλυτα μεγάλη μου αδυναμία :smitten: :smitten:  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Για όλα υπάρχει μια ανώμαλη (λογική εννοώ) εξήγηση!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Ενώ εσύ μου τον πήρες από τα χεριά μου έτσι παλιό σκύλα ,,, μου τον ξελόγιασες με αυτά που έκανες και έχασα το Μαρουλομωρο
ΑΠΟΝΗ ΖΩΗ νομίζεις ότι δεν θα σε κατάγραφε η κάμερα εσένα ?????

ΤρελοΕύαρα!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166

Μηπως ηταν αυτο

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10

Εμ όχι γλυκέ μου και  μετά λες για μένα και τους γείτονες , εμ εδώ με αυτήν τι θα έπρεπε να πεις ??????
Αλλά έτσι είστε όλοι σας , βρήκατε ένα καλό κορίτσι από σπίτι και με σπίτι και το παρατάτε στα μισά του δρόμου εφ όσον το έχετε στύψη σαν πορτοκαλόφλουδα
Αχ είναι ο πόνος μου Βάρυς ,,,,,,,,,,,,

Ενώ η άλλη τα πίνει όλα από ουίσκι μέχρι και κόκα κόλα … και δυο δυο στο μπάνιο
Ενώ εγώ βρε τους γείτονες τους είχα φωνάξει να μου κάνουν δουλειές στο σπίτι . ο ένας τα υδραυλικά ο άλλος τα ράφια και ο άλλος να μου κουρέψει το γκαζόν και εσύ κατ ευθειαν να πεις την κακία σου ,,, Εσύ στα επαγγελματικά σου ταξίδια ήσουν σωστός θες να μου πεις ???????? :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Βαθύτερα, μεσα στην καρδιά της εννοώ, δε γίνεται Γιώργο58!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Γλυκια ωραια τρελα η Ευαρα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αχ Γιώργο μου μην παρεξηγείς που την φωνάζει Αννούλα ο Μαρουλοτεκναρος στο βιντεοκλίπ , είναι το υποκοριστηκοτης βγαίνει από το πουτ-αννουλα ………… :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Εμ όχι γλυκέ μου και  μετά λες για μένα και τους γείτονες , εμ εδώ με αυτήν τι θα έπρεπε να πεις ??????
Αλλά έτσι είστε όλοι σας , βρήκατε ένα καλό κορίτσι από σπίτι και με σπίτι και το παρατάτε στα μισά του δρόμου εφ όσον το έχετε στύψη σαν πορτοκαλόφλουδα
Αχ είναι ο πόνος μου Βάρυς ,,,,,,,,,,,,

Ενώ η άλλη τα πίνει όλα από ουίσκι μέχρι και κόκα κόλα … και δυο δυο στο μπάνιο
Ενώ εγώ βρε τους γείτονες τους είχα φωνάξει να μου κάνουν δουλειές στο σπίτι . ο ένας τα υδραυλικά ο άλλος τα ράφια και ο άλλος να μου κουρέψει το γκαζόν και εσύ κατ ευθειαν να πεις την κακία σου ,,, Εσύ στα επαγγελματικά σου ταξίδια ήσουν σωστός θες να μου πεις ???????? :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

Δεν φταίω που οι βόρειες είναι μεγάλες καρδιές και πρόσχαρες!!! Αν μια σαλονικιά προσφέρθηκε να μου δείξει το Β(ου)α-ρδ(ουλ)άρη(η) της μέρα μεσημέρι  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: και το Λευκό (της) Πύργο (ανάποδα), το έκανε για ήταν πολλλλύ φιλλλόξενη!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Αχ Γιώργο μου μην παρεξηγείς που την φωνάζει Αννούλα ο Μαρουλοτεκναρος στο βιντεοκλίπ , είναι το υποκοριστηκοτης βγαίνει από το πουτ-αννουλα ………… :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τύφλα νά 'χει η Μεσσαλίνα!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Να βαλουμε λοιπον ενα κουιζ και να ρωτησουμε εδω τα παιδια , το δικο σου υποκοριστικο που ειναι ρουλα απο που βγαινει?????????????????????????????????????????????????????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Οποιος το βρει θα εχει ενα πολυ μεγαλο επαθλο...............................

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166

Βαριεμε να κοθομαι να γραφω και να ψαχνω τελος παντων και αυτο

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
           Να βαλουμε λοιπον ενα κουιζ και να ρωτησουμε εδω τα παιδια , το δικο σου υποκοριστικο που ειναι ρουλα απο που βγαινει?????????????????????????????????????????????????????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Οποιος το βρει θα εχει ενα πολυ μεγαλο επαθλο...............................
Λιγη θοηθεια γινεται :think:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Δεν φταίω που οι βόρειες είναι μεγάλες καρδιές και πρόσχαρες!!! Αν μια σαλονικιά προσφέρθηκε να μου δείξει το Β(ου)α-ρδ(ουλ)άρη(η) της μέρα μεσημέρι  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: και το Λευκό (της) Πύργο (ανάποδα), το έκανε για ήταν πολλλλύ φιλλλόξενη!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αχα έτσι εξηγείτε η κατάσταση σου ε???? αλλά βρε αφιλότιμε άντρα που να σου πρασινίσει το δεξί σου (μάτι)  ήθελες να πας επαγγελματικό ταξίδι και να έχεις και ξεναγό για τον λευκό τον πύργο που τον έχουν καταντήσει μαύρο εκεί πάνω από το καυσαέριο αλλά τέλος πάντων άσχετο, ενώ εγώ βρε άτιμε έτρεχα στην δουλειά όλη μέρα σαν την σκύλα και να τρέχω μετά να καθαρίζω και να σου συδερωνο πουκαμίσα για να πας γραβατομενος στην γκόμενα ?????????? ε όχι πάει πολύ αγάπη μου , Ένταξη άντε ρίξε ένα βόλι και φύγε δεν θα με πείραζε τόσο , αλλά να μυραζεσε και το ταπερακι με τα κεφτεδακια που σου είχα κάνη εεεεεεεεεεεεε αυτό πάει πολύ με έκανες έξαλλη ……….. Φταίω εγώ μετά που σου ζηταω το σπίτι στο κουτσοποδι , που αν το βάλεις κάτω βρε αν σου χρέωνα το κάθε πήδημα που κάναμε συν τα φαγητά συν το σιδέρωμα σώναμε τον προϋπολογισμό της Ελλάδας  Αχάριστε . κάτσε τώρα εκεί με την Μαρι-Αννουλα σου , αλλά είναι μέχρι να σε μάθει κι αυτή τι είσαι ,,,,,
Άδικε ντουνιά  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom