Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τελος παντων εγω αποχωρω.  Καλο σαββατοκυριακο σε ολους.

Φιλια πολλα πολλα ψηλο χλωμο μαρουλοπαλικαρι μου :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
           Να βαλουμε λοιπον ενα κουιζ και να ρωτησουμε εδω τα παιδια , το δικο σου υποκοριστικο που ειναι ρουλα απο που βγαινει?????????????????????????????????????????????????????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Οποιος το βρει θα εχει ενα πολυ μεγαλο επαθλο...............................

Απο το ξεπαστ-ρουλα τους ξεπαστρεφω ολους Αννουλα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Καλο Σαββατοκυριακο Μαριαννα

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Αχα έτσι εξηγείτε η κατάσταση σου ε???? αλλά βρε αφιλότιμε άντρα που να σου πρασινίσει το δεξί σου (μάτι)  ήθελες να πας επαγγελματικό ταξίδι και να έχεις και ξεναγό για τον λευκό τον πύργο που τον έχουν καταντήσει μαύρο εκεί πάνω από το καυσαέριο αλλά τέλος πάντων άσχετο, ενώ εγώ βρε άτιμε έτρεχα στην δουλειά όλη μέρα σαν την σκύλα και να τρέχω μετά να καθαρίζω και να σου συδερωνο πουκαμίσα για να πας γραβατομενος στην γκόμενα ?????????? ε όχι πάει πολύ αγάπη μου , Ένταξη άντε ρίξε ένα βόλι και φύγε δεν θα με πείραζε τόσο , αλλά να μυραζεσε και το ταπερακι με τα κεφτεδακια που σου είχα κάνη εεεεεεεεεεεεε αυτό πάει πολύ με έκανες έξαλλη ……….. Φταίω εγώ μετά που σου ζηταω το σπίτι στο κουτσοποδι , που αν το βάλεις κάτω βρε αν σου χρέωνα το κάθε πήδημα που κάναμε συν τα φαγητά συν το σιδέρωμα σώναμε τον προϋπολογισμό της Ελλάδας  Αχάριστε . κάτσε τώρα εκεί με την Μαρι-Αννουλα σου , αλλά είναι μέχρι να σε μάθει κι αυτή τι είσαι ,,,,,
Άδικε ντουνιά  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Άδικη κενωνία!!!! Όμως δε φταίω για τα ανομήματά μου  αλλά ο ύψιστος που με έπλασε με ενα θεσπέσιο κορμί, που ελκύει μικρές τυφλές ζουρλές και μεγάλες, και IQ υπό το μηδέν!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Ξανθες μοιρολογιστρες ομως για να καθονται επανω στο μνημα(θυμισου το ανεκδοτο) :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits:

Αμ σε τρώει και σενα να σε κανω καντρακι στο σαλόνι μου … το είδα εγώ στο βλέμμα σου , Μωρέ και Ξανθιές αλλά και μελαχρινές και κοκκινομάλλες  ότι θέλεις πασά μου εσύ .  Λοιπόν μωρά  πολλά πολλά πολλά φιλάκια παντού και σε όλους να είστε καλά σήμερα με κάνατε και ξεχάστηκα και γέλασα με την καρδιά μου ,  φιλάκια Μαρουλοτεκναρε , Γιώργο μου , geiasou, Hot, κλπ κλπ κλπ κλπ  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Αμ σε τρώει και σενα να σε κανω καντρακι στο σαλόνι μου … το είδα εγώ στο βλέμμα σου , Μωρέ και Ξανθιές αλλά και μελαχρινές και κοκκινομάλλες  ότι θέλεις πασά μου εσύ .  Λοιπόν μωρά  πολλά πολλά πολλά φιλάκια παντού και σε όλους να είστε καλά σήμερα με κάνατε και ξεχάστηκα και γέλασα με την καρδιά μου ,  φιλάκια Μαρουλοτεκναρε , Γιώργο μου , geiasou, Hot, κλπ κλπ κλπ κλπ  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Καλα να περασης Ευα  :-* :-* :-* :-* :-*
γελασαμε καλα και σημερα,αλλα οχι ακομη δεν ειμαι για το καδρο

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66

Πολλά  :-* :-* :-* :-* :-* :-* από το Μαρουλομπουμπούκο και καλά να περάσεις!!!
Χίλια χρόνια να ζήσεις (γυριστ)ρούλα, με έκανες να γελάσω με την καρδιά μου ξανθιά γαλή αγκύρας!!!

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
154
Πόντοι
16
Αχ Γιώργο μου δεν μπορούσα να αντισταθώ στην θεα αυτή και γι αυτό τα βούταγα όλα ένα ένα αλλά και δυο δυο ήταν πολύ ωραία ,Και μην ξεχνάς μετά το πένθος μου από τον geiasou  έπρεπε να ξεχαστώ, οπότε κυλίστηκα στο γρασίδι σαν την μικρή Λωρα στο σπίτι στο λιβάδι που ξέρει να κάνει καλές πίπες ουπςςςς σορυ πίτες ήθελα να πω ,,,,, αυτός ο δαίμονας το τυπογραφείου ,,,,,,,,,βέβαια ψυχολογικά είμαι καταρακομενη μετά την απόρριψη την πρώτη του Μαρουλοτεκναρου Μαρουλια εκεί χρειάστηκα καιρό για να το ξεπεράσω και ακόμα δεν μπορώ , μετά από αυτόν καπάκι και ο geiasou ε πάει πολύ , έτσι για να το ξεπεράσω και αυτό το ΣΟΚ θα πάω να κλιστώ σε ένα στρατόπεδο :knockinb: , πιστεύω ότι θα τον ξεπεράσω ,,,,,,, αλλά δεν ξερόυν να εκτιμούν την Φύση (παλιόπαιδα)……. Αχ Γιώργο μου οπότε θα πρέπει να καταλαβενεις τι δράμα ζω η γυναικά ,,, Όσο για τον Μαρουλοτεκναρο έχω να σου πω ότι σου έχω φτιάξη με τα χεράκια μου Ντολμαδακια γιαλαντζη με αμπελόφυλλα από την Κάρπαθο μου τα έστειλε η ξαδέρφι μου η κουτσή η Μαριγουλα ,,, σε περιμένουν μωρό μου έτοιμα και λαχταριστά , θα φας ένα και δεν θα θες δεύτερο,(για τη δεν θα προλάβεις) ,,,,,,,,,,,,,,,,,, :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μα τι βλέπω κανεις και ντολμαδάκια γιαλατζι?????
α τοτε αλλαζει το θεμα !!!! :rockon: :rockon:
με κτυπησες στο ευαισθητο σημείο μου!!!μηπως τα κανεις και με κυμα και αυγολεμονο σως??
βλεπω οτι εχεις κρυφα ταλέντα!!! :tits: :tits: :dancing:
μ'ηπως να το ξανασκεφτω????χ,μμμμμμμμ??? :think: :think:

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
154
Πόντοι
16
Μπορείτε να τα πείτε και εκτός έδρας! Σε κανένα παραλιακό ξενοδοχειάκι, αμα λάχει να ούμε!  :dancing:
Για τα υπόλοιπα κακά παιδιά θα υπάρξει άλλη προσφορά?
Ενδιαφέρομαι...  ;)
τι ξενοδοχειακι????μα τι λες τωρα ???με τετοια κρίση!!!
σε camping με σκηνή και sleeping bang!!τι με περασες για Ελληνα κροισο με 6 γραμματα!!!

terrorist

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
1.992
Μωρό μου γλυκό εγώ απλά είπα ότι κυλιόμουν στο λιβάδι σαν μικρή γατούλα . είχα Βάλη και το mp3 στο φουλ και τραγούδαγα το αγαπημένο τραγούδι μου  που με αυτό έριξα τον Μαρουλοτεκναρο , δες ……………..

ή μήπως ήταν αυτό?
Καλό σαββατοκύριακο σε ολα τα άτακτα κορίτσια και σε όλους!!!
:dancing: :dancing: :dancing:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλους .. τι κάνουν τα αγόρια μου ?????? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλους .. τι κάνουν τα αγόρια μου ?????? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλημερα Ευα και καλη εβδομαδα  :-* :-* :-*
Ειμαι καλα,εσυ ;

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλημερα Ευα και καλη εβδομαδα  :-* :-* :-*
Ειμαι καλα,εσυ ;

Και εγώ μωρό μου μια χαρά είμαι εδώ σπίτι και πινω καφεδακι, τι απεσιος καιρος είναι αυτος καταθλιπτικος , εσυ τι κάνεις ??? τι λέει πάνω???

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Και εγώ μωρό μου μια χαρά είμαι εδώ σπίτι και πινω καφεδακι, τι απεσιος καιρος είναι αυτος καταθλιπτικος , εσυ τι κάνεις ??? τι λέει πάνω???
Χαλια καιρος δεν λεει να βγαλη ηλιο,συνεχως συνεφια και καπου καπου ψιλοβροχο,μολις τελειωσα τον δευτερο καφε στο μαγαζι
δες το email σου
ωραιο ναζιαρικο γατακι

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα Ευάκι!!!  :-* :-*
Μπορεί ο καιρός να είναι κάπως καταθλιπτικός αλλά και μόνο η σκέψη σου μας κάνει να αισθανόμαστε καλύτερα... Σνιάρφ!!!! Σνιάρφ!!!
Καλημέρα και στον άλλο γατούλη...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom