Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Εσυ μεγαλε μου και ανυπερ(βλητε) ερωτα , που θα πιασεις τον μαη εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Στον Ταύγετο καρδιά μου!!!  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Ελπίζω να περάσω καλά αρκεί να μην είναι εκεί κοντά ο θερμόγιαννος!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Στον Ταύγετο καρδιά μου!!!  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Ελπίζω να περάσω καλά αρκεί να μην είναι εκεί κοντά ο θερμόγιαννος!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μαρουλομπουμπουκο μου αύριο θα βάλω μια κοντή φουστίτσα και θα τρέχω στους αγρούς να πιάσω τον Μάη……. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Αλλά  φοβάμαι τα φιδάκια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Μαρουλομπουμπουκο μου αύριο θα βάλω μια κοντή φουστίτσα και θα τρέχω στους αγρούς να πιάσω τον Μάη……. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Αλλά  φοβάμαι τα φιδάκια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γατούλες σαν του λογου σου να φοβούνται τα φιδάκια; Δεν σε πιστεύω!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Γατούλες σαν του λογου σου να φοβούνται τα φιδάκια; Δεν σε πιστεύω!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μαρουλομπουμπουκο μου δεν φοβάμαι τα φιδάκια τα μεγάλα , τα μικρά φοβάμαι αυτά είναι ποιο απυλιτικα :cum: ,,,
Λοιπόν καλό βράδι εύχομαι σε όλους και καλό Μήνα  καλά να περάσετε ότι κι αν κάνετε  και προσοχή στους δρόμους …………………………………………………
Φιλάκια πολλά πολλά  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Φαντάζομαι εννοείς τους ανακόντες ;)

Στο μυαλο μου εισαι  ;) ;) ;) ;) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Φιλακια πολλα Πουτανγαμων μου , και καλα να περασεις  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Μαρουλομπουμπουκο μου δεν φοβάμαι τα φιδάκια τα μεγάλα , τα μικρά φοβάμαι αυτά είναι ποιο απυλιτικα :cum: ,,,
Λοιπόν καλό βράδι εύχομαι σε όλους και καλό Μήνα  καλά να περάσετε ότι κι αν κάνετε  και προσοχή στους δρόμους …………………………………………………
Φιλάκια πολλά πολλά  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Καληνύχτα και να περάσεις καλά. Προσοχή στους δρόμους και καλό τριήμερο!!! Με πολλά πολλά :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Στο μυαλο μου εισαι  ;) ;) ;) ;) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Φιλακια πολλα Πουτανγαμων μου , και καλα να περασεις  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Και εσύ το ίδιο

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
154
Πόντοι
16
     Ελα γειασου και σου ορκιζομαι οτι θα περασεις αξεχαστα μωρο μου. Εμεις δεν κραταμαι κακιες, ολα τα παιδια τα εξυπηρετουμε. Τωρα αν ξεκατινιαστηκαμε λιγο δεν πειραζει νερο και αλατι. Παντως σαν ιδιοκτητρια του παροντως οικου , εχω δωσει εντολη να σου κανουν , οποια και να βρεις εδω, το ωραιοτερο  :knockinb: της ζωης σου...
α !!!ωραία !!λεω να επιλέξω το αφεντικό καλύτερα !!!η ευακι δεν μου αρέσει τελικά,ειναι και ξανθιά κλπ κλπ!!
η μαριάννα φαινεται συμπαθητική και μελαχρινή και ειναι και ιδιοκτητρια!!!
τώρα ομως ποια μερα δουλευει η μαριάννα?δεν ξερω!!
και αν γινεται να κανουμε μια καλυτερη τιμη,??ασ κανουμε κατι πιο οικονομικό προγραμμα διοτι προευκυψαν καποια εξοδα ξαφνικα!!!
γεια σου μαριάννα!!!

terrorist

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
1.992
καλο μήνα και απο μένα και καλές δουλειές να έχετε
Έχω επισκευθεί και τις 2 κοπέλες αλλά δεν τους είπα τίποτα απο το σαιτ. Οι κοπέλές είναι σούπερ παίδες.
Ναστε καλά και συνεχίστε την καλή δουλεια που κανετε
:smitten: :smitten: :smitten:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
καλο μήνα και απο μένα και καλές δουλειές να έχετε
Έχω επισκευθεί και τις 2 κοπέλες αλλά δεν τους είπα τίποτα απο το σαιτ. Οι κοπέλές είναι σούπερ παίδες.
Ναστε καλά και συνεχίστε την καλή δουλεια που κανετε
:smitten: :smitten: :smitten:

Καλημέρα και καλό μήνα μωρό μου και σε εσένα , :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια , το ότι δεν μας είπες ότι είσαι από το σαιτ δεν μας πειράζει για τη αν πρόσεξες ότι και εμείς δεν ρωτήσαμε αν είσαι ?? ;) ;) ;) ;)
Ελπίζω να πέρασες καλά , και με την Μαριάννα αλλά και με εμένα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: , και επίσης πολύ καλή είναι και η Μυρτο η οποία εργάζεται  κάθε παρασκευή πρωί ……. :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Καλο μηνα Ευακι,οτι επιθυμεις να το.....παθεις!!!!!

Επισκέπτης
Καλο μηνα σε ολους.

Καλο μηνα μαρουλινι μου, προσωποποιηση του μαη μου. Μωρακι μου γλυκο :-* :-* :-* :-* :-* :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Επισκέπτης
Επίσης μωρό μου  :grin: :grin: :grin: :grin:, και εσύ ότι επιθυμείς να το πάθεις εις διπλούν για να μην πω εις τριπλουν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :s&m_1: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλο μηνα ευακι μου ευακι μου ευακι μου. Και αν σε στεναχωρισα συγνωμη σου ζητω. Σημερα εχω τοση καλη διαθεση που αγαπω ολο τον κοσμο ακομα και τον γειασου........ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.977
Πόντοι
22.785
καλημερες πολλες στα κοριτσια μου.............
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

καλο μηνα να εχετε λατρεμενα μου πλασματα........
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Ευακι ξερεις πολυ καλα τι επιθυμουσα και ΕΠΙΘΥΜΩ ακομα αλλα εσυ ......

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλο μηνα σε ολους.

Καλο μηνα μαρουλινι μου, προσωποποιηση του μαη μου. Μωρακι μου γλυκο :-* :-* :-* :-* :-* :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Καλημέρα γλυκιά μου αφέντρα και καλό μήνα  :2funny:, όπως είπαμε σήμερα στης 8.30 το αργοτερο στο ΒΟΥΝΟ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: . Νιαου Νιαου Νιαου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
καλημερες πολλες στα κοριτσια μου.............
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

καλο μηνα να εχετε λατρεμενα μου πλασματα........
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Πολυλατρεμενε μου αμζικ καλο μηνα μωρακλα μου και καλα να εισαι αγορινα μου....... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom