Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
154
Πόντοι
16
Ωχ ο θεός να Βάλη το χέρι του  :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
βλεπω ζηλευεις εε???
και μαυρα και κοκκινα να τα βαψεις δεν θα με καταφέρεις !!
η μαριαννα ειναι η καλύτερη!!!

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
154
Πόντοι
16
επίσης καλή πρωτομαγιά σε ολους εδω μεσα να ουμμμ αμα λαχει!!! :rockon: :rockon: :rockon:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
μαριάννα μου πραγματικά με συγκίνησες με την προσφορά σου!!! :kissass:
φυσικά μονο εσένα θα διαλέξω (αφεντικό)!!!!εισαι η καλύτερη!! :zfuck: :knockinb: :pipa1: :tits: :rockon: :rockon:
την διευθυνση την ξερω καλα !!ΑΓΓΥΡΑΣ 3 δεν ειπαμε?? :think: :think:
αλλα δεν ειπαμε ωράριο !!! :huh:
δυστυχως τα αλλα κοριτσια δεν θα εχουν την ευκαιρία να γνωρισουν τη χαρα του ερωτα!!! :zfuck: :zfuck: :knockinb:

Μπορείτε να τα πείτε και εκτός έδρας! Σε κανένα παραλιακό ξενοδοχειάκι, αμα λάχει να ούμε!  :dancing:
Για τα υπόλοιπα κακά παιδιά θα υπάρξει άλλη προσφορά?
Ενδιαφέρομαι...  ;)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
      Χα χα μωρη τι αβαταρ με τρελανες... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ειναι σκετη τρελα αυτο το αβαταρ  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:θελω και εγω  :think:
Καλημερα στις κουκλες, :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ευα το μαγιοξυλο χθες, το επιασες καλα η σου ξεφυγε
Καλο μηνα

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καλημέρα Μαριάννα!!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: Ελπίζω να πέρασες καλά χθες ανήμερα την πρωτομαγιά!!

Επισκέπτης
Καλημέρα Μαριάννα!!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: Ελπίζω να πέρασες καλά χθες ανήμερα την πρωτομαγιά!!

Καλημερα μεγαλε μου ερωτα :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Περασα πολυ καλα. Αλωστε εχθες χωρις κανεναν ιδιαιτερο λογο ειχα μια φανταστικη διαθεση.
                    Καλημερα γιωργογατε :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλημέρα ,καλημέρα ,καλημεραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:
Σε όλους , τι κάνουμε ? πως είμαστε ??? το πιάσαμε καλά τα Μαγιοξυλο ?????? :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

τι κανεις ομορφη και λαχταριστη αφεντρα του Αγκυρας 1 ??????????? :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Ειναι σκετη τρελα αυτο το αβαταρ  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:θελω και εγω  :think:
Καλημερα στις κουκλες, :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ευα το μαγιοξυλο χθες, το επιασες καλα η σου ξεφυγε
Καλο μηνα

Καλημέρα όμορφε Γιώργη μου  :boobies:, εχτές δεν έπιασα  ένα μαγιοξυλο μόνο ,ήταν αρκετά , βεβαία το καλύτερο κέρδισε  πολλά……… :fuck1: Όσο για το αβαταρ μου σε ευχαριστώ αλλά είναι το μόνο που μπορούσα να κάνω γιατί πενθώ τον (geiasou και προίκα στα βρακιά σου)  τα έβαψα μαύρα μετά την χυλοπίτα που μου έριξε και ήταν και πολύ hot……..βέβαια δεν ξέρει να εκτιμάει της Καλλονές αλλά δεν πειράζει κάποια στιγμή θα του κάτσω και εγώ …………. :humpleg:
Εσύ  πως τα πέρασες όμορφε και αλανιάρη γάτε ???? δεν πιστεύω να έτρεχες στους αγρούς και  να κυλιόσουν στο γρασίδι ???? :think: :think: :think: :think: :think:

Επισκέπτης
Καλημέρα ,καλημέρα ,καλημεραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:
Σε όλους , τι κάνουμε ? πως είμαστε ??? το πιάσαμε καλά τα Μαγιοξυλο ?????? :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

τι κανεις ομορφη και λαχταριστη αφεντρα του Αγκυρας 1 ??????????? :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

Καλημερα ευακι :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10

Αχ Μαριάννα μου δες πως με απέρριψε ο geia sou  :headbang: :headbang:
Είμαι πολύ πληγωμένη  από την τόση στεναχώρια μου παράγγειλα γουρουνόπουλα Τριπόλεως ,αχ βαχ αχ βαχ είναι βαρύς ο πόνος μου και απαριγοριτος δες πως έκανε όταν με είδε  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Καλημέρα όμορφε Γιώργη μου  :boobies:, εχτές δεν έπιασα   ένα μαγιοξυλο μόνο ,ήταν αρκετά , βεβαία το καλύτερο κέρδισε  πολλά……… :fuck1: Όσο για το αβαταρ μου σε ευχαριστώ αλλά είναι το μόνο που μπορούσα να κάνω γιατί πενθώ τον (geiasou και προίκα στα βρακιά σου)  τα έβαψα μαύρα μετά την χυλοπίτα που μου έριξε και ήταν και πολύ hot……..βέβαια δεν ξέρει να εκτιμάει της Καλλονές αλλά δεν πειράζει κάποια στιγμή θα του κάτσω και εγώ …………. :humpleg:
Εσύ  πως τα πέρασες όμορφε και αλανιάρη γάτε ???? δεν πιστεύω να έτρεχες στους αγρούς και  να κυλιόσουν στο γρασίδι ???? :think: :think: :think: :think: :think:
Καλα διαγωνισμο στα μαγιοξυλα εκανες καιεβγαλες τον νικητη
Πενθας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καλα τα περασα ωραια,εαν δεν ψιχαλιζε θα κυλιομουν στο γρασιδι αλλα απο το πιοτο οχι τιποτα αλλο

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
        Καλημερα μεγαλε μου ερωτα :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Περασα πολυ καλα. Αλωστε εχθες χωρις κανεναν ιδιαιτερο λογο ειχα μια φανταστικη διαθεση.
                    Καλημερα γιωργογατε :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Αυτό κατάλαβα και μου έκανε εντύπωση!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Είμαι πολύ πληγωμένη  από την τόση στεναχώρια μου παράγγειλα γουρουνόπουλα Τριπόλεως ,αχ βαχ αχ βαχ είναι βαρύς ο πόνος μου και απαριγοριτος δες πως έκανε όταν με είδε  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Καλημέρα Εύα!! Ελπίζω να μην έφαγες πολύ γουρουνοπούλα Τριπόλεως γιατί όπως και οι αυτόχθονες είναι "βαρειά" για ορισμενα στομάχια!!

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλημέρα Εύα!! Ελπίζω να μην έφαγες πολύ γουρουνοπούλα Τριπόλεως γιατί όπως και οι αυτόχθονες είναι "βαρειά" για ορισμενα στομάχια!!

Είναι λαιτ μωρό μου για τη μέχρι να έρθει από Τρίπολη μέχρι εδώ έχει κάψει τα περιττά ξύγκια οπότε θα είναι στεγνή :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Είναι λαιτ μωρό μου για τη μέχρι να έρθει από Τρίπολη μέχρι εδώ έχει κάψει τα περιττά ξύγκια οπότε θα είναι στεγνή :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Λάιτ ξελάιτ πολλές φορές δεν τρώγεται με τίποτε!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλα διαγωνισμο στα μαγιοξυλα εκανες καιεβγαλες τον νικητη
Πενθας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καλα τα περασα ωραια,εαν δεν ψιχαλιζε θα κυλιομουν στο γρασιδι αλλα απο το πιοτο οχι τιποτα αλλο

Αχ Γιώργο μου δεν μπορούσα να αντισταθώ στην θεα αυτή και γι αυτό τα βούταγα όλα ένα ένα αλλά και δυο δυο ήταν πολύ ωραία ,Και μην ξεχνάς μετά το πένθος μου από τον geiasou  έπρεπε να ξεχαστώ, οπότε κυλίστηκα στο γρασίδι σαν την μικρή Λωρα στο σπίτι στο λιβάδι που ξέρει να κάνει καλές πίπες ουπςςςς σορυ πίτες ήθελα να πω ,,,,, αυτός ο δαίμονας το τυπογραφείου ,,,,,,,,,βέβαια ψυχολογικά είμαι καταρακομενη μετά την απόρριψη την πρώτη του Μαρουλοτεκναρου Μαρουλια εκεί χρειάστηκα καιρό για να το ξεπεράσω και ακόμα δεν μπορώ , μετά από αυτόν καπάκι και ο geiasou ε πάει πολύ , έτσι για να το ξεπεράσω και αυτό το ΣΟΚ θα πάω να κλιστώ σε ένα στρατόπεδο :knockinb: , πιστεύω ότι θα τον ξεπεράσω ,,,,,,, αλλά δεν ξερόυν να εκτιμούν την Φύση (παλιόπαιδα)……. Αχ Γιώργο μου οπότε θα πρέπει να καταλαβενεις τι δράμα ζω η γυναικά ,,, Όσο για τον Μαρουλοτεκναρο έχω να σου πω ότι σου έχω φτιάξη με τα χεράκια μου Ντολμαδακια γιαλαντζη με αμπελόφυλλα από την Κάρπαθο μου τα έστειλε η ξαδέρφι μου η κουτσή η Μαριγουλα ,,, σε περιμένουν μωρό μου έτοιμα και λαχταριστά , θα φας ένα και δεν θα θες δεύτερο,(για τη δεν θα προλάβεις) ,,,,,,,,,,,,,,,,,, :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Ε πως να αντισταθης δυο η και τρεια μαζι ετσι για προφταση απο το πενθος σαν καυλοχηρα που εισαι τωρα,κυλιστηκες η ξεσκιστηκες στο γρασιδι με τις πιτες πιπες με μπερδεψες,
Παντως ντολμαδακια δεν τρωω οποτε δεν εχω προβλημα

Επισκέπτης
Αχ Γιώργο μου δεν μπορούσα να αντισταθώ στην θεα αυτή και γι αυτό τα βούταγα όλα ένα ένα αλλά και δυο δυο ήταν πολύ ωραία ,Και μην ξεχνάς μετά το πένθος μου από τον geiasou  έπρεπε να ξεχαστώ, οπότε κυλίστηκα στο γρασίδι σαν την μικρή Λωρα στο σπίτι στο λιβάδι που ξέρει να κάνει καλές πίπες ουπςςςς σορυ πίτες ήθελα να πω ,,,,, αυτός ο δαίμονας το τυπογραφείου ,,,,,,,,,βέβαια ψυχολογικά είμαι καταρακομενη μετά την απόρριψη την πρώτη του Μαρουλοτεκναρου Μαρουλια εκεί χρειάστηκα καιρό για να το ξεπεράσω και ακόμα δεν μπορώ , μετά από αυτόν καπάκι και ο geiasou ε πάει πολύ , έτσι για να το ξεπεράσω και αυτό το ΣΟΚ θα πάω να κλιστώ σε ένα στρατόπεδο :knockinb: , πιστεύω ότι θα τον ξεπεράσω ,,,,,,, αλλά δεν ξερόυν να εκτιμούν την Φύση (παλιόπαιδα)……. Αχ Γιώργο μου οπότε θα πρέπει να καταλαβενεις τι δράμα ζω η γυναικά ,,, Όσο για τον Μαρουλοτεκναρο έχω να σου πω ότι σου έχω φτιάξη με τα χεράκια μου Ντολμαδακια γιαλαντζη με αμπελόφυλλα από την Κάρπαθο μου τα έστειλε η ξαδέρφι μου η κουτσή η Μαριγουλα ,,, σε περιμένουν μωρό μου έτοιμα και λαχταριστά , θα φας ένα και δεν θα θες δεύτερο,(για τη δεν θα προλάβεις) ,,,,,,,,,,,,,,,,,, :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΜΜμμμμμμμμ απο την καρπαθο (ρουλα μου) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166

Ακου εκει να σε απορριψη με τετοια κορμαρα
Πολυ γελιο με τον παραπανω

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom