Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Καλημερα ινδιανε

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Χαλια καιρος δεν λεει να βγαλη ηλιο,συνεχως συνεφια και καπου καπου ψιλοβροχο,μολις τελειωσα τον δευτερο καφε στο μαγαζι
δες το email σου
ωραιο ναζιαρικο γατακι

Τόσο καλά και εκεί πάνω ????
Εδώ έβαλε κρύο και ψιλό βρέχει κι ολας…..
Σήμερα είναι για σπίτι  κι όχι για έξω ….
Αα σου έχω μια φωτογραφία  εσένα του Μαρουλομπουμπουκου και του Αμτζικ που είστε όλοι μαζί παρέα , τι κουκλακια είστε εσεις !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-* :-* :-*

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα Γιώργο!!!
Πως πάει η δουλειά?
Ρε Ευάκι για γατούληδες τα είχα τα παιδιά όχι για κουτάβια... :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Τόσο καλά και εκεί πάνω ????
Εδώ έβαλε κρύο και ψιλό βρέχει κι ολας…..
Σήμερα είναι για σπίτι  κι όχι για έξω ….
Αα σου έχω μια φωτογραφία  εσένα του Μαρουλομπουμπουκου και του Αμτζικ που είστε όλοι μαζί παρέα , τι κουκλακια είστε εσεις !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-* :-* :-*
Τι δουλεια εχω εκει γατα με τα σκυλια δεν γινεται
Επειτα εγω ειμαι αλλη ρατσα ΣΚΥΛΑΡΟΣ  ;) ;) ;)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλημέρα Ευάκι!!!  :-* :-*
Μπορεί ο καιρός να είναι κάπως καταθλιπτικός αλλά και μόνο η σκέψη σου μας κάνει να αισθανόμαστε καλύτερα... Σνιάρφ!!!! Σνιάρφ!!!
Καλημέρα και στον άλλο γατούλη...

Καλημέρα αγαπητέ μου Ινδιανουλι μου :) , ομολογώ ότι αυτός ο καιρός δεν είναι και ο καλύτερος για μένα :'( :'( , δεν τον μπορώ με τίποτα  :tickedoff:, Μου αρέσει πολύ να έχει Ήλιο  με ζωντανεύει κατά κάποιο τρόπο  :boobies:, μου δίνη ενέργεια  :tits2:. Αυτή η μούχλα δεν τρώγετε . :'( :tickedoff:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Καλημέρα Γιώργο!!!
Πως πάει η δουλειά?
Η δουλεια καλα υπαρχη κινηση,ειναι ειδος πρωτης αναγκης
Κουταβια οχι αλλα σκυλαρος ναι

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Η δουλεια καλα υπαρχη κινηση,ειναι ειδος πρωτης αναγκης
Κουταβια οχι αλλα σκυλαρος ναι
Ευχάριστο είναι πάντα να υπάρχει δουλίτσα...
Μάλλον τότε λάθος φωτό έβαλε το Ευάκι...

Ευάκι καμία με Σιαμέζο γατούλη έχεις να μου φτιάξεις τη διάθεση (χε!χε!) ;)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλημέρα Γιώργο!!!
Πως πάει η δουλειά?

Μωρό μου όλα τα ζωάκια όταν είναι μικρά είναι κουκλακια και πολύ αστεία της περισσότερες φορές , Τώρα το ότι τα παιδιά τα έβαλα ως κουταβάκια με αυτό δείχνω το πόσο αθωα ήταν όταν ήταν μικρούληδες και όχι τώρα που είναι κοτζάμ Μούργοι…… :2funny: :2funny: :2funny:
Και τον Γαταρο που λέω για τον Γιώργο το εννοώ για την εξυπνάδα του , Είναι γατονι ο άνθρωπος πώς να το κάνουμε ???????????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.977
Πόντοι
22.785
μαριανναααααααααααααααααααααααααααα :smitten: :smitten:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Μωρό μου όλα τα ζωάκια όταν είναι μικρά είναι κουκλακια και πολύ αστεία της περισσότερες φορές , Τώρα το ότι τα παιδιά τα έβαλα ως κουταβάκια με αυτό δείχνω το πόσο αθωα ήταν όταν ήταν μικρούληδες και όχι τώρα που είναι κοτζάμ Μούργοι…… :2funny: :2funny: :2funny:
Και τον Γαταρο που λέω για τον Γιώργο το εννοώ για την εξυπνάδα του , Είναι γατονι ο άνθρωπος πώς να το κάνουμε ???????????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μπορη να ειμαι μαντροσκυλος αλλα και κουταβι γινομαι αναλωγος την περιπτωση

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Α!ρε Ευάκι... το συμάζεψες μια χαρά... Είσαι και συ όμως αδερφούλα μου γατόνι απ'τα λίγα... Σνιάρφ!!! Σνιάρφ!!!  :-* :-*

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Ευχάριστο είναι πάντα να υπάρχει δουλίτσα...
Μάλλον τότε λάθος φωτό έβαλε το Ευάκι...

Ευάκι καμία με Σιαμέζο γατούλη έχεις να μου φτιάξεις τη διάθεση (χε!χε!) ;)

Ορίστε και μια φωτογραφία του Γατουλι μας , για να μην λες δηλαδή ότι δεν τον έχω ….. :tits2: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166

Συνημμένα

• EVA HOME niaou.jpg
    EVA HOME niaou.jpg
    51,5 KB · Εμφανίσεις: 22
  • Eva work 01.jpg
    Eva work 01.jpg
    50,3 KB · Εμφανίσεις: 24

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Γατα του αιγαιου

Χαράκτηρας
Είναι ανεξάρτητη αλλά συγχρόνως φιλική με τις άλλες γάτες οπου έμαθε να συμβιώνει σε μικρές ομάδες στο φυσικό της περιβάλλον, αλλά και με τον άνθρωπο. Γι'αυτό ζει και προσαρμόζεται καλά στο διαμέρισμα. Αγαπάει πολύ το ψάρι που ήταν η βασική τροφή της. Ανέπτυξε στενή σχεσή φιλιάς με τους ψαράδες και συχνά την βλέπουμε να τους περιμένει υπομονετικά στην παραλία να επιστρέψουν από το ψάρεμα για να της προσφέρουνγεύμα τα ψαράκια που τους είναι άχρηστα.Επίσης δεν φοβάται το νέρο μιας και έχει ζήσει για αιώνες στην ακροθαλασιά. Είναι πολύ καλή κυνήγος τρωκτικών και υπόδειγμα μητέρας.

Σώμα
Είναι γάτα μεσαίου μεγέθους, δυνατή και μυώδης χωρίς να δείχνει βαριά ή παχύσαρκη.Το σώμα της είναι κάπως μακρύ, έχει πόδια δυνατά, μεσαίου μεγέθους με στρογγυλά πέλματα.Η ουρά μέσαιου μήκους ευθύγραμμη χωρίς καμπύλες ή κόμπους στο τελυταιο τμήμα της.

Κεφάλι
Μεσαίου μεγέθους πλατύ χώρις να είναι στρογγυλό.Τα αυτία της είναι πλατιά στη βάση με έλαφρώς στρογγυλεμένες άκρες και καλύπτονται από τρίχες. Η μύτη της ειναι ίσια μεσαίου μήκους. Τα μάτια στρογγυλά ελαφρώς σχιστά σε όλες τις αποχρώσεις του πρασίνου.

Ποιότητα και Χρωματισμός τριχώματος
Το μήκος της τρίχας είναι μεσαίο και γι'αυτό ανήκει στην κατηγορία των ημιμακρύτριχων χωρίς μάλλινο υπομανδύα με μέτριο περιλαίμιο και πλούσια ουρά έχει προσαρμοστει στο τοπικό κλίμα. Τον χειμώνα η πλούσια γούνα της την προστατεύει από το κρύο ενώ το καλοκαίρι μαδάει και μοιάζει με κοντότριχη και αναγνωρίζεται από την ελαφρώς φουντωτή ουρά.
Η γούνα της είναι δίχρωμη ή τρίχρωμη όπου το ένα χρώμα είναι πάντα το λευκό χωρίς ίχνη κιτρινάδας και κατα λαμβάνει το 1/3 με 2/3 του σώματος.Τα άλλα χρώματα μπορεί να είναι το μαύρο, κόκκινο, μπλε, κρεμ με ή χωρίς ραβδώσεις. Η γούνα της αποκτά ιδιαίτερη λάμψη κάτω από τον αιγαιοπελαγίτικο ουρανό και αφιερώνει πολλές ώρες στην περιποιησή της.

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Γατουλες Σιαμ

Είναι από τις πιο όμορφες ράτσες που υπάρχουν, εύκολα αναγνωρίσιμες από τα σκούρα χαρακτηριστικά τους στα άκρα, και τα υπέροχα αμυγδαλωτά μπλε μάτια τους. Με σχεδόν αριστοκρατική εμφάνιση, η γάτα του σιάμ ήταν πασίγνωστη ήδη από πολύ παλιά, και κρατάει τα σκήπτρα στις πιο εντυπωσιακές γάτες μέχρι σήμερα, παρότι η εμφάνισή της έχει πάρει διάφορες μορφές και έχει υποστεί κάποιες αλλαγές.

Ιστορία

Κάποτε ήταν γνωστές ως «βασιλικές γάτες του Σιάμ». Την πανέμορφη και συναρπαστική αυτή γάτα που προέρχεται από το Σιάμ (νυν Ταϊλάνδη), την βρίσκουμε για πρώτη φορά στις βασιλικές κατοικίες και τους ναούς του Σιάμ. Το 1884, ο βασιλιάς του Σιάμ, χάρισε ενα ζευγάρι σιαμέζες γάτες στον βρετανό πρόξενο της Μπανγκόκ. Εκείνος τις πήρε μαζί του στην πατρίδα του, και έτσι έχουμε την πρώτη εμφάνιση σιαμέζας γάτας στην Αγγλία. Άρχισαν να εμφανίζονται σε αγγλικά σόου με γάτες, σχεδόν αμέσως, και σε αμερικάνικα σόου στις αρχές του 20ου αιώνα.

Η ποικιλία με τα σκούρα καφέ – σχεδόν μαύρα – άκρα, και τα απαλά καστανόγκριζα σώματα, εξακολουθεί να είναι και η πιο γνωστή ποικιλία. Ενώ η ποικιλία, με πολύ ανοιχτόχρωμα σώματα και σοκολατί πόδια, ουρά, πρόσωπο και αυτιά εμφανίστηκε με τον καιρό, η ποικιλία «blue point» (δηλαδή με γαλάζια σημεία), έλαβε επίσημη αναγνώριση το 1934. Αυτή η ποικιλία έχει ένα γαλαζωπό-λευκό σώμα με γκριζογάλαζα σημεία. Η ποικιλία «chocolate point» (με σοκολατί σημεία) αναγνωρίστηκε μετέπειτα. Το 1955 ακολούθησε αναγνώριση της ποικιλίας «lilac point» (με λιλά σημεία), με την οποία ολοκληρώθηκε η ράτσα. Η τελευταία αυτή ποικιλία, έχει ροζ-γκριζωπά σημάδια με λευκό σώμα που κάνει τη γάτα να φαίνεται πιο αιθέρια και εκλεπτυσμένη στο χρώμα.

Οι γάτες του Σιάμ υπάρχουν πλέον παντού στην Ευρώπη, την Ασία και τη Βόρεια Αμερική.

Περιγραφή της ράτσας και προσωπικότητα

Οι σιαμέζες γάτες είναι συναρπαστικά πλάσματα, τόσο στο ταπεραμέντο τους, όσο και στην εμφάνισή τους. Αναγνωρίζονται από την έντονη αντίθεση στα χρώματά τους (μπεζ σώμα με σκούρα καφέ άκρα), τα αριστοκρατικά κεφάλια τους, τρομερά έντονα γαλάζια μάτια σε αμυγδαλωτό σχήμα και το κοντό μεταξένιο τρίχωμά τους. Τα αυτιά τους είναι μακριά και μυτερά, με φαρδιά βάση. Οι σιαμέζες γάτες είναι πολύ χαριτωμένες, εύκαμπτες και αθλητικές. Τα πίσω πόδια τους είναι πιο ψηλά από τα μπροστινά. Οι πατούσες τους έχουν σχήμα οβάλ. Η ουρά τους είναι μακριά και λεπτή. Αυτή η ράτσα είναι μία από τις πιο γνωστές ράτσες αιλουροειδών στον κόσμο.

Και αυτή η ράτσα, όπως και άλλες έχει μεγάλο εύρος χρωματισμών από λιλά μέχρι σοκολατί, μαζί με σημάδια χρώματος τιγρέ ως και καστανόγκριζου χρώματος, ενώ υπάρχει και ποικιλία ταρταρούγας.

Είναι πανέξυπνες και πολύ αδιάκριτες, ενώ είναι γνωστές για τις μοναδικές κραυγές τους, που πολλοί άνθρωποι συγκρίνουν με τους ήχους που βγάζει ένα μωρό όταν κλαίει. Ένα από τα πιο σπουδαία χαρακτηριστικά της σιαμέζας γάτας είναι η φωνή της. Η φωνή της γάτας του Σιάμ είναι θρυλική. Μπορεί να γίνουν πολύ θορυβώδεις κάποιες φορές. Λέγεται, πως οι σιαμέζες μπορούν να μιλήσουν τόσο με τη φωνή τους, όσο και με το σώμα τους. Η ικανότητα επικοινωνίας τους, είναι ίσως η καλύτερη μεταξύ όλων των ειδών γάτας που υπάρχουν.

'Ερχονται κοντά άνθρωπο, φιλικές και στοργικές. Το σχετικά εξισορροπημένο επίπεδο δραστηριότητάς τους, κάνει πιο εύκολο για τις γάτες αυτές να ζήσουν σε διαμέρισμα. Προτιμούν καναπέδες ενώ σπανιότερα προτιμούν τις αγκαλιές.

Οι ποικιλίες που αναγνωρίζουμε, όχι βάσει του χρώματος, αλλά των αλλαγών που επήλθαν στην ράτσα με το πέρασμα των χρόνων, είναι τρεις. Παραδοσιακή, Κλασική και Μοντέρνα.

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Ορίστε και μια φωτογραφία του Γατουλι μας , για να μην λες δηλαδή ότι δεν τον έχω ….. :tits2: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτός μάλιστα!!!! Είναι γάταρος και φαίνεται από το επιθετικό του βλέμμα... Α! Ρε γιώργο

Με Σιαμέζο Γατούλη όμως δεν έχεις....
Σνιάρφ!!! Σνιαρφ!!!

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Αυτός μάλιστα!!!! Είναι γάταρος και φαίνεται από το επιθετικό του βλέμμα... Α! Ρε γιώργο

Με Σιαμέζο Γατούλη όμως δεν έχεις....
Σνιάρφ!!! Σνιαρφ!!!

Είναι ένας λευκός σιαμεζος γατουλις ινδιανουλι μου , από της σπάνιες ράτσες  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Το μόνο λάθος που αναφέρεται για τους γατούληδες του Σιάμ Ευάκι μου είναι πως προτιμάμε τους καναπέδες και σπανιότερα τις αγκαλιές... Προτιμάμε τις αγκαλιές στους καναπέδες... ;)
Κατα τα άλλα με καθρέφτισες... και με έφτιαξες... Σνιάρφ!!!! Σνιάρφ!!!!!

Υ.Γ. Συγκλονιστική η σημερινή σου φωτό σε συνάρτηση με το απόφθεγμα σου... πάντα εκτιμάμε και σεβόμαστε τους ανθρώπους με χιούμορ... ;)
Υ.Γ.2 Είδες τι μαθαίνει κανείς κοντά σε γυναίκες με προσωπικότητα... :-*

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Το μόνο λάθος που αναφέρεται για τους γατούληδες του Σιάμ Ευάκι μου είναι πως προτιμάμε τους καναπέδες και σπανιότερα τις αγκαλιές... Προτιμάμε τις αγκαλιές στους καναπέδες... ;)
Κατα τα άλλα με καθρέφτισες... και με έφτιαξες... Σνιάρφ!!!! Σνιάρφ!!!!!

Υ.Γ. Συγκλονιστική η σημερινή σου φωτό σε συνάρτηση με το απόφθεγμα σου... πάντα εκτιμάμε και σεβόμαστε τους ανθρώπους με χιούμορ... ;)
Υ.Γ.2 Είδες τι μαθαίνει κανείς κοντά σε γυναίκες με προσωπικότητα... :-*

Άντε και για να δεις πόσο καλή είμαι έχω μια φωτογραφία εμένα με την Μαριάννα στην πλαζ , έτσι για να μην λες δηλαδή ότι δεν αποθανατίζουμε της χαλαρωτικές μας στιγμές  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Άντε και για να δεις πόσο καλή είμαι έχω μια φωτογραφία εμένα με την Μαριάννα στην πλαζ , έτσι για να μην λες δηλαδή ότι δεν αποθανατίζουμε της χαλαρωτικές μας στιγμές  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Να 'σαι καλά βρε κούκλα...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom