Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.977
Πόντοι
22.785
      Πολυλατρεμενε μου αμζικ καλο μηνα μωρακλα μου και καλα να εισαι αγορινα μου....... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
αυτα μου λες.......... :-* :-* :-* :-* :-* :-*

πως εγω μετα να αλαξω μαγειρισα..............
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

[move]:kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass:[/move]

Επισκέπτης
α !!!ωραία !!λεω να επιλέξω το αφεντικό καλύτερα !!!η ευακι δεν μου αρέσει τελικά,ειναι και ξανθιά κλπ κλπ!!
η μαριάννα φαινεται συμπαθητική και μελαχρινή και ειναι και ιδιοκτητρια!!!
τώρα ομως ποια μερα δουλευει η μαριάννα?δεν ξερω!!
και αν γινεται να κανουμε μια καλυτερη τιμη,??ασ κανουμε κατι πιο οικονομικό προγραμμα διοτι προευκυψαν καποια εξοδα ξαφνικα!!!
γεια σου μαριάννα!!!

Για σενα γειασου αληθεια και μονο για σενα οχι απλα θα κατεβασω την τιμη μου :2funny:αλλα (και ας εκτειθομαι τωρα)με σενα το κανω και τσαμπα. Ετσι για να δεις τι ανοιχτοκαρδος ανθρωπος ειμαι. Μονο να θυμασαι καλα την οδο και τον αριθμο μου.... :-*

Επισκέπτης
αυτα μου λες.......... :-* :-* :-* :-* :-* :-*

πως εγω μετα να αλαξω μαγειρισα..............
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

[move]:kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass:[/move]

Μωρο μου τωρα τελευταια μας εχεις ξεχασει δεν μας γραφεις και το εχουμε παραπονο. Ομως να ξερεις οτι εσυ με αλλα δυο ατομα εισαι ο λογος που γραφουμε και διασκεδαζουμε εδω

Με πολυ αγαπη :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
καλημερες πολλες στα κοριτσια μου.............
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

καλο μηνα να εχετε λατρεμενα μου πλασματα........
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Καλό μήνα μωρό μου  :grin: :grin:, και σου ευχωμε αυτός ο μήνας να σου φέρει ότι επιθυμείς  εμένα ας πούμε, :2funny: :2funny: :2funny: και κοιτά να έχεις το σπίτι ακατάστατο για να έρθω εγώ να στο συγυρίσω όπως και στο ποιο κάτω λινγκ……. Νιαου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
        Για σενα γειασου αληθεια και μονο για σενα οχι απλα θα κατεβασω την τιμη μου :2funny:αλλα (και ας εκτειθομαι τωρα)με σενα το κανω και τσαμπα. Ετσι για να δεις τι ανοιχτοκαρδος ανθρωπος ειμαι. Μονο να θυμασαι καλα την οδο και τον αριθμο μου.... :-*

Ωχ ο θεός να Βάλη το χέρι του  :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.977
Πόντοι
22.785
αχ ευακι τι μου εκανες τωρα.... η αλικη
ειναι η λατρεμενη μου
σ ευχαριστω καρδια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.977
Πόντοι
22.785
ουτε που θα τον δητε κοριτσια..........
τον γιασου ενοω..........
που να βρι το μπιζαχτα!!!!!!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10

Μαριάννα εγώ λέω μιας που το παιδί το έχει πιάσει η κρίση της οικονομίας να του κάναμε ένα ακόμα ψυχικό ;) , να τον περνάμε και η 4 που εργαζόμαστε εκεί και δώρο  μετά την Φιφενα  :2funny:, η οποία είναι και μοναδική στο είδος της  :rockon:, και Μεγάλο ταλέντο στα χείλη ,όπως λέει και η Κόκκινου , τι λες ????? :think:
Έτσι βρε παιδί μου σαν Μπονους ένα πράγμα να πούμε , στης δυο κερδίζεις άλλες δυο και μετά σου δίνουμε και κουπόνι για εντοιχιζόμενα ντουλάπια , τώρα κουζίνας θέλει η μπάνιου θα το αποφασίσει ο ίδιος , τι λες ???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

terrorist

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
1.992
Καλημέρα και καλό μήνα μωρό μου και σε εσένα , :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια , το ότι δεν μας είπες ότι είσαι από το σαιτ δεν μας πειράζει για τη αν πρόσεξες ότι και εμείς δεν ρωτήσαμε αν είσαι ?? ;) ;) ;) ;)
Ελπίζω να πέρασες καλά , και με την Μαριάννα αλλά και με εμένα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: , και επίσης πολύ καλή είναι και η Μυρτο η οποία εργάζεται  κάθε παρασκευή πρωί ……. :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:
σε πληροφορώ οτι πέρασα πάρα πολύ καλά και το ευχαριστήθηκα και με τις 2 σας.
Ναστε σίγουρες γιαυτό. Επίσης προτιμώ να "δουλεύω" με μυστικότητα γιαυτό κι δεν είπα  τίποτα.
Να ξέρετε ότι είστε απο τις λίγες κοπέλλες που δεν κάνουν διακρίσεις και συμπεριφέρονται σε όλους καλά και το ίδιο
Νάστε καλά γλυκές κοπέλλες!!!
και καλές δουλιες
:knockinb: :knockinb: :knockinb:

Επισκέπτης
Μαριάννα εγώ λέω μιας που το παιδί το έχει πιάσει η κρίση της οικονομίας να του κάναμε ένα ακόμα ψυχικό ;) , να τον περνάμε και η 4 που εργαζόμαστε εκεί και δώρο  μετά την Φιφενα  :2funny:, η οποία είναι και μοναδική στο είδος της  :rockon:, και Μεγάλο ταλέντο στα χείλη ,όπως λέει και η Κόκκινου , τι λες ????? :think:
Έτσι βρε παιδί μου σαν Μπονους ένα πράγμα να πούμε , στης δυο κερδίζεις άλλες δυο και μετά σου δίνουμε και κουπόνι για εντοιχιζόμενα ντουλάπια , τώρα κουζίνας θέλει η μπάνιου θα το αποφασίσει ο ίδιος , τι λες ???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μα εχεις δικιο τωρα τελευταια τα μπονους ειναι πολυ της μοδας. Αν το θελει εκεινος θα του δωσουμε ενα λατρεμενο μπονους με 3 η 4  :knockinb: θελω πραγματικα να του μεινει αξεχαστο χαπενινγκ..........Ετσι για να λεει καλα πραγματα για εμας :-* :-*

Επισκέπτης
Ναστε σίγουρες γιαυτό. Επίσης προτιμώ να "δουλεύω" με μυστικότητα γιαυτό κι δεν είπα  τίποτα.
Να ξέρετε ότι είστε απο τις λίγες κοπέλλες που δεν κάνουν διακρίσεις και συμπεριφέρονται σε όλους καλά και το ίδιο
και καλές δουλιες

Και εσυ να εισαι παντα καλα. Το λεω οχι γιατι μας ικανοποιεις με τα λογια σου , αλλα επειδη βλεπω οτι τελικα υπαρχουν και καλοπροαιρετοι ανθρωποι :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
και καλές δουλιες

Να είσαι καλά μωρό  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Συνημμένα

• gia sena.gif
    gia sena.gif
    24,8 KB · Εμφανίσεις: 36

Επισκέπτης
Λοιπον και παλι καλο μηνα.
    Σας αφηνω εγω. Ευακι κατα τις 8 και μιση μην ξενας αν θες να δεις οτι λεω παντα αληθεια τοτε παρε με .........
                            Νιαουουουου...... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Λοιπον και παλι καλο μηνα.
    Σας αφηνω εγω. Ευακι κατα τις 8 και μιση μην ξενας αν θες να δεις οτι λεω παντα αληθεια τοτε παρε με .........
                             Νιαουουουου...... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Φιλάκια μπουμπού θα τα πούμε  από κοντά στης 8.30 θα σε πάρω τηλέφωνο .. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
154
Πόντοι
16
ουτε που θα τον δητε κοριτσια..........
τον γιασου ενοω..........
που να βρι το μπιζαχτα!!!!!!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μήπως θες να δοκιμάσεις το μπεζαχτά μου?????για αυτο το λές ????θα σου αρέσει σίγουρα παντως!!

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
154
Πόντοι
16
μαριάννα μου πραγματικά με συγκίνησες με την προσφορά σου!!! :kissass:
φυσικά μονο εσένα θα διαλέξω (αφεντικό)!!!!εισαι η καλύτερη!! :zfuck: :knockinb: :pipa1: :tits: :rockon: :rockon:
την διευθυνση την ξερω καλα !!ΑΓΓΥΡΑΣ 3 δεν ειπαμε?? :think: :think:
αλλα δεν ειπαμε ωράριο !!! :huh:
δυστυχως τα αλλα κοριτσια δεν θα εχουν την ευκαιρία να γνωρισουν τη χαρα του ερωτα!!! :zfuck: :zfuck: :knockinb:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom