Επισκέπτης
Τελος παντων εγω αποχωρω. Καλο σαββατοκυριακο σε ολους.
Φιλια πολλα πολλα ψηλο χλωμο μαρουλοπαλικαρι μου
Να βαλουμε λοιπον ενα κουιζ και να ρωτησουμε εδω τα παιδια , το δικο σου υποκοριστικο που ειναι ρουλα απο που βγαινει??????????????????????????????????????????????????????
Οποιος το βρει θα εχει ενα πολυ μεγαλο επαθλο...............................
Πως τι με τιΑπο το ξεπαστ-ρουλα τους ξεπαστρεφω ολους Αννουλα
Βοθρουλα το βρηκα τι κερδιζω
Τελος παντων εγω αποχωρω. Καλο σαββατοκυριακο σε ολους.
Ξανθες μοιρολογιστρες ομως για να καθονται επανω στο μνημα(θυμισου το ανεκδοτο)Ενα μνυμα στο 1ο Αθηνων και 10 μοιρολογιστρες δωρο συν τα κεκακια
Αχα έτσι εξηγείτε η κατάσταση σου ε???? αλλά βρε αφιλότιμε άντρα που να σου πρασινίσει το δεξί σου (μάτι) ήθελες να πας επαγγελματικό ταξίδι και να έχεις και ξεναγό για τον λευκό τον πύργο που τον έχουν καταντήσει μαύρο εκεί πάνω από το καυσαέριο αλλά τέλος πάντων άσχετο, ενώ εγώ βρε άτιμε έτρεχα στην δουλειά όλη μέρα σαν την σκύλα και να τρέχω μετά να καθαρίζω και να σου συδερωνο πουκαμίσα για να πας γραβατομενος στην γκόμενα ?????????? ε όχι πάει πολύ αγάπη μου , Ένταξη άντε ρίξε ένα βόλι και φύγε δεν θα με πείραζε τόσο , αλλά να μυραζεσε και το ταπερακι με τα κεφτεδακια που σου είχα κάνη εεεεεεεεεεεεε αυτό πάει πολύ με έκανες έξαλλη ……….. Φταίω εγώ μετά που σου ζηταω το σπίτι στο κουτσοποδι , που αν το βάλεις κάτω βρε αν σου χρέωνα το κάθε πήδημα που κάναμε συν τα φαγητά συν το σιδέρωμα σώναμε τον προϋπολογισμό της Ελλάδας Αχάριστε . κάτσε τώρα εκεί με την Μαρι-Αννουλα σου , αλλά είναι μέχρι να σε μάθει κι αυτή τι είσαι ,,,,,
Άδικε ντουνιά
Ξανθες μοιρολογιστρες ομως για να καθονται επανω στο μνημα(θυμισου το ανεκδοτο)
Καλα να περασης Ευα :-* :-* :-* :-* :-*Αμ σε τρώει και σενα να σε κανω καντρακι στο σαλόνι μου … το είδα εγώ στο βλέμμα σου , Μωρέ και Ξανθιές αλλά και μελαχρινές και κοκκινομάλλες ότι θέλεις πασά μου εσύ . Λοιπόν μωρά πολλά πολλά πολλά φιλάκια παντού και σε όλους να είστε καλά σήμερα με κάνατε και ξεχάστηκα και γέλασα με την καρδιά μου , φιλάκια Μαρουλοτεκναρε , Γιώργο μου , geiasou, Hot, κλπ κλπ κλπ κλπ
Αμ σε τρώει και σενα να σε κανω καντρακι στο σαλόνι μου … το είδα εγώ στο βλέμμα σου , Μωρέ και Ξανθιές αλλά και μελαχρινές και κοκκινομάλλες ότι θέλεις πασά μου εσύ . Λοιπόν μωρά πολλά πολλά πολλά φιλάκια παντού και σε όλους να είστε καλά σήμερα με κάνατε και ξεχάστηκα και γέλασα με την καρδιά μου , φιλάκια Μαρουλοτεκναρε , Γιώργο μου , geiasou, Hot, κλπ κλπ κλπ κλπ
μα τι βλέπω κανεις και ντολμαδάκια γιαλατζι?????Αχ Γιώργο μου δεν μπορούσα να αντισταθώ στην θεα αυτή και γι αυτό τα βούταγα όλα ένα ένα αλλά και δυο δυο ήταν πολύ ωραία ,Και μην ξεχνάς μετά το πένθος μου από τον geiasou έπρεπε να ξεχαστώ, οπότε κυλίστηκα στο γρασίδι σαν την μικρή Λωρα στο σπίτι στο λιβάδι που ξέρει να κάνει καλές πίπες ουπςςςς σορυ πίτες ήθελα να πω ,,,,, αυτός ο δαίμονας το τυπογραφείου ,,,,,,,,,βέβαια ψυχολογικά είμαι καταρακομενη μετά την απόρριψη την πρώτη του Μαρουλοτεκναρου Μαρουλια εκεί χρειάστηκα καιρό για να το ξεπεράσω και ακόμα δεν μπορώ , μετά από αυτόν καπάκι και ο geiasou ε πάει πολύ , έτσι για να το ξεπεράσω και αυτό το ΣΟΚ θα πάω να κλιστώ σε ένα στρατόπεδο , πιστεύω ότι θα τον ξεπεράσω ,,,,,,, αλλά δεν ξερόυν να εκτιμούν την Φύση (παλιόπαιδα)……. Αχ Γιώργο μου οπότε θα πρέπει να καταλαβενεις τι δράμα ζω η γυναικά ,,, Όσο για τον Μαρουλοτεκναρο έχω να σου πω ότι σου έχω φτιάξη με τα χεράκια μου Ντολμαδακια γιαλαντζη με αμπελόφυλλα από την Κάρπαθο μου τα έστειλε η ξαδέρφι μου η κουτσή η Μαριγουλα ,,, σε περιμένουν μωρό μου έτοιμα και λαχταριστά , θα φας ένα και δεν θα θες δεύτερο,(για τη δεν θα προλάβεις) ,,,,,,,,,,,,,,,,,,
λιγο αργα το θυμηθικες ρε φιλε.
τι ξενοδοχειακι????μα τι λες τωρα ???με τετοια κρίση!!!Μπορείτε να τα πείτε και εκτός έδρας! Σε κανένα παραλιακό ξενοδοχειάκι, αμα λάχει να ούμε!
Για τα υπόλοιπα κακά παιδιά θα υπάρξει άλλη προσφορά?
Ενδιαφέρομαι... ;)
Μωρό μου γλυκό εγώ απλά είπα ότι κυλιόμουν στο λιβάδι σαν μικρή γατούλα . είχα Βάλη και το mp3 στο φουλ και τραγούδαγα το αγαπημένο τραγούδι μου που με αυτό έριξα τον Μαρουλοτεκναρο , δες ……………..
Καλημερα Ευα και καλη εβδομαδα :-* :-* :-*Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλους .. τι κάνουν τα αγόρια μου ?????? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλημερα Ευα και καλη εβδομαδα :-* :-* :-*
Ειμαι καλα,εσυ ;
Χαλια καιρος δεν λεει να βγαλη ηλιο,συνεχως συνεφια και καπου καπου ψιλοβροχο,μολις τελειωσα τον δευτερο καφε στο μαγαζιΚαι εγώ μωρό μου μια χαρά είμαι εδώ σπίτι και πινω καφεδακι, τι απεσιος καιρος είναι αυτος καταθλιπτικος , εσυ τι κάνεις ??? τι λέει πάνω???