Επισκέπτης
Καλημέρα γλυκιά μου αφέντρα και καλό μήνα , όπως είπαμε σήμερα στης 8.30 το αργοτερο στο ΒΟΥΝΟ . Νιαου Νιαου Νιαου
Αμ δεν το πιστευεις εσυ ομως θα στο κανω το ψυχικο .................................................
Καλημέρα γλυκιά μου αφέντρα και καλό μήνα , όπως είπαμε σήμερα στης 8.30 το αργοτερο στο ΒΟΥΝΟ . Νιαου Νιαου Νιαου
αυτα μου λες.......... :-* :-* :-* :-* :-* :-*Πολυλατρεμενε μου αμζικ καλο μηνα μωρακλα μου και καλα να εισαι αγορινα μου....... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
α !!!ωραία !!λεω να επιλέξω το αφεντικό καλύτερα !!!η ευακι δεν μου αρέσει τελικά,ειναι και ξανθιά κλπ κλπ!!
η μαριάννα φαινεται συμπαθητική και μελαχρινή και ειναι και ιδιοκτητρια!!!
τώρα ομως ποια μερα δουλευει η μαριάννα?δεν ξερω!!
και αν γινεται να κανουμε μια καλυτερη τιμη,??ασ κανουμε κατι πιο οικονομικό προγραμμα διοτι προευκυψαν καποια εξοδα ξαφνικα!!!
γεια σου μαριάννα!!!
αυτα μου λες.......... :-* :-* :-* :-* :-* :-*
πως εγω μετα να αλαξω μαγειρισα..............
[move] [/move]
καλημερες πολλες στα κοριτσια μου.............
καλο μηνα να εχετε λατρεμενα μου πλασματα........
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Για σενα γειασου αληθεια και μονο για σενα οχι απλα θα κατεβασω την τιμη μου αλλα (και ας εκτειθομαι τωρα)με σενα το κανω και τσαμπα. Ετσι για να δεις τι ανοιχτοκαρδος ανθρωπος ειμαι. Μονο να θυμασαι καλα την οδο και τον αριθμο μου.... :-*
αχ ευακι τι μου εκανες τωρα.... η αλικη
ειναι η λατρεμενη μου
σ ευχαριστω καρδια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Για σενα γειασου αληθεια και μονο για σενα οχι απλα θα κατεβασω την τιμη μου αλλα (και ας εκτειθομαι τωρα)με σενα το κανω και τσαμπα. Ετσι για να δεις τι ανοιχτοκαρδος ανθρωπος ειμαι. Μονο να θυμασαι καλα την οδο και τον αριθμο μου.... :-*
σε πληροφορώ οτι πέρασα πάρα πολύ καλά και το ευχαριστήθηκα και με τις 2 σας.Καλημέρα και καλό μήνα μωρό μου και σε εσένα , :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια , το ότι δεν μας είπες ότι είσαι από το σαιτ δεν μας πειράζει για τη αν πρόσεξες ότι και εμείς δεν ρωτήσαμε αν είσαι ?? ;) ;) ;) ;)
Ελπίζω να πέρασες καλά , και με την Μαριάννα αλλά και με εμένα , και επίσης πολύ καλή είναι και η Μυρτο η οποία εργάζεται κάθε παρασκευή πρωί …….
Μαριάννα εγώ λέω μιας που το παιδί το έχει πιάσει η κρίση της οικονομίας να του κάναμε ένα ακόμα ψυχικό ;) , να τον περνάμε και η 4 που εργαζόμαστε εκεί και δώρο μετά την Φιφενα , η οποία είναι και μοναδική στο είδος της , και Μεγάλο ταλέντο στα χείλη ,όπως λέει και η Κόκκινου , τι λες ?????
Έτσι βρε παιδί μου σαν Μπονους ένα πράγμα να πούμε , στης δυο κερδίζεις άλλες δυο και μετά σου δίνουμε και κουπόνι για εντοιχιζόμενα ντουλάπια , τώρα κουζίνας θέλει η μπάνιου θα το αποφασίσει ο ίδιος , τι λες ????
μα εχεις δικιο τωρα τελευταια τα μπονους ειναι πολυ της μοδας. Αν το θελει εκεινος θα του δωσουμε ενα λατρεμενο μπονους με 3 η 4 θελω πραγματικα να του μεινει αξεχαστο χαπενινγκ..........Ετσι για να λεει καλα πραγματα για εμας :-* :-*
σε πληροφορώ οτι πέρασα πάρα πολύ καλά και το ευχαριστήθηκα και με τις 2 σας.
Ναστε σίγουρες γιαυτό. Επίσης προτιμώ να "δουλεύω" με μυστικότητα γιαυτό κι δεν είπα τίποτα.
Να ξέρετε ότι είστε απο τις λίγες κοπέλλες που δεν κάνουν διακρίσεις και συμπεριφέρονται σε όλους καλά και το ίδιο
Νάστε καλά γλυκές κοπέλλες!!!
και καλές δουλιες
σε πληροφορώ οτι πέρασα πάρα πολύ καλά και το ευχαριστήθηκα και με τις 2 σας.
Ναστε σίγουρες γιαυτό. Επίσης προτιμώ να "δουλεύω" με μυστικότητα γιαυτό κι δεν είπα τίποτα.
Να ξέρετε ότι είστε απο τις λίγες κοπέλλες που δεν κάνουν διακρίσεις και συμπεριφέρονται σε όλους καλά και το ίδιο
Νάστε καλά γλυκές κοπέλλες!!!
και καλές δουλιες
Λοιπον και παλι καλο μηνα.
Σας αφηνω εγω. Ευακι κατα τις 8 και μιση μην ξενας αν θες να δεις οτι λεω παντα αληθεια τοτε παρε με .........
Νιαουουουου...... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Φιλάκια μπουμπού θα τα πούμε από κοντά στης 8.30 θα σε πάρω τηλέφωνο .. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλο μηνα σε ολους.
Καλο μηνα μαρουλινι μου, προσωποποιηση του μαη μου. Μωρακι μου γλυκο :-* :-* :-* :-* :-*
μήπως θες να δοκιμάσεις το μπεζαχτά μου?????για αυτο το λές ????θα σου αρέσει σίγουρα παντως!!ουτε που θα τον δητε κοριτσια..........
τον γιασου ενοω..........
που να βρι το μπιζαχτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μαριάννα μου πραγματικά με συγκίνησες με την προσφορά σου!!!Για σενα γειασου αληθεια και μονο για σενα οχι απλα θα κατεβασω την τιμη μου αλλα (και ας εκτειθομαι τωρα)με σενα το κανω και τσαμπα. Ετσι για να δεις τι ανοιχτοκαρδος ανθρωπος ειμαι. Μονο να θυμασαι καλα την οδο και τον αριθμο μου.... :-*